- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.621
mutfağı temizledim oğlanla babası keyif yapıyor bende survivoru izliyorum...kimse gelmemiş hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfağı temizledim oğlanla babası keyif yapıyor bende survivoru izliyorum...kimse gelmemiş hala
canım o zaman bu hafta da yapacağım ben.yani 1 hafta yapıp bi hafta bırakacağım.diğer haftaalrda da 5 gün 5 kilo dietini yapsam nasıl olur acaba yaaakuzu ayda 2 hafta yaplıacak,haftada 2 gün kabak diğer günler normal diyet....
eline sağlık canım...
kızlar ben geldim çok şükür mini notebookuma format attırdı eşim ohhh be hızlandı ama internet şifrem falan gitmiş telefonla onları hallettim geldim...
öğlen pazara gittik bişeyler aldık eşime bu sefer çoook güzel bizim pazarımız herşey var ve çok kaliteli eve geldik yemek yedik cafemize indik şimdi oturuyorum kalçam çok ağrımış çok yoruldum....
annem eşimin var bi ark.ı.ama pek bi uçarı herif.kefil olma meselesinde biraz yan yatabilirimbenimde bi kocam olsun bende pazara gideyim yaaa :84::84::84::84::84::84:
ya inanmıyorum ismini meryem kelebek mi yapmış facede?süperr yaaaaben sana çok dua ediyorum daha doğrusu bütün bekarlara inşallah hayırlı evlilikler yaparsınız canamı benim...
meryem kelebeknerelerde acep düğün resimlerini koyacaktı face
sıkma canını yaaaben geldm kızlar bnmkiyle çok kötü kavga ettk ve faceimi kapadm bu sebeple.o da kapadı..of yaa cnm cok sıkkın![]()
selam kaptancım ne var ne yok ya...ben seni ne kadan özlemişim öleeee.gel bi öpem yaf bi öpem de barışak![]()
annem eşimin var bi ark.ı.ama pek bi uçarı herif.kefil olma meselesinde biraz yan yatabilirim![]()
aaaaa aslı nereye gittin yafffff![]()
ne olsun canım aynı tas aynı hamam sürünmeye devam
bi ara çıkmış gibi gözüktün de o yüzden öle dedim.kaptan şafak 4 oldu sanırsam di mi?annem eşimin var bi ark.ı.ama pek bi uçarı herif.kefil olma meselesinde biraz yan yatabilirim
:44::44::44::44::44:
burdayım
ben geldm kızlar bnmkiyle çok kötü kavga ettk ve faceimi kapadm bu sebeple.o da kapadı..of yaa cnm cok sıkkın![]()
bi ara çıkmış gibi gözüktün de o yüzden öle dedim.kaptan şafak 4 oldu sanırsam di mi?
seminerden dolayı mı?bu seminerlere katılmasan ne oluyo kine?evet canım çok şükür öyle oldu gerçi daha bilet almadım belki perşembe öğlen gidebilirsem diye
seminerden dolayı mı?bu seminerlere katılmasan ne oluyo kine?
off tam şafak sayma olmuş yani.ne diim Allah krutarsınkatılmak mecburu canım aslınd aokulda bişey yaptığımız yok ben bütün belgeleri verdim kitap okuyom
ilkin neoldu neden kavga ettiniz?
öznur nerelerde bugün hiç görmedim yoksa izin mi aldı ?
kızlar eşim yarın daha önce bahsettiğim hastane için iş görüşmesine giidecek inşallah olumlu olurda başlar dua edin kızlar...
bu ay adet dönemimde çok şiştim resmen 1-2 kilo almış gibi duruyorum hiç tartılmadım,bu kadınlarında bu derdi var yaaa,bol bol yeşilçay içiyorum ama nedense kendimi balon gibi hissediyorum ah şu hormonlar dövcem onları
off tam şafak sayma olmuş yani.ne diim Allah krutarsınşimdi sayılı gün var die iice yavaş geçer günler.neyse bitmiş zaten.güzel bi tatike çok az kalmış...bu arada eşim geldi düğündeydi ark.ının.çıkmam lazım anlayacağınız.bekarlığınızın kıymetini bilin kızlar gönlüne göre gir nete.ne ala yani:)))çok öptüm hepinizi.
kızlar ben çok kıskanç bir insanım.İzmire arkadaşı gelmişti onun.ben bgn erkek arkadaşımın faceini açtm.arkadaşı İzmirdeki fotolarını eklemiş.Çocugun ffotosunun tekinde poz verirken arkası dönük yürüyen bir kadın vardı.şort ve biki,niyle ben de şakasına kızdım işte nasıl fotolar cekmişsiniz fln die.bilerek çekmişsinizdir dedm.tabii bizim bundan önceki sorunlarımız da böle sanal sorunlardı face fln.buna patladı bir anda face msn şifresini deiştirdi ne kdr yapma desem de.biraz aşağılayıcı konustu benimle.Sonra dedi ki ya bana güvenceksin böyle devam etcek ya da güvenmiosan bitecek secim senin dedi.ben de yapma bunu dedm.bana güvenmio musun dedi bişey diemedm.güvenmiosunyazmış peki öyle olsun dedi.oysa ki ben kendi ailemden cok ona güveniorm gerçekten de ama yüzde yüz değil.ona dedm ki ben herkesten cok sana güveniorm dedm peki o zaman dedi ama ben nasıl agllıorum helak oldum.cam açtık bi baktım o gayet mutlu mesut gülüyo.delirdim ben iice ağlamaya başladım.bana dedi ki gören de cok büyük sorunumuz var zannetcek kendini harap ediosun dedi.ben de dedim az daha ayrılcaktık farkında mısın dedm.senin bu hareketin bizi uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz dedim.yabancı gibi hissedicem kendimi dedim.öyleyse facelerimizi silelim dedi.ama herşeyiyle tüm ark ları fln sildik.kapadık faceleri.msn şifresini daha vermedi ama alırım onuda.
sadece aklımda kalan şey ayrılmanın eşiğinde onun o kadar rahat olmasaydı ki bu beni cok üzdü birşeyler yıkıldı içimden birşeyler koptu gitti sanki.olan bu kısaca ama çok moralim bozuk.bana karşı söylediği laflar ve o rahatlıgı aklımda birçok soru işaretinin doğmasına neden oldu.
canım incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda birbirinizi kırmışsınız
ben başta sevgilide olsanız evlide olsanız bu face msn şifrelerin bilinmesine karşıyım
bunlar özel şeyler bana göre eşinde olsa bilmeye hakkı yok
bu konuda erkek arkadaşın haklı sanki ona güvenmiyormuşsun gibi davranmışsın
erkeklerle kadınların olaylara bakış açısı farklı bizler daha çok etkilenirken erkekleri daha az etkiler
sakın aklında soru işaretleri olmasın o benim kadar üzülmedi filan diye bu sana zarar verir doğal olarakta ilişkinizi etkiler