• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sselam kizlar,

bugunki menum,

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

pinkcat87, isvec diyetin hayirli olsun demek basladin ne guzel:68::68:

triptofan, bana sadece prenses desen yeterli sekerimm:34:

ismini söylemen yasak mı :52::52::52:

ay inşallah bende verebilirim bırakmak istemiyorum engel olun kızlar bana bırakmaya kalkarsam falan

bir kadın her zaman sexy olmayı bilir:82:

yok canım ya bence kilo engelliyor insanın kendine güvenini engelliyor başta
ebru şallı bir ara kilolu bayanlar güzel değildir demişti haklı bence güzellik bir bütündür

pazar gunu turkiyeden arkadasim geliyor:64::64:

2 ayligina turkiyeye gitmisti , esi burda kaldi, ozledim yaa, hergun mesajlasirdik mesajlasmayi bile ozledim onunla:7::7:

yok canım ya bence kilo engelliyor insanın kendine güvenini engelliyor başta
ebru şallı bir ara kilolu bayanlar güzel değildir demişti haklı bence güzellik bir bütündür

boşver ebru şanlıyı rabbim ona 3 kilo aldırsında 50 nin üstüne çıkartsın çok zayıf kadında güzel değil bak hürreme :34:

canım sağol moralim bozuk değilde sıkıldım 1 temmuza kadar okulda kalmak zorundayız eve gitmek istiyorum artık
bide bu yazda şişkoyum onuda takıyom kafama :59:

temmuz 1 e az kaldi, tabi sicaklar flan da insani etkiliyor... kiloluyum diye morelini psk bozma yaa, ozaman hic kilo veremessin, hergun kendine telkinlede bulun, ben zayifladim zayifliyorum, kimse umrumda degil falan diye.bir yerdde okumustum kendi kendine telkinler beyne sinyal veriyor bu yuzden zayifliyorsun. Dusunce gucu diye bir sey.

Back
X