- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.781
kızlar günaydın sabah kahvaltım
1. top kek
1. meyva suyu![]()
ne yaptın kuzu kardeşinle konuştunmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın sabah kahvaltım
1. top kek
1. meyva suyu![]()
ben sayıma gidiyorum çok yazışmayın yavaş yavaş böylee çoook toplayıp yazın akşam gözlerim yorulmuş uykumda hep artı atıyordum size![]()
ne yaptın kuzu kardeşinle konuştunmu![]()
selam kızlar nihayet zorla gelebildim
sabahtan beri internet yok diye kıvranıyorum meğer fişin biri çıkmış
çok fenayım çok
gizemcim ben salıları gelmiyorum biliyosun izinliyim yani öle yazarsın tatlım
pert durumdayım bu gün nasıl geçicek bilmiyorum dükkan yoğun oluyo ben hem sistit olmuşum kıvranıyorum bide üstüne regl oldum ikisi birden ölüyorum hangisinin ağrısını çekçem bilemedim bi avuç ilaç içtim sabah ama banamısın demedi midemde bulanıyo offf offf ayyyyy
kızlarr yaa bu kayınvaldem beni delirticeeek![]()
hayırdır canım niee bişey mi oldu aranızda?
ya yok ya eşim dediki bu gece işe gitmeyebilirim gece ağrım çok oldu hastaneye gittim dedi ..
bende dedimki bu gece git yarın izin alırsın cuma doktora gidersek belki dedim ..
sora işte diyoki gitsin işe atarlarsa napıcaz yanarız valla oturur evde işde bulamaz ..
borcunuz varya ondan diyorum diyor kadın yaa .
oğlunun sağlığını düşünen yok ..
bende dedimki atarlarsa atsınlar ya dedim ondan önemli bişi yok dedim ..
kapıya çıkmış pııs pııs karşı komşuyla konuşuyor özel muayaneye gidiceklermiş ne gerek var şimdi bi ton para alıcak bilmem ne
üf bee
canım bu durumlarda kaynanalar genelde yok borç var evde yatarsa kim ödicek v.s v.s gibi sinir bozucu sözler söylerlerrrrr insanı delirtir. ama tabi azcık bişey olduğunda oğluna kenetlenir yanii geline kusur bulunur yokk üşütüyosun felan filannn bakmıyo oluruz o zmanda :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
takma kafana canım allah eşine acil şifalar verir inşalah sen dua et yanında ol gerisini boşverrr takma bile
aynen yaa
bende zaten dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim borç bizim bi şekilde öderiz dedim gören duyanda çok yardımcı oluyo sanırlar bize
eşim 1 ,5 yıl işsiz kaldıda bi sigara aldı oğluna arkasından söylene söylene ..
bende bazı şeyleri bildiğim için maalesefki sinir katsayılarım artıyor ..
ben anca eşime laf söylerim ne benim annem nede onun annesine söyletirim ..