• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

durumlar berbat ötesi. aylardır çoğunlukla uğrayan karamsar havama büründüm bu yüzdende dikkat etmiyorum. yazmıyorumda naptım ne ettim:31: bugün sadece sporumu yaptım suyumuda içmedim yediklerim felaket yarından itibaren biraz daha dikkatli olurum tam anlamıyla diyete devam etmemde ayın 5.den sonra olcak:59:

canım takma kafana bişeyi kendine gel bi bırakırsan eğer daha kötüye gidersin ve pişmanlıklar başlar keşkeler başlar

sabah kahvaltım
yarım paket mısır ve pirinç patlaklı form bisküvi

öğle yemeğim
1 su bardağı sütle yapılmıs k-flakes

akşam yemeğim
4 köfte,1 yemek kaşığı fırında baharatlı patates,közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası.

akşam yatmadan önce yovitamı yerim mis gibi:52:

güzel olmuş birtanem

durumlar berbat ötesi. aylardır çoğunlukla uğrayan karamsar havama büründüm bu yüzdende dikkat etmiyorum. yazmıyorumda naptım ne ettim:31: bugün sadece sporumu yaptım suyumuda içmedim yediklerim felaket yarından itibaren biraz daha dikkatli olurum tam anlamıyla diyete devam etmemde ayın 5.den sonra olcak:59:

kendine gel bakiim ortak yoksa sana var yaaa enn uyuzundan bir ceza veririm.ne demek karamsarlık? eğer birşeyi gerçekten istersen olur.ulaşamayacağın şey yoktur.sen onu bunu bırak derslerine ve diyetine bak.ortak fln dinlemem sonra ona göree:D:D:D
wuuuuuuuuuuuuu:D ben de istiormmm..

güzel olmuş birtanem

saol cnm akşam yemeği biraz fazla geldi bana ama neyse:76:
ahah düşünsene tam takmışsın otobüste gidiyosun oda nesiiii:52: bi tanesi deliniyo ve biri şişik diğeri patlamış araba lastiği gibi gidiyosun:60::60::60: garantisi var mı kii:23::23::23::23:

ahahah alemsin kız ya düşünmek bile istemiorm:DD

tuzun kuru tabi de sen de öle:5: ne güzel istediğin bi bölümde okuyosun bi yandanda çalışıyosun ohh:43:

bebeğim ben güzel sanatlara gitmek istemiştim ailem izin vermedi gibi bişi oluştu. ben kabullendim sonra hukuk kazandım şimdi kara kalem bişiler çiziyorum arada. seni mutlu edicek ve gelir getirebilcek bir alana yönel yoksa tek başına mesleki hayaller yada para mutluluğu getirmiyor

Son düzenleme:
kendine gel bakiim ortak yoksa sana var yaaa enn uyuzundan bir ceza veririm.ne demek karamsarlık? eğer birşeyi gerçekten istersen olur.ulaşamayacağın şey yoktur.sen onu bunu bırak derslerine ve diyetine bak.ortak fln dinlemem sonra ona göree:D:D:D

bana temiz bi dayak şart :/

bebeğim ben güzel sanatlara gitmek istemiştim ailem izin vermedi gibi bişi oluştu. ben kabullendim sonra hukuk kazandım şimdi kara kalem bişiler çiziyorum arada. seni mutlu edicek ve gelir getirebilcek bir alana yönel yoksa tek başına mesleki hayaller yada para mutluluğu getirmiyor

hemşirelik istiyorum :(

miraç kandiliniz mübarek olsunn kızlar..dualrınızda bizede sabır dileyin bu gece. nefsimize sahip çıkmayı nasibetsin rabbim.

elimde değil ki bişeye ümit bağlayınca olmadı zaman direk karamsar mod:59:

canım bak kendine gençliğine yıllarına zarar verirsin haberin olsun bide bakmışsın geriye boşa geçmiş yıllar tecrübe ile sabittir haberin ola

wuuu denesek mi acaba:82:

hee deneyek bi :52:

miraç kandiliniz mübarek olsunn kızlar..dualrınızda bizede sabır dileyin bu gece. nefsimize sahip çıkmayı nasibetsin rabbim.

sağol canım seninde mübarek olsun

bugün sporum 2 saat,yeşil çayı birazdan içerim. suyum 2 litre olmadı henüz onuda tamamallarım.Gizem ortim sen ne yaptın spor yaptın mı?

bu arada bişi sorcam kandillerde okunması şart olan dualar var mı? siz neler okuyosunuz mesela?

Back
X