- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.081
selam kızçeler ben geldimmmmm.bi geçmişe bakıp geliyorummmmmm hemen
amanında amanınn kimm gelmişşşşşşşş fatoşum gelmişşşşş gelmişte gelmişşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızçeler ben geldimmmmm.bi geçmişe bakıp geliyorummmmmm hemen
ohhhh sabahlar olmasın.....hadi git de bi güzel kafa dağıt canım....7 gün antalya,7 gün alanya canım herşey dahil olunca yeniyo valla................
prensesçim ben geçen sene bunu denedim ve çok güzel ödem attım.denemek isteyenlere duyurulur:))evet canim kahvalti dahi. pirincten baska bir sey yemiyorsun. Bende cok icecek icen biriyimdir, hatta hergun cola icen birisiyimdir, ligt colada degil. ama simdi gunde 3 litre su iciyorum, ve su baska icecekleri icmemi engel oluyor, yani canim istemiyor cola, esim icerken bile hic canim istemiyor. ben su iciyorum o cola :)
benim eşimde taş var şey hani şeyyy
ilişkiye girsek bişi olurmu:78:
süperrrsin yaaa.çok güldümmmm.belki taşı ben düşürürüm![]()
evet ya doktorumuzda gelir inş bence gelse çok iyi olur benden illahlah eder![]()
geçmiş olsun canım.sıcak ve şekerli su iç canım çok i geliyo....ayy regl oldum müthiş sancım var,midemde bulanıyo...............
canımcım bence yanlış anlama ama kaptan bu konuda çok haklı..ailene en azından bilet konusunda maddi destek verirlerse gelebileceğini söyleseydin.ben olsam çok kırılırdım açıkcası.yanlış anlama ama ailenin yanında kendi değereini düşürme olayı olmuş sanki...dost acı öylermiş canım ama eşin senin değerini de pek düşünmüyor sankiKizlar buarada abimin dugunune gitme meselesi vardi ya son durumu yazayim:
2,3 gun once babamla konustum, gelemiyecegimi soyledim, annemede soyledim.
Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.
neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....
gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...
sakın canım sakınnnn.....haklısın ama ne biliyim bi ümit var içimde insanlara bi kez daha şans vermekten yanayım ama bu değil ki direk msj çekicem o gelecek paşa paşa sorun bende değildi çünkü![]()
canım nasıl geçti sunumun???kızlarr listeyi bu gece yayınlayamaycam. daha bissürü işim var. bana dua edin yarın güzel bir sunum geçsin heycanlannmayım
ah be canım senin kıymetini bilmeyen yansın açıkcası....bi tane fake face hesabım vardı ismini değiştirdim ve sonra gözü kör olasıcayı ekledim:18: paylaştıklarını ne yaptığını çok merak ettim kızma bana:78::83:
fatoşşşşş gelmediii
houyyyyyyyyyyy
allahtann öznurumm warrr wallaaaa![]()
ahhh fatoşş ahhh geçmişte cebelleniyo kuzum yaaaa![]()
ay sorma canım yaaa.tam 1 saat oldu nerdeyse anca bitti.ben de konuşuruz die düşünüyodum ama şimdi çıkmam gerekiyo 1 saat yetmedi hem geçmişe hem sana annem ama özledim yaffff.gelir gelmez gircem bi de akşamları da girebilcem artıkkk:)))yupiiii.neyse canımcım yaaa benim çıkmam lazım dediğim gibi.gelince görüşürüz şekercim benimm...
sabah kahvaltım 1 küçük dilim börek
2 közlenmiş biber
1 bardak form çay
börek fazlalıktı ama napıım cok gzl görünüodu ve baska da bişy yemedmm kilo yapcak:76:
sabah kaldrır canum böreği hem küçükmüş zaten
içini rahatlatım azcık
![]()
oyyy canım kıyamam yaaaatamm canım çık çıkkk ben kalim tek başıma buralrad ahh be ne bahtsız bi kızım yaaa![]()
KAYDIRIKUPPAK CEMİLE KOYALIMMMM KAPTANNN LÜTFEEEENNNNfadik sana face adresi alacaktık bana şifre gönder şifren ne olsun
doğum tarihinide gönder
bu arada isime karar verdin mi oda lazım
ben geldim hatunlar daha yemek yemedim üff ya pirinç lapasını yapi,m diom gözüm kestirmio onu yemedi tatsız tuzsuz![]()
İMDATTT HIRSIZZZ VARRofff offff uykudan yeni kalktım direk karamsar modundayım. ocakta pirinç lapam pişiyo. biraz önce uyandığım da baktım enemm oda nesi evde pirinç yok. tezgahın üstüne annem pilavlık pirinç için koymuş hemen 2 çay bardağı aşırdım
![]()
Ya ben de uyumak istiyorum ama uyrusam şimdi gece uyuyamammmmuykum var uyusammı accık...............
ben geldimmmm.sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,7 zeytin.
arada yarım bardak süt.
öğlen 1 tabak bezelye,4 zeytin 1 dilim ekmek.akşama da sanrıım yine 1 tabak ebzelye ve 1 dilim ekmek yiycem.şimdi de arada ne yesem die karar veremşyom yaaa
oyyy canım kıyamam yaaaagel bi öpem de yanlızlığın geçsin
KAYDIRIKUPPAK CEMİLE KOYALIMMMM KAPTANNN LÜTFEEEENNNN
ben içine domates rendeliyodum bi de göbeek marul çok lezzetli oluyo....
İMDATTT HIRSIZZZ VARR
Ya ben de uyumak istiyorum ama uyrusam şimdi gece uyuyamammmm![]()
umarım annem farkına varmaz:78: dışarda şimdi
sabahın 6 sında bi rüya sonucu kalktım (devamını görürüm diye ki kimi gördüğümü hiççç söylemeyim)
saat 1 e gelirkende hafiften sağdan sağdan tatlı bi esneme geldi sonrası uyku