- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.541
ben geldim :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa şu film yüzünden kız aidsli ve öldüya
ben çok ağlarım böle filmlerde dizilerde
![]()
ayy ayy bak yine geldi gözü kör olasıca boylarımız hemen hemen aynıydı o benden accıkın uzundu. topuklu ayakkabı giymeme izin vermiyodu ki şu yaşımada kadarda hiç giymediğğğmmm![]()
hyrdr sen bu saatteee![]()
kız boşver artık onu sen şimdi kendine azcık uzunboylu sefgili bul rahat rahat giyersin topuklu ayakkabı kadında çok şık duruyo bence
koca bekliyorum canım cinlerim tepeme geliyor bi yandan uyku basıyor uykumu dağıtmak için dedim bakim kimler burda
ben geldim :82:
houyy yareppiii bende bişi oldu sandım
izlemedim. adı incir reçeli sanırım yarın izlerim ama bugün sabahlamam. tüm heycanım gitti annem tınlamıyo zati beni![]()
enemmm bu saate kadar gelinmez mi yahuu:26:
gece mesaisine hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
evet tatlım adı incir reçeli ben çok beğendim duygusal bi film izlemeni öneririm
ay film eleştirmenleri gibi oldum![]()
iş arkadaşının annesi rahatsızlanmış cocugun annesini doktora götürmüşlerr abisiyleen birlikteee
çantamızıda ayırmıyoruz yanımızdan yanii
kadının taburcu edilmesini bekliyormuş beyfendi serum veriliyormuş daha
yarin diyete basliyorum isvec diyetine. Ins iyi gecer. 3 gundur abartarak yemek yiyorumbugun makarna yedim diyete baslamadan once.
koca bekliyorum canım cinlerim tepeme geliyor bi yandan uyku basıyor uykumu dağıtmak için dedim bakim kimler burda
eşşek kadar oldum hayatımda hiç giymedim şimdi alırda giyersem yürüyemem elaleme rezil olurum ayolmillete laf söylüyodum şuna bak madem yürüyemiyosun giymede havan bozulmasın diye
![]()
hani hastaneye götüren bi bayan olsaydı neyse derdim yalnız bırakılmazda, arkadaşının annesinden,abisini ne ilgilendiriyo yahuu :26:
arabayla gittilerse belki o yüzden gelmiştir. eşinle birlikte eve gelmezse iyidir
canım ya boşver kaynatalım bizde belki gelir o vakte kadar oda
kız evde alıştırma yaparsın sende güzel olcan napalım çalışmak lazım biraz
![]()
kim abisimi gelicek
yürüsün gitsin evine ya
SELAM arkadaslar nasilsiniz
yarin diyete basliyorum isvec diyetine. Ins iyi gecer. 3 gundur abartarak yemek yiyorumbugun makarna yedim diyete baslamadan once.