• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlarrrrrr.....

canımcım dua ederim inş özel bi dua isteğin varsa ömden de atabilirsin.üstelik hacca inş.umreye de çok istiyoduk ama yazılamamıştık nasip haccaymış:)))

ellerine sağlık çatlak kemikçim.bak başardığın bi iş olmadığından yakınıyosun ama verdiğin ilk 5 kilo sence de bi başarı dil mi:))))))bi de bu mesaj sayımını düzgün yapıyor olman da aynı şekilde:))sonra foruma düzenli devam edebilmen...ve deeee kabak şeysii....bunların hepsi bi başarı benceee emin ol....

yaaa ortağım ya hemen bugün git bi dişçiyeeee.o acıya katlanma.zaten artık eskisi gibi dil hiç bi şey...gayet kolay şekilde çaresine bakarsın....lütfen ihmal etme yaaaa.diğer türlü bütün günün ağrı içinde geçiyo maleseffff.bu arada ortiii dün iftarda yediklerimmm....
2011-06-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Madlen çikolata 2 ADET 30
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORs. 366
[3] Gözleme 0.4 ADET 151.2
[4] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORS. 132.5
[5] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
[6] Kandil Simidi 1 ADET 80
[7] Şeker (küp) 2 ADET 39
[8] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
Toplam : 888.7 kal.

aaa kızlar bu arada ben bugün kabak detoksuyapıyorum.yarın da yapcam inş..sabah klasik 1dilim ekmek,1 kk peynir yedim..ya bu arada ben de sürekli artı çıkıyo ve acayip şiişim.sanki adet dönemindeki gibi ağrım ve ateşim var nedense:((ama daha 10 gün var.acaba erken mi olcam kine:((inş bu kabakla bütün şişler geçerrr...

tamm fatoşum gitcem izne çıkıyımmm hemencik gitcemm . bu arada kız tulumba yedinn nie çikolatada yedinn houyyy ben nidim seni yaww kıyamıyomdaa:1::1::1::1::1::1::1: şişkinlik için çay içç fatoşumm suda içç kabakta kolay gelsin canımm ya bende artık hafta sonu yapimm diorumm :10::10::10::10::10::10::10::10:

ouyy kıyamam gelebeğğme. şimdilik idaretten sakız neyn yapıştırseydin. cesaret gelincede doktora giderdin :27:

aynı durumdayız.yalnız ben dikkat etmiyorum. bu aralar ev gerginliği öff dedirtiyo insana

evi temizledikten soraa anananame gidecemişiz annişlee:122: gece 11 gibi geliriz diyo hımaaaa

ananene mi wowwwwww enemmmm :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::77::77::77::78::78::78::78:
anladın sen onu:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ortişimm fatoşummm hemencik sabah yazdıklarımı yazimmm dün akşam yemedim biliyosun 6 :30 dan sonra bişi yemiyorum:43::43::43::43::43:
sabah
2 dilim ekemek
2 tane ince kaşar peynir
yarım domates
şekrsiz çay
1 lt su
bakadancıkkkkkkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada msj kutun doluymuşş fatoşum yaa onları bi ara gelince şettirsenn hııı olma mıı öpüyorum sneii koccamannnnn:54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29::29::29::29:

bu arada kızlarr ben sardımm süreklii halil sezai dinliyorum yaaa:43::43::43::43::43::43:
insanın bu filmden sonra aşık olası yada ne bilimmm geliyo işte bişilerrr:43::43::43::43::43::43::43::43:

houyyy 7 msj doldurmam lazım yaaa deli gibi konuşuyorum kendi kendime :27::27::27::27::27::27::27::27:
tatile gitmek istiyorum deniz için v.s deil yaaaaa sabahlamak için kitap okumak için bahçede ohhhh kulağımda müzikk yanımda kahvemm houyyyyyy :43::43::43::43::43::43::43::43::43: unuttum bide kuzimmm zaten onuda götürücemdeeee:29::29::29::29::29::29:
bu hafta cuma çıkıcaktım ama olmadı inşallah haftaya cumaa abbas yolcu kızlarrr:10::10::10::10::10::10::10:

çaresizz içimde ki çocuk...
bir günah gibii hep suçluu
senin halaaa ellerin soğuk ve yağmurlu
içimdeee hergün ölen umutlar varr
olsunn zaten aşklar hep böyle

SANA Bİ SÖZ YAZDIM BUGÜN YOLLADIM RÜZGARLA
İÇİNDE GÖZ YAŞI VARDI KÜÇÜCÜK BİR KADINLA.........

İÇİNDE GÖZ YAŞI VARDI KÜÇÜCÜK BİR ADAMLA.........

kızlarrr tamamdırr 7 msjım doldu bugün gelemiyebilirim çünki işimi garantiye alim daa ceza almimm dedimm:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

tamm fatoşum gitcem izne çıkıyımmm hemencik gitcemm . bu arada kız tulumba yedinn nie çikolatada yedinn houyyy ben nidim seni yaww kıyamıyomdaa:1::1::1::1::1::1::1: şişkinlik için çay içç fatoşumm suda içç kabakta kolay gelsin canımm ya bende artık hafta sonu yapimm diorumm :10::10::10::10::10::10::10::10:

ananene mi wowwwwww enemmmm :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::77::77::77::78::78::78::78:
anladın sen onu:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

uyudum ben gitmedikkk yaşasın ki.

