Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim yarına benimkine 5 30 a randevu aldım ..
bakalım ne dicek doktor ..
kaynanamda dellendirdi beni
diyoki işten çıkarmasalar bari
çalışamıyor beninmki dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim ondan önemlimi .. sağlığından ..
hiç oğlunun sağlığını düşünen yok borçları düşünüyor maşallaaah sanki onlar ödücek :47::47:

bu arada sabah 1 tane çokalleli ekmek yedim 2 3 çatal patates kızartması yedim
çok sıcak sıcaktan bayılmak üzereyim ..

ben sayıma gidiyorum çok yazışmayın yavaş yavaş böylee çoook toplayıp yazın akşam gözlerim yorulmuş uykumda hep artı atıyordum size :1::1::1:

sayımı yaptım şuan ben birinciyim gün sonunda sonuncu olmazsam eğer ..
yaa nerdesiniz kızlar
ortim kızzz kalk kız yataktaaan :1:

selam kızlar nihayet zorla gelebildim
sabahtan beri internet yok diye kıvranıyorum meğer fişin biri çıkmış
çok fenayım çok

pert durumdayım bu gün nasıl geçicek bilmiyorum dükkan yoğun oluyo ben hem sistit olmuşum kıvranıyorum bide üstüne regl oldum ikisi birden ölüyorum hangisinin ağrısını çekçem bilemedim bi avuç ilaç içtim sabah ama banamısın demedi midemde bulanıyo offf offf ayyyyy

aynalarcım sana geldim ama yoksun sanırım..
naptın elma diyeti nasıl gidiyor..çizelgende olmayınca merak ettim..

nazmiyecim çok gemiş olsun bacım,benim pc açık ama bakamıyorum yusuf banyodan balkona kum kovalarıyla su taşıyor onunla oynuyoruz,birazdan komşuma kahveye gidicem

ne yaptın kuzu kardeşinle konuştunmu :70:

yok canım iştee dün bi kaç kere konuştuk okadar bugün beni bekliyo ama gitmicemm:19::19::19::19::19::19:

selam kızlar nihayet zorla gelebildim
sabahtan beri internet yok diye kıvranıyorum meğer fişin biri çıkmış
çok fenayım çok

gizemcim ben salıları gelmiyorum biliyosun izinliyim yani öle yazarsın tatlım

pert durumdayım bu gün nasıl geçicek bilmiyorum dükkan yoğun oluyo ben hem sistit olmuşum kıvranıyorum bide üstüne regl oldum ikisi birden ölüyorum hangisinin ağrısını çekçem bilemedim bi avuç ilaç içtim sabah ama banamısın demedi midemde bulanıyo offf offf ayyyyy

nazocummm annemmm geçmiş olsun dikkat et kendine kuzummmm:29::29::29::29::29::29::29::29:

hayırdır canım niee bişey mi oldu aranızda?

ya yok ya eşim dediki bu gece işe gitmeyebilirim gece ağrım çok oldu hastaneye gittim dedi ..
bende dedimki bu gece git yarın izin alırsın cuma doktora gidersek belki dedim ..
sora işte diyoki gitsin işe atarlarsa napıcaz yanarız valla oturur evde işde bulamaz ..
borcunuz varya ondan diyorum diyor kadın yaa .
oğlunun sağlığını düşünen yok ..
bende dedimki atarlarsa atsınlar ya dedim ondan önemli bişi yok dedim ..
kapıya çıkmış pııs pııs karşı komşuyla konuşuyor özel muayaneye gidiceklermiş ne gerek var şimdi bi ton para alıcak bilmem ne
üf bee

ya yok ya eşim dediki bu gece işe gitmeyebilirim gece ağrım çok oldu hastaneye gittim dedi ..
bende dedimki bu gece git yarın izin alırsın cuma doktora gidersek belki dedim ..
sora işte diyoki gitsin işe atarlarsa napıcaz yanarız valla oturur evde işde bulamaz ..
borcunuz varya ondan diyorum diyor kadın yaa .
oğlunun sağlığını düşünen yok ..
bende dedimki atarlarsa atsınlar ya dedim ondan önemli bişi yok dedim ..
kapıya çıkmış pııs pııs karşı komşuyla konuşuyor özel muayaneye gidiceklermiş ne gerek var şimdi bi ton para alıcak bilmem ne
üf bee

canım bu durumlarda kaynanalar genelde yok borç var evde yatarsa kim ödicek v.s v.s gibi sinir bozucu sözler söylerlerrrrr insanı delirtir. ama tabi azcık bişey olduğunda oğluna kenetlenir yanii geline kusur bulunur yokk üşütüyosun felan filannn bakmıyo oluruz o zmanda :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
takma kafana canım allah eşine acil şifalar verir inşalah sen dua et yanında ol gerisini boşverrr takma bile

canım bu durumlarda kaynanalar genelde yok borç var evde yatarsa kim ödicek v.s v.s gibi sinir bozucu sözler söylerlerrrrr insanı delirtir. ama tabi azcık bişey olduğunda oğluna kenetlenir yanii geline kusur bulunur yokk üşütüyosun felan filannn bakmıyo oluruz o zmanda :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
takma kafana canım allah eşine acil şifalar verir inşalah sen dua et yanında ol gerisini boşverrr takma bile

aynen yaa
bende zaten dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim borç bizim bi şekilde öderiz dedim gören duyanda çok yardımcı oluyo sanırlar bize :1:
eşim 1 ,5 yıl işsiz kaldıda bi sigara aldı oğluna arkasından söylene söylene ..
bende bazı şeyleri bildiğim için maalesefki sinir katsayılarım artıyor ..
ben anca eşime laf söylerim ne benim annem nede onun annesine söyletirim ..

aynen yaa
bende zaten dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim borç bizim bi şekilde öderiz dedim gören duyanda çok yardımcı oluyo sanırlar bize :1:
eşim 1 ,5 yıl işsiz kaldıda bi sigara aldı oğluna arkasından söylene söylene ..
bende bazı şeyleri bildiğim için maalesefki sinir katsayılarım artıyor ..
ben anca eşime laf söylerim ne benim annem nede onun annesine söyletirim ..

aynennnn öyleee canım çok zor ya kayınvalide ile hem aynı evde oturmak hemde aynı binada :95::95::95::95::95::95::95:

aman bee bıktım ben bu kadından yahuuu allahım en yakın zamanda kendi evimi versin bana yarabbim yaa aç olsam da olur yeterki ben olayım

Back
X