• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

prenses, esra ve seher cezalısınız lütfen cezanızı yerine getiriniz

Cezamiz neymis ?? ayricadun benim bahsettigim gibi kaptan ben sadece sizin saate gore aksamlari giriyorum. ve sizin aksaminiz benim gunduzum oluyor, ve gunduz disarda oldugum icin, yazamadim , bunun aciklamasini yapmistim. gunduz eve geldigim zaman sizin saate gore gece 12 yi geciyor,aramizda 8 saat fark var..

yeni listeeeeeeeeeeeeeeeee

aynalar – roseberry
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
nazco – aysen_34
emidaf – faTTa83
urbi_seher – prenses88

Seher gunluk paylasimlarin cok az , umarim daha fazla paylasim yaparsin ve seni takip edebilirim oky?

Son düzenleme:
hmm evet duymustum ama şimdi alırsam kullanmaya başlarsam ve haftaya olursam kötü olur benim için.uzman tvden baktım aşırı obezler sigara içenler karaciğer rahatsızlığı olanlar doğum kontrol hapı kullananlar geciktirici kullanmasın diyo.bende hiçbiri yok.biraz düşüneyim bakıyım..denize girmek istiyorum ama ben yaa:43:

bAHSEttigim otlar zaten bir ayda etkisini gostermiyor en az 3 ay kullanman lazim duzenli. denize girmek icin tamponlar var, onulari dene istersen.

hımm tampon nasıl kullanıyım ben evli değilim ki bişey olursa malum:50:

bekarlarda kullaniyor denize girerken diye biliyorum. amerikada cok yaygin tampon kullanimi . Bir arastir istersen internetten. Ben arastirip sana soylemek isterdim ama vaktim yok cikmaliyim , daha dusa girmedim .

Cezamiz neymis ?? ayricadun benim bahsettigim gibi kaptan ben sadece sizin saate gore aksamlari giriyorum. ve sizin aksaminiz benim gunduzum oluyor, ve gunduz disarda oldugum icin, yazamadim , bunun aciklamasini yapmistim. gunduz eve geldigim zaman sizin saate gore gece 12 yi geciyor,aramizda 8 saat fark var..

canım sen bize göre gece girdiğinde 7 mesaj yazacaksın öğününü yazsan bizimle paylaşmak istediklerini yazsan geçmişi okuyup yazdıklarımız hakkında yorum yazsan cevap yazsan 7 mesaj olur zaten güzelim

ceza canım diğer bütün takımlara gidip teker teker ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım yazmak

kızlar yarın salı ben gelemem habervermek için geldim
kaptaaaaaaaaaaaaan duy sesimi yarın beni izinli yaz
gerçi akşan adamdan fırsat bulursam gelirim zor biraz ama akbaba gibi başımda az önce bilgisayarı açtım hemen bitti dibimde niye açtın diyo
radyo dinliycem dedim allah allah dedi gitti gıcık oluyo bu adam bu laptopa anladım ben
ortakım gelirse lütfen gelen söylesin yarın gelemicemi
:52::52::52::52::52::52::52:

yan etkisi falan varsa diye cekiniyorum açıkçası.:50:

hmm evet duymustum ama şimdi alırsam kullanmaya başlarsam ve haftaya olursam kötü olur benim için.uzman tvden baktım aşırı obezler sigara içenler karaciğer rahatsızlığı olanlar doğum kontrol hapı kullananlar geciktirici kullanmasın diyo.bende hiçbiri yok.biraz düşüneyim bakıyım..denize girmek istiyorum ama ben yaa:43:

sigarada çiyorum bir yan etkisi olmadı bana..

kızlar yarın salı ben gelemem habervermek için geldim
kaptaaaaaaaaaaaaan duy sesimi yarın beni izinli yaz
gerçi akşan adamdan fırsat bulursam gelirim zor biraz ama akbaba gibi başımda az önce bilgisayarı açtım hemen bitti dibimde niye açtın diyo
radyo dinliycem dedim allah allah dedi gitti gıcık oluyo bu adam bu laptopa anladım ben
ortakım gelirse lütfen gelen söylesin yarın gelemicemi
:52::52::52::52::52::52::52:

canım sen bugünde uğramadan pek daha öncede cezaya kaldın haberin olsun günlük 7 mesaj yazmak şart ceza çekeceksin haberin ola :20::20::20:

canım sen bize göre gece girdiğinde 7 mesaj yazacaksın öğününü yazsan bizimle paylaşmak istediklerini yazsan geçmişi okuyup yazdıklarımız hakkında yorum yazsan cevap yazsan 7 mesaj olur zaten güzelim

ceza canım diğer bütün takımlara gidip teker teker ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım yazmak

Kaptancigim ben dun girdim fakat dedigim gibi gece 12:00 da girdim, ve oda bugunun mesajina sayiliyor sanirim. . Benim demek istedigim 7 mesaj degil. saatler uyusmuyor yoksa hergun girip takip edip mesaj yaziyorum.

Kaptanciigm, ayrica crs pers cuma izinli sayarmisin,internete giremicem. 3 gun... cuma kilo bildirimime ayni kilo yazabilirsin. Ins kilo veririm ama hayirlisi...

oufff :/ günler neden bu kadar sıkıcı ve çekilmez

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar erkeşlere günaydınnnn....ve de hayırlı kandiller....
kızlar yaz geldi bizler kendimizi saldık toplanmamız gerekiyor benim aklıma şöyle bir fikir geldi. herkesi 2 şerli grup yapayım. herkes eşini gün boyunca kontrol etsin. menüsünü yazıp yazmadığı, spor yapıp yapmadığı, su içip içmediğini kontrol etsin ve gün sonunda değerlendirme yazsın eşiyle ilgili işte bugün kaçırdın şunu yapmasaydın, bu güzel, paylaşımın biraz daha fazla olsun gibi...
çünkü herkesi takip etmek zor oluyor gözden kaçabiliyor ama bu eş durumu olunca daha kolay bunu yapabiliriz her cuma eşler değişir birbirimizi böyle kontrol ederiz ne dersiniz kızlar

haftaya cumaya kadar eşler bunlar hergün herkes eşiyle ilgili değerlendirmeyi yapacak

aynalar – roseberry – prenses88
pincat87 – catlak_kemmik
triptofan – irras
selinay2002 – aysen_34
emidaf – faTTa83
nazco – urbi_seher
bence çok mantıklı kaptancımmm.kilo bekçileri gibi bi program sonuçta..elalem bunu parayla ve tanımadığı insanlara yaptırıyo.biz en azından paylaşım yaptığımız isanlara samimi bi şekilde yapmış olcaz....hay akılcığını seviim kaptanım benim yaaa.EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN.cidden :nazar:boşuna kaptan seçilmemişsin sürekli bi gelişim peşindesin..

walla bilmiyorumm artıkınn yap bi annelikk annnemmmm:43::43::43::43::43::43::43::43:
ama halil sezai gibi olsunn tahamm mııı:43::43::43::43::43::43::43:
kız çok cahileeemm halil sezai kim yafff:)))yoksa beni aldatıyon mu:60::60::60:

yaptım geldiimm istiklalde yürüdüm sıraselvilerde yürüdümmm... eşimde yürüyüş sırasında aradı arkadaşları getireyimmi yazık dışarda yemekten bıkmışlar dedi yemeğe diye bende ne bulursak yeriz dedim .yürüyüşten sonra koştur koştur pratik bişile hazırladım rus salatası irmik helvası yaptmm. irmikten sadece tadına baktım. russalatasından yedim birazıımcık.. şimdi içerde çay içiyolar bende açtım pc mi odama geçtim . ne işim var 5 adamın arasında. 3ü bekar yyaaa bizim takıma güzel damat adayları çıkar burdan ammaaa nasıl olacakk kiii.öle işte.

iyiyim datlımmm. kendime sağlıklısından dengelisinden bi diyet listesi hazırlamaya çalışıyorum..aslında şok diyet değil de sağlıklı diyet yapsak hep beraber. eti sütü sebzesii. olma mı baculaaaa
ohhhh bizim hanımmmm baya ii tatil yapömış.tam tadını çıkarmışın istnbulun yaaa.ne güzell.kilo ben de senin gibi çok hızlı alıyorumm.offf ne olcek bizim halimiz.bu arada sağlıklı beslenmedikçe olmuyo bu iş.senelerden beri deniom..3-5 kilo olsa 2 kere şok diet ver tamama.ama 20 kilo yaaa.dile kolya.listeyi nasıl hazılrlıyon kine?ya da neye göre hazırlıyon ?

iyi akşamlar tatlım
kızlar bende çıkıyom azcık bahçeyi sulamam lazım yemek pişene kadar kaç gündür sulamadım yanmış domateslerim biber ve patlıcanlarım
bide komşununkini suluycan evde yoklar oooooooooo kaç saat sürer bilmiyorum
bu arada 6 tane bebek domatesim bissürüde bebek biberim oldu gözlerine bakıyorum büyüsünler diye çok güzel
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ayyy bahçede iş yapmak...ne güzel yaaa.bebek domatesleri,biberleri nerde yetiştiriyon kiii?

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:
sevgili ortağım sana da günaydın...ne ediyon?
hayırlı kandiller.
eveeeett ve bombaaa dün yedikelrim geliyorr....dün kahvaltıda 3 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir yedim.öğleden sonra görümcemde misafir vardı orada da tabağı bitirdim.bir dilim kek kaldı sadece.bi de akşam 1 tane dolma ve 2 tane tulumba yedim.ya kalori olarak az yiyip,lezzetli şeyler yesek olmuyo mu acaba bu zayıflama işi yaaaaaa:(((örnek 1-şekil a:
[1] Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması 1 PORSİYON 257
[2] Sosisli Milföy Börek 2 ADET 330
[3] Ekmek (Beyaz) .3 100 gr 76.2
[4] Beyaz Peynir (yağlı) .5 DİLİM 61
[5] Susamlı Çubuk Kraker 20 GRAM 90.6
[6] Makarna Salatası .3 porsiyon 65.1
[7] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
Toplam : 969.9 kal.
bi de dün hiç spor yapmadım ama akşam çok geç öğrendiğim bi kınaya katıldım.orda da döktürdük.daha doğrusu ortada bi ben dolanıyodumm:))ya bu insanların içi geçmiş yaaaa.adam bildiği oyuna bile kalkmak istemiyo.üstelik toplasan 20 kişi anca vardı ve hepsi bayandı.saat 10.30 oldu hala oyun başlamadı.ikram verdiler bi de müzik açık mal mal afedersiniz birbirimize bakınıyoz.sonra baktım kimse başlamıycakk.fadikin düğündeki pozitifliği geldi aklıma.ben de didim ki örnek al ortağını veeeeeeeee attım kendimi ortaya.teyy teyy teyyy:64::64::64:sonra gelini çektim.sonra diğerleriiii.ve ortalık doldu hee heee hee.yanlız bir sorun vardı kınaya kayınvalideyle beraber gitmiştimm.kadına artıkın iice garip geliomm sanırım.pek bi oynak çıktım yafffff:))kadın oturdu köşede.ben de müzik açıyom.oynuyom vs....çok eğlendim ve pek sallamadım.sonradan o da bi ark buldu ve muhabbet etti falan.ama merak ediyom ne yorum yapmıştır acabaaa?

Son düzenleme:
sevgili ortağım sana da günaydın...ne ediyon?
hayırlı kandiller.
eveeeett ve bombaaa dün yedikelrim geliyorr....dün kahvaltıda 3 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir yedim.öğleden sonra görümcemde misafir vardı orada da tabağı bitirdim.bir dilim kek kaldı sadece.bi de akşam 1 tane dolma ve 2 tane tulumba yedim.ya kalori olarak az yiyip,lezzetli şeyler yesek olmuyo mu acaba bu zayıflama işi yaaaaaa:(((örnek 1-şekil a:
[1] Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması 1 PORSİYON 257
[2] Sosisli Milföy Börek 2 ADET 330
[3] Ekmek (Beyaz) .3 100 gr 76.2
[4] Beyaz Peynir (yağlı) .5 DİLİM 61
[5] Susamlı Çubuk Kraker 20 GRAM 90.6
[6] Makarna Salatası .3 porsiyon 65.1
[7] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
Toplam : 969.9 kal.
bi de dün hiç spor yapmadım ama akşam çok geç öğrendiğim bi kınaya katıldım.orda da döktürdük.daha doğrusu ortada bi ben dolanıyodumm:))ya bu insanların içi geçmiş yaaaa.adam bildiği oyuna bile kalkmak istemiyo.üstelik toplasan 20 kişi anca vardı ve hepsi bayandı.saat 10.30 oldu hala oyun başlamadı.ikram verdiler bi de müzik açık mal mal afedersiniz birbirimize bakınıyoz.sonra baktım kimse başlamıycakk.fadikin düğündeki pozitifliği geldi aklıma.ben de didim ki örnek al ortağını veeeeeeeee attım kendimi ortaya.teyy teyy teyyy:64::64::64:sonra gelini çektim.sonra diğerleriiii.ve ortalık doldu hee heee hee.yanlız bir sorun vardı kınaya kayınvalideyle beraber gitmiştimm.kadına artıkın iice garip geliomm sanırım.pek bi oynak çıktım yafffff:))kadın oturdu köşede.ben de müzik açıyom.oynuyom vs....çok eğlendim ve pek sallamadım.sonradan o da bi ark buldu ve muhabbet etti falan.ama merak ediyom ne yorum yapmıştır acabaaa?

amann sankim seni oğluna alcek

Back
X