çaresizz içimde ki çocuk...
bir günah gibii hep suçluu
senin halaaa ellerin soğuk ve yağmurlu
içimdeee hergün ölen umutlar varr
olsunn zaten aşklar hep böyle

İÇİNDE GÖZ YAŞI VARDI KÜÇÜCÜK BİR KADINLA.........

İÇİNDE GÖZ YAŞI VARDI KÜÇÜCÜK BİR ADAMLA.........

bu şarkıyı arıyodum yana döne senin yazdığını okuyunca tüylerin şaha kalktı:53:

kızlar dua ederken sizleride unutmadım. umarım hepimizin duası kabul olur. ojeleri unuttum 2 kere abdest aldım:1:
yarından itibaren ufak çapta kendiliğimden ders çalışmaya başlıycam inş
ayşe ablaaa nolarr gell yaa :59:
yoklama şeysinide yaptım prenses 1 msj dahamı yazamadın yahuu:47:

sağol canım bende sizin için dua ettim
prenses izin aldı canım 3 gün yok

kızlar merhaba çoook sessiz bugun burası 7 mesaj nasıl dolucaaak aceeeep
temizlik var bizdee bu saate kadar ütü yaptımm bayılmak üzereyim hava fena ama biiiz temizlik yapıyoruz neyseki yarısı bitti
elektriklerde gitti tabi bi araaa ..
şuan yediklerim fln süpeeer ..
sadece az su içtim ama akşama kadar iyi bi performans beklirem açıkcası

kızlar merhaba çoook sessiz bugun burası 7 mesaj nasıl dolucaaak aceeeep
temizlik var bizdee bu saate kadar ütü yaptımm bayılmak üzereyim hava fena ama biiiz temizlik yapıyoruz neyseki yarısı bitti
elektriklerde gitti tabi bi araaa ..
şuan yediklerim fln süpeeer ..
sadece az su içtim ama akşama kadar iyi bi performans beklirem açıkcası

merhaba cnmm nasılsın?
evt bgn burası çok sessiz ben de kara kara düşünüyorum nasıl dolcak diye 7 mesaj.
kolay gelsn bu arada cnm.

bu arada yeni kararlar almış bulunuyorum kendi bünyemde yediklerimi yazıcaam o zamandan bu zamana kilo verirken neler yaşadım onlarıda yazıcam baş sayfaya sinirlimiydim mutlumuydum nasıldım hepsiciğini yazıcaam ..
mesela bu zamanlar çoook gerginim gerginlik var üstümde diyetten midir kocadanmıdır bilinmez :1:

merhaba cnmm nasılsın?
evt bgn burası çok sessiz ben de kara kara düşünüyorum nasıl dolcak diye 7 mesaj.
kolay gelsn bu arada cnm.

eh işte yorgun vee bitkin üzerimde bi bitkinlik var yaa yatsam uyucam adetaa ..
insan kendi kendine 7mesajda yazamazya
şarkı sözümü yazsak acep :1:

kızlar yarın için müdürden izin aldım sabah arabaya binip ankaraya gidiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmm :62::62::62::62::62:
waowww süper:62: sonundaaaa

bu arada yeni kararlar almış bulunuyorum kendi bünyemde yediklerimi yazıcaam o zamandan bu zamana kilo verirken neler yaşadım onlarıda yazıcam baş sayfaya sinirlimiydim mutlumuydum nasıldım hepsiciğini yazıcaam ..
mesela bu zamanlar çoook gerginim gerginlik var üstümde diyetten midir kocadanmıdır bilinmez :1:

süper bi fikir. ama ben deneyemem zira biizim evde meraklı tazeler var

2011-06-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru kayısı 3 adet 54
[2] etsiz çiğköfte 4 adet 240
[3] uno Çok tahıllı 2 dilim 134
[4] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[5] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[6] akmina elma aromalı mineralli gazlı İçecek 1 adet 18
[7] Rus Salatası 3 KAŞIK 360
[8] dardanel ton light (poşet) 1 100 gr 89
[9] Patlıcan Salatası 1 porsiyon 190
[10] meyveli yulaf gevreği DİA 0.2 100 gr 69
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
Toplam : 1314.2 kal.

akşamki patlıcan salatası ve yoğurt yulaf ı da eklersem böle oluyor. kalorisi çok mu? belki acıkmazsam yourdu ve yulafı çıkarabilirim listeden.rus salatasının kalorisine bakar mısınız yaa? rus salatası yemek yok artık. gerçi ben kendim yaptığım için mayonez çok katmadım daha çok yoğurt vardı.

Back
X