• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar EMİDAF VE FATTA83 izinli mi. hasta filan mılar yoksa?haberi olan var mı. merak ettim. aslı gezmeye gitmiş sanırsam.

oleyyy oleyyy oley oleyyyyy. takımımıza yeni taze kan taze can gelmişş. hoşgeldiin.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hoşbulduk cnm

hosgeldin tekrardan.
Hangi diyeti uyguluyorsun peki?

bende iyi olmaya calsiiyorum canim. Cunki regl oldugum icin karnim cok agriyor, yatiyorum suan.

ya tam olarak takip ettiğim bir diyet yok herşeyden az az yiyorum yoksa hiç yapamıyorum bi bozunca bozuldu falan diye salıyorum
geçer ağrın umarım bir an önce cnm.
regl oldum bende bu gün ama daha başlamadı ağrım başlamazda inş ama bir şişkinlik var bendede...

hmmmm kalorisepetindende kalorini hesaplarsan daha çok faydası olur bence 100 kalorinin altında gibi :/
bende hesaplıyodum ama üşendim sonra

bende üşenirim hesaplamaya :51:
banada yazınca az geldi ama çk acıkmadım sık sık yedim ondan herhalde

hoşbulduuukk.....nasılsın canımm.bugün neler yedin?

sabah
domates
zeytin 5 tane
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir ondan sonrada 2 öğün yapabildim ondada şu kabak haşlaması şeysinden yaptım . ilkinde gayet güzeldi ama ikinci yiyişim tam bir felaket yarım saatte bitirebildim. üstünede sıcak su içince 1 litre acayip tok tutuyo. çektiğim eziyetlere değse bari

sabah
domates
zeytin 5 tane
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir ondan sonrada 2 öğün yapabildim ondada şu kabak haşlaması şeysinden yaptım . ilkinde gayet güzeldi ama ikinci yiyişim tam bir felaket yarım saatte bitirebildim. üstünede sıcak su içince 1 litre acayip tok tutuyo. çektiğim eziyetlere değse bari

canım ben bu tarz şeyleri ne zaman yaptıysam hüsran oldu. ya veremedim yada ertesi hafta bir önceki haftanın acısını çıkartımm yedim yedimm. onun için herşeyden az az prensibiyle yola devam. neyse kumpiri eriitn inş.

canım ben bu tarz şeyleri ne zaman yaptıysam hüsran oldu. ya veremedim yada ertesi hafta bir önceki haftanın acısını çıkartımm yedim yedimm. onun için herşeyden az az prensibiyle yola devam. neyse kumpiri eriitn inş.

bu hafta elencem tırsıntısı olduğu için hala üstümde yok kaçırmam bişi:18: bide yeter artık dedim yaa ver artık şu kiloları bi şaşırt milleti. bazı tatlıları hiç yiyesim gelmiyo görsem dahi ama dondurmağğğ:5: bitiriyo beni. gün içinde içtiğim suları bile sıcak içtiğimden dolayı tek soğuk tükettiğim şey dondurma. belkide bu yüzden karşı koyamıyorum

kumpiri biraz zor eritirim yaaa:78:

bu hafta elencem tırsıntısı olduğu için hala üstümde yok kaçırmam bişi:18: bide yeter artık dedim yaa ver artık şu kiloları bi şaşırt milleti. bazı tatlıları hiç yiyesim gelmiyo görsem dahi ama dondurmağğğ:5: bitiriyo beni. gün içinde içtiğim suları bile sıcak içtiğimden dolayı tek soğuk tükettiğim şey dondurma. belkide bu yüzden karşı koyamıyorum

tırsıntı mıı???:60::60::60::60::60: ilahi . çaldım bu kelimeyi artık oldu mu? kız o tırsıntı bendede var 2 haftadır veremedim. ama bu hafta çantada keklik. hali hazırda 200 gram var verilmiş. 5 gnde de ne verirsem artık..

hoşbulduk cnm

ya tam olarak takip ettiğim bir diyet yok herşeyden az az yiyorum yoksa hiç yapamıyorum bi bozunca bozuldu falan diye salıyorum
geçer ağrın umarım bir an önce cnm.
regl oldum bende bu gün ama daha başlamadı ağrım başlamazda inş ama bir şişkinlik var bendede...
[/B]

Ins gecer agrim sagol . Bende suan hollywood diyeti yapiyorum. gecen haftada isvec diyeti yaptim.

kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar

canımm. bende gülçin. 24 e girecem yakında. evliyim öğretmenim ankaradyaım. kilomda tickerımda görüldüğü üzre 76.sende kilo alma geçmişini ve sakıncası yoksa şehrini vs anlatır mısın? ne yaparsın okur musun? dha önce diyet yaptın mıı? ve merak ettiğim bu kadar grup içinde seni bize çeken şey neydi. yaa işte 14. takım farkı yaa. bak çekiyoruz işte pozitif elantiriğimizlen.

ewet cnm ver kiloları şaşırt milleti :21: dondurma, kumpir ohhh midene bayram yaptırmışsın :45:ama midene değil bize yaptır bayramı verde kiloları:6:

kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar

oleyy yaşasın yaşdaş birini buldum :)))) yahu insan kendini bu kadarcık mı tanıtır? neler yapıyosun okul vs.

tırsıntı mıı???:60::60::60::60::60: ilahi . çaldım bu kelimeyi artık oldu mu? kız o tırsıntı bendede var 2 haftadır veremedim. ama bu hafta çantada keklik. hali hazırda 200 gram var verilmiş. 5 gnde de ne verirsem artık..

bu garip kelimeler türetmek bi arkadaşımdan bulaştı:9::9::9:
gram vermek istemiyorum. öyle bi şartlandırdım ki kendimi sanki 1 kilo vermesem elencekmişim gibi:58:

off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm:(

ewet cnm ver kiloları şaşırt milleti :21: dondurma, kumpir ohhh midene bayram yaptırmışsın :45:ama midene değil bize yaptır bayramı verde kiloları:6:

o dündü amaa:78: bnm yüzümden değil ablamın yüzünden oldu bikerem:5:. yarında izinli umarım dışarı çıkmak zorunda kalmayız ki çıksalar bile ben çıkmam şu kabak şeysinin son günü. salı günü yediklerime dikkat ederim çarşamba perşembede kabağa devam :14: işe yararsa haftada 2 gün yapcam

Back
X