- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.661
selam kızlarrr...........
barut gibiyim resmennnnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
sabah kahvaltım 2. dilim ekmek 2.çatal peynir .1. bardak ta kahvaltım meyva suuyu:95::95::95::95::95::95::95:
biraz sakin ol canım
wallahiii beni güldürdün ya kaptannn helal ıolsun sanaaaaaaa![]()
rica ederim

hımmmm eliptik bisikletim geldüüü. 2. el olması vesilesiyle biraz eski ama olsun önemli olan işlevi.![]()
hayırlı olsun canım
kafay koydum perşembe izine çıkıyorum cuma çıkıcaktım ama perşembe çıkma kararı aldım .
çok sinirliyim çünkiiiiiiiii kardeşim 1 aydır tanıdığı kızla evlenme kararı aldııı bu çocuk beni delirticek yaa ...
daha 1 aydır tanıyoo yaa yokk kız evlenmek istiyomuş ta alla alla yaa ayy nasıl gerginim anlatamam perşembe günü kızlara gidilecekmiş ve bende onun için perşembe izine çıkıcam. ben anlamıyorum ya bu hemen evclenme merakı nedir şimdiki kızlarda alla alla ya ama bizimkide salak ne diim ki aptal benim kardeşim .......
hayırlısı olsun canım belki ailesi bir erkekle görüşmesini istemiyordur o yüzden evlenmek istiyordur kız
gülçinin dediği gibi zaman önemli değil hayırlısı olur inş
baban ne diyor bu duruma
hııı bu ceza olayımıza gelince.naçizane benim görüşüm şudur; ceza gerçekten benim için caydırıcı.yani bu ceza olmasa bu kadar muhabbetli olmayabilirdim bazı günler. ruh halime göre olardı. ve bu diyetimede yansırdı. çünkü buraya yazmaya utandığım şeleri yemiyorum aklıma gelirse yerken.
diğer takımların tepkisine gelirsek. benim" selam kızlar.14. takımdayım takım arkadaşlarımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezamda rezilliğimi tüm takımların görmesidir. herkese güzel kila vermeler" diyerek yazdığım mesajlara sanırım 5 tane "beğen" geldi. yani bazı takımlarda bu kararımızı destekliyor çünkü paylaşım her takımın sorunu.durmak yokkk paylaşıma devam ki muhatap olmayalım. neyse yaa buyursun gelsinler takımımıza biz misafirperveriz isterlerse muhabbet etmeye gelsinler. hatta bir takımla kardeşiz sanırsam onlarla madem kardeş takımız onlar bize gelsin biz onlaraaa...olma mı kaptan.
canım ben bu konuyu paylaşım alanına taşımayı düşünüyorum hangi takımlar rahatsız bir göreyim bizim yaptığımız cezayı uygulayan takımlarda var bakalım
bizim kardeş takımımız 3. takım onlar baya sorun yaşıyorlar gidip paylaşımda bulunursanız iyi olur