• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar geldim bi duş aldım çok sıcak yaaa ..
dır dır etmiyorum şuan .. onlardanda uzak duruom taşınma ihtimalimizde şuan için 0 .. önümüzdeki yaz sonu gibi

ben kaşınıyorum psikolojik galiba :52:

aslıııııı cumartesi akşamı birden bana sinir geldi ve diz kapaklarımda bir kaşınma anlatamam kıpkırmızı dirseklerimde de oldu ve çoğaldı böyle ciğer gibi oluyor sağlık ocağına ilaç yazdırdım ama hiç fayda etmedi yine bana astane yolları gözüktü şimdi kaşıntıdan çıldırcam allah korusun...

aslıııııı cumartesi akşamı birden bana sinir geldi ve diz kapaklarımda bir kaşınma anlatamam kıpkırmızı dirseklerimde de oldu ve çoğaldı böyle ciğer gibi oluyor sağlık ocağına ilaç yazdırdım ama hiç fayda etmedi yine bana astane yolları gözüktü şimdi kaşıntıdan çıldırcam allah korusun...

geçmiş olsun canım kaşıntılar geçiyor mu devamlı mı ben erzurumdaykende olmuştum birden kıpkırmızı oluyordu aşırı derecede kaşınıyordu sonra birden kayboluyordu

iyi akşamlar kızlar anca girebildim uyuyodum kusura bakmayın
çok yedim ewe gelince kaçırdım ayarı yazmıyım şimdi burda:17:
çok pişmanım yarın daha sıkı bir diyete gircem ne diyetine giriyim kızlar napıyım

kaşıma tatlım daha kötü olur tut kendini banyo falan yap hemen yayılmasın

iyi akşamlar kızlar anca girebildim uyuyodum kusura bakmayın
çok yedim ewe gelince kaçırdım ayarı yazmıyım şimdi burda:17:
çok pişmanım yarın daha sıkı bir diyete gircem ne diyetine giriyim kızlar napıyım

:20::20::20::20::20:
canım 1 saatin var çok çalışman gerekiyor günde 7 mesaj yazman lazım yoksa ceza var :47:

kızlar evet tamamıyla geldim benimki işe gitti sabaha gelir :1:
bugunde gezdik ama ne bileyim herşey iyi sanki hiç bişi olmamış gibi ama içimden bi ses diyoki ilk fırsatta gene başa sarıcak ..
dün görseydiniz halini
ben sinirliyim o benden sinirli bi bağrıo bi tavırlarr anaaam bi üste çıkmalar sesimi bile çıkarmadım .. sora gelmiş yanıma niye böyle yapıyorsun ben naptım sana biz 3 yılı devirdik diyo ama görseniz o halini süt dökmüş kedi neler neler diyo sonra amacı farklıymış beyimizin diyoki karıcım dışarı çıkabilirmiyim 2 saat takılıcam bu son valla hiç içmicemde ben dedim hayır bi değişti gene sen görürsün bundan sonra yumuşak olmucam olmazsan olma dedim ya aileni beni üzmeye hakkın yook dedim sora annesine bağırmış benim arkamdan konuşmayın ben gezerimde ederimde arkamdan konuşmayın beklemeyin beni fln fln kadın elini kızgın yağa sokmuş yanlışlıkla o an sora işte gene geldi dioki senin yüzünden anneme bağırdım dedim niye benim yüzümden kendin bapırdın benim bi suçum yok dedim git gönlünü al dedim ..
sora gittim baktım annesine sarılmış özür dilioo
ama kızlar hala içimde bişi var üff aslında bişi yok ortada ama bazı şeyler üstüste gelince kıskançlığım tuttu sanırım ..

Gecmis olsun ... degisme suresi bir haftayi gecmez. sen yelkenleri suya indirdigin an ilk firsatta gene eski haline donusur. Bence suan araniz iyiyken, evlilik danismani yada, doktor isini guzelce aklina yerlestir esinin, soz al ondan. ve erteleme hemen yarin randevuyu alsin, ve beraber gidin randevuye.

Son düzenleme:
Kizlar bugun regl 3.gunu hala karnim cok agriyor, sabah esim kahvalti hazirlamis sagolsun, onlardan yedim. diyet miyet demedim, yoksa cok kizardi hic yapma derdi, oyuzden kahvaltiyi onun istedigi gibi yaptim.

5. GÜN

Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

yaptigim kahvalti :

kahvalti: salam , bir dilim peynir, 2 dilim ekmek, recel, karpuz.

roseberry,canim bir turlu sanada gecmis olsun diyemedim, sayfalar cabuk ilerliyor, herkeze tek tek cevap yazmak isterdim ama oda olmuyor, oncelikle cocuguna ve sana Rabbim en kisa zamanda sifa versin.

kızlar yarın ne yicem bilmiyorum ama az yemeğe çalışıcam çok sıkı bir şekilde başlamam lazım artık
öpüyorum sizi kocaman ablam geçicek pcye çıkmam lazım hepinize iyi geceler fıstıklar:87:

Back
X