Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ortim geçmiş olsun canım yaaa üst üste gelmiş
bende geçen gün sistit olmuştum allahdan 2 günde geçti ama çok pis kokulu akıntım var neden olarki bu :5:
cuma doktora gideyim diyorum olmazsa üfff valla rabbim muhtaç etmesin yokluğunuda göstermesin ama bıktım hastane yollarından :59:

irras valla rabbim sanada bol bollll sabır versin
kaynanayla aynı ortamda bulunmak çok zor yaaa
eşinede çok çok geçmiş olsun inşlh bir an önce şifa bulur kurtulursunuz

eşimle yine dünden beri konuşmuyoruz :27:
zaten gerildim iyice birde onun afrasını tafrasını çekemiyorum tabi kaynana olunca birbirimize çemkiremiyoruz sus pus iyi oluyo aslında birbirimizi susarak yiyoruz :52:

bu arada öğlen yemeğim
yumurtasız menemen 3 dilim çavdar ekmeği :53:
akşama telafi edicem inşlh sadece ayran çorbası içerim o kaddar

yarın son gün zaten kendimi şiş hissediyorum zannımca bu hafta artı olucam yine
alıştım zaten bir ileri bir geri :36:

bu arada irras bu hafta mesaj sayımını senmi yapıyosun
cmrtsi pazar ben izin istiyorum
halamın torunlarının sünnet düğünü var cmrtsiden gidicem kalıcam pilavı ben yapacakmışım yoğun istek üzerine :37:
25 kilo :53::53::53::53: yok yapamam insnalardan uzak durmak kabuğuma çekilmek istiyorum desemde olmuyo var bu işte bi bit yeniği :27::27::27::27::27:

bundna sonra dememe kararı aldım ben dedikçe daha beter bo..batıyom :60::60::60::60::60::60:

insanlarla iç içe yaşamak istiyorum sürekli misafirliğe gitmek misafir gelsin istiyorum hep koşuşturma haline olmak istiyorum :86::86::86::86:

kitap okuyum dedimmm ondan da sıkıldım ben iyi değilim demek ki kitap okumaktan sıkılıyorsam eğer durumum vahimmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
deprosyondayım .................

yok canım iştee dün bi kaç kere konuştuk okadar bugün beni bekliyo ama gitmicemm:19::19::19::19::19::19:

nazocummm annemmm geçmiş olsun dikkat et kendine kuzummmm:29::29::29::29::29::29::29::29:

sağol fadikim hep bu klima yüzünden ama onsuzda uyunmuyo gece bizim oda bii sauna
:9::9::9:
ya yok ya eşim dediki bu gece işe gitmeyebilirim gece ağrım çok oldu hastaneye gittim dedi ..
bende dedimki bu gece git yarın izin alırsın cuma doktora gidersek belki dedim ..
sora işte diyoki gitsin işe atarlarsa napıcaz yanarız valla oturur evde işde bulamaz ..
borcunuz varya ondan diyorum diyor kadın yaa .
oğlunun sağlığını düşünen yok ..
bende dedimki atarlarsa atsınlar ya dedim ondan önemli bişi yok dedim ..
kapıya çıkmış pııs pııs karşı komşuyla konuşuyor özel muayaneye gidiceklermiş ne gerek var şimdi bi ton para alıcak bilmem ne
üf bee

allahım bu kaynanalar ne sinir şeylerya bide utanmadan komşuyla dedikodu yapıyo allah sabır versin bacım

ortim geçmiş olsun canım yaaa üst üste gelmiş
bende geçen gün sistit olmuştum allahdan 2 günde geçti ama çok pis kokulu akıntım var neden olarki bu :5:
cuma doktora gideyim diyorum olmazsa üfff valla rabbim muhtaç etmesin yokluğunuda göstermesin ama bıktım hastane yollarından :59:
sağol canım sabah eczaneden bi antibiyotik bide antiseptik aldım azcık iyi geldi galiba akşamda içince dahaiyi olurum inş
gittimi sizinkiler? rahata erdinmi biraz? allah kavuştursun diimmi yoksa uzun bi süre kavuşturmasada olurmu !!!!

nazmiyecim çok gemiş olsun bacım,benim pc açık ama bakamıyorum yusuf banyodan balkona kum kovalarıyla su taşıyor onunla oynuyoruz,birazdan komşuma kahveye gidicem

sağol canım bende bi geçmiş yapım dedim anam 20 sayfa birbuçuk günde gelen gidenden tamda okuyamadım atlaya atlaya işte
:1::1::1:
bu arada irras bu hafta mesaj sayımını senmi yapıyosun
cmrtsi pazar ben izin istiyorum
halamın torunlarının sünnet düğünü var cmrtsiden gidicem kalıcam pilavı ben yapacakmışım yoğun istek üzerine :37:
25 kilo :53::53::53::53: yok yapamam insnalardan uzak durmak kabuğuma çekilmek istiyorum desemde olmuyo var bu işte bi bit yeniği :27::27::27::27::27:

bundna sonra dememe kararı aldım ben dedikçe daha beter bo..batıyom :60::60::60::60::60::60:

insanlarla iç içe yaşamak istiyorum sürekli misafirliğe gitmek misafir gelsin istiyorum hep koşuşturma haline olmak istiyorum :86::86::86::86:

anam okadar pilavı nasıl yapçan kız aşçılar gibi bravo valla sana çok beceriklisin boşuna yakanı bırakmıyo bu insanlar senin herkeze lazımsın

canım sıkılıyooo bunaldımm yaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

canım okadar sıkma canını herşey olcağına varır herkez kaderindekini yaşar vardır bi hayır yanlız bence bu akşam git kardeşinlegözünle gör kızı kardeşinide karşına alma sakın sakin sakin inada bindirmeden hallet herşeyi hiç değilse nişan süresini biraz uzun tutma konusunda ikna et aileni zamanla olup olmucanı herkez anlar sizin oğlanda az yavaş olsun bakem bu yaşta ne bu acele

komşudan geldik yusuf yattı bende dinleniyorum,sabah klasik diyet kahvaltı saat 11 karpuz 1 ceviz,öğlen komşuda çok az biber kızartması çay,şimdidekiraz yiyorum bir tane yeşilçay içtim....

allah büyüktür .. her ne kadar iyi olsada kayınvalde işte benim ona battığım gibi oda bana batıyor bi eve çıkalım olabildiğince uzağa gidicem
bi türlü yaranamıyorsun bu kayınvalde kısmına

sağol fadikim hep bu klima yüzünden ama onsuzda uyunmuyo gece bizim oda bii sauna
:9::9::9:

allahım bu kaynanalar ne sinir şeylerya bide utanmadan komşuyla dedikodu yapıyo allah sabır versin bacım

sağol canım sabah eczaneden bi antibiyotik bide antiseptik aldım azcık iyi geldi galiba akşamda içince dahaiyi olurum inş
gittimi sizinkiler? rahata erdinmi biraz? allah kavuştursun diimmi yoksa uzun bi süre kavuşturmasada olurmu !!!!

sağol canım bende bi geçmiş yapım dedim anam 20 sayfa birbuçuk günde gelen gidenden tamda okuyamadım atlaya atlaya işte
:1::1::1:

anam okadar pilavı nasıl yapçan kız aşçılar gibi bravo valla sana çok beceriklisin boşuna yakanı bırakmıyo bu insanlar senin herkeze lazımsın

canım okadar sıkma canını herşey olcağına varır herkez kaderindekini yaşar vardır bi hayır yanlız bence bu akşam git kardeşinlegözünle gör kızı kardeşinide karşına alma sakın sakin sakin inada bindirmeden hallet herşeyi hiç değilse nişan süresini biraz uzun tutma konusunda ikna et aileni zamanla olup olmucanı herkez anlar sizin oğlanda az yavaş olsun bakem bu yaşta ne bu acele

doğru diyosun annem yaa ben bi allah izin verirse taile bi gidim kafamı dinleyimm o zman rahatlıcam heralde herşeyden sıkıldım walla yok sınavdı okuldu v.s v.s :43::43::43::43::43:

fadikim burdamısın kuzum nasılsın accık sıkıntını attınmı bak sakın depresyona falan giriim falan deme bak hafta sonu tatilde bulcan kendini inş
:9::9::9::9::9:

allah büyüktür .. her ne kadar iyi olsada kayınvalde işte benim ona battığım gibi oda bana batıyor bi eve çıkalım olabildiğince uzağa gidicem
bi türlü yaranamıyorsun bu kayınvalde kısmına

doğru diyosun tatlım uzak olunca kıymetli oluyosun bir aradayken ilişkiler laçkalaşıyo yüz göz olunuyo allah tez zamanda versin sana kendi evini herkeze versin inşallah

ara öğün yapmaya fırsat olmadı öğle bir tabak nohutlu pilav
şimdi bi soda iççem bide şekersiz çay
akşam ne yerim bilmiyorum evde yemek yok ben sekizbuçukta eve gidiyorum o saatten sonra ne yapılırda ne yenirki adamı ikna edem bari eve gitmeden buralarda bişiler yiyelim bari abartmadan:37::37:

fadikim burdamısın kuzum nasılsın accık sıkıntını attınmı bak sakın depresyona falan giriim falan deme bak hafta sonu tatilde bulcan kendini inş
:9::9::9::9::9:

burdayım nazom yaa walla ben anlamadım bana bi haller oldu gittii :43::43::43::43::43::43::43:
sabah durduk yere ağlamaya başladım tam yarım sat susmadan nie böle oldum ben yaaaa