• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seher ve aslıcım kaşıntı akşam çok artıyor ve daha çok kızarıyor ve yayıldı ve yanıyor nedir bu avuç içi kadar dizlerimde ki

cnm benim kardeşimin karnında da çıktı bir anda kıpkırmızı karın kısmı..doktora gitti hap iğne krem vermiş.iğne baya etkili.geçti dedi iğnesine devam etmedi iki gün sonra aynı şekilde ortaya cıktı.şimdi tekrar başladı iğneye.neden oldu bilmiyoruz.

seher ve aslıcım kaşıntı akşam çok artıyor ve daha çok kızarıyor ve yayıldı ve yanıyor nedir bu avuç içi kadar dizlerimde ki

canım doktora git ilaçları kullan geçmezse bence birine okut ben inanıyorum böyle şeylere doktorların verdiği ilaçlar fayda etmeyip okuttuktan sonra geçmişti bende bide tabi inançla ilgili inanırsan geçiyor

kızlar yarın ne yicem bilmiyorum ama az yemeğe çalışıcam çok sıkı bir şekilde başlamam lazım artık
öpüyorum sizi kocaman ablam geçicek pcye çıkmam lazım hepinize iyi geceler fıstıklar:87:

Canim , ben suan hollywood diyeti yapiyorum, iyi gidiyor. istersen sende basla yarin ne dersin? yada isvec diyetine baslayabilirsin. 70 + 70 ustu olanlar bu diyetlerle cok guzel sonuclar aliyor . Bak zayifladikca kendini dahada mutlu hissedeceksin emin ol. Ben isvec diyetinde , resmen sabah olup tartilmayi dusunuyordum gece yatmadan once.

survivorda 1. Derya Büyükuncu oldu..Ama gönüllerin birincisii Taner Tolga Tarlacı nam-ı diğer 3T:41::31:

aman 19 isteee:66::66: olsun toplam 29 vermek istiyorsun zaten dimi:65::65: ins verirsin canim .Metobolizma calistirmak icin spor yapmayi dene canim.

evt çarşamba yürüyüşe başlıyorum.zaten 10 güne kadar izmire gitcem.izmire gitmeden kilo vermesem bile karnımın şişkinliği insin yeter.yemiyorum da doğru ama şişkinlik oluyo bende bu aralar.:(

evt çarşamba yürüyüşe başlıyorum.zaten 10 güne kadar izmire gitcem.izmire gitmeden kilo vermesem bile karnımın şişkinliği insin yeter.yemiyorum da doğru ama şişkinlik oluyo bende bu aralar.:(

10 gunun kaldiysa, isvec diyetine basla 13 gun suruyor, 2-3 kiloda bu diyetten verirsin, bide yuruyuste yapiyorsun o gitsin kilolarrrr:35::35:

internette atv de katil arilari izliyorum , siz nasilsiniz? 2-3 gun kendime dinlenmeye verdim. hic bir is yapmiyorum. :50::50:

ayyy ben az önce bi kaçamak yaptım oğlanın çikolatalı gofretini yedim dayanamadım o yerken
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

neüyyyyyy:57: bnm önümde neler neler yedilerde elimi dahi uzatmadım:5: sabah 6 ya kadar oturcam. uyku tutmuyo 6 olur olmaz dondurmaya saldırcam yaşasın yippuuiiiii . 1 gün öncesinden saat saymaya başladım dondurma yemek için. nasıl mutlu olucam anlatamam size. aslında beni mutlu etmesi çok kolay ama. öküzlere rastladığım için başkalarına imreniyorum:5:(ahah yerim kendimi olayı nereye bağladım:1:)
iyi akşamlar kızlar anca girebildim uyuyodum kusura bakmayın
çok yedim ewe gelince kaçırdım ayarı yazmıyım şimdi burda:17:
çok pişmanım yarın daha sıkı bir diyete gircem ne diyetine giriyim kızlar napıyım

yahu issaaannn accıkın ucundan alır. tmm ben bi kaç gün önce kumpir yiyerek bi hata yaptım ama onuda vermeye çalışıyorum. olmaz ki aaaaaa olmasın bi daha üstüne otururum haaa:9:
edit:gülçin abladan alıntı:9::8::8:

bide telif hakkı neynn ister mazallahhh ihih

Son düzenleyen: Moderatör:
arastir bakalim. ac kalmiyorsun hic. ayrica 3 kilo kesin verecegini dusunuyorum . belkide daha fazla verirsin.

baktım cnm ama aile ortamında olduğum için bu diyeti yapmam cok zor.en azından akşam yemeklerinde.kahvaltıyı bir şekilde atlatırım ama akşam yemeğinde zor olur bnm için.deniycem kuralları az biraz esneterek.bir yerden azaltıp bir yerden arttırarak.yazanlar 10 kilo verdim fln diye yazmıs 10 kilo deil 2 veya 3e de razıyım ben.spor destekli olursa daha cok verebilirim belki.

şükürler olsun Allahımmmm 5 saatçik kaldı.oda göz açıp kapayana kadar geçer. & olsun hemencik tartılcam bakalım işe yaramış mı:8::10:

ouyy kıyamam ben ona.:54: bnm çocuğum olsa evden dışarı çıkarmam herhalde nazar değcek diye:1:

geçmişe yumuluyum dedim. çok iyiyim biraz önce ilk kabağımı yidim. sarımsak koymak daha bi yenilesi yaptı. ananeme gitcemişiz kabağımıda yanımda götürcemde içinde yoğurt olduğu için ekşir mi acaba gidesiye kadar:44: sen nasılsın?

hee canım işine gelmiyo adamın zayıflıyom ya beni nerden yıldırsa diye şaşırıyo
ama ben yutarmıyım bu yola baş koydum bi kere hedefe ulaşmadan bırakmak yok allan izin ederse :62:

canım keşke kabağı çrşmb prşmbe yapsaydın tartıdan önce
daha iyi olmazmıydı :34:[/QUOTE]

anam benim kocada şikayetçi diyetten......................

he heee tartıldım bugün dayanamadım.. ve güzel gelişmeler gördüm meaşallahh:nazar::nazar::nazar:
darısı başımıza......
şükürler olsun Allahımmmm 5 saatçik kaldı.oda göz açıp kapayana kadar geçer. & olsun hemencik tartılcam bakalım işe yaramış mı:8::10:

kabakmı kıs bende yapacam bu hafta...............

Back
X