sevgili ortağım sana da günaydın...ne ediyon?
hayırlı kandiller.
eveeeett ve bombaaa dün yedikelrim geliyorr....dün kahvaltıda 3 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir yedim.öğleden sonra görümcemde misafir vardı orada da tabağı bitirdim.bir dilim kek kaldı sadece.bi de akşam 1 tane dolma ve 2 tane tulumba yedim.ya kalori olarak az yiyip,lezzetli şeyler yesek olmuyo mu acaba bu zayıflama işi yaaaaaa

((örnek 1-şekil a:
[1] Zeytinyağlı Kuru Patlıcan Dolması 1 PORSİYON 257
[2] Sosisli Milföy Börek 2 ADET 330
[3] Ekmek (Beyaz) .3 100 gr 76.2
[4] Beyaz Peynir (yağlı) .5 DİLİM 61
[5] Susamlı Çubuk Kraker 20 GRAM 90.6
[6] Makarna Salatası .3 porsiyon 65.1
[7] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
Toplam : 969.9 kal.
bi de dün hiç spor yapmadım ama akşam çok geç öğrendiğim bi kınaya katıldım.orda da döktürdük.daha doğrusu ortada bi ben dolanıyodumm:))ya bu insanların içi geçmiş yaaaa.adam bildiği oyuna bile kalkmak istemiyo.üstelik toplasan 20 kişi anca vardı ve hepsi bayandı.saat 10.30 oldu hala oyun başlamadı.ikram verdiler bi de müzik açık mal mal afedersiniz birbirimize bakınıyoz.sonra baktım kimse başlamıycakk.fadikin düğündeki pozitifliği geldi aklıma.ben de didim ki örnek al ortağını veeeeeeeee attım kendimi ortaya.teyy teyy teyyy

sonra gelini çektim.sonra diğerleriiii.ve ortalık doldu hee heee hee.yanlız bir sorun vardı kınaya kayınvalideyle beraber gitmiştimm.kadına artıkın iice garip geliomm sanırım.pek bi oynak çıktım yafffff:))kadın oturdu köşede.ben de müzik açıyom.oynuyom vs....çok eğlendim ve pek sallamadım.sonradan o da bi ark buldu ve muhabbet etti falan.ama merak ediyom ne yorum yapmıştır acabaaa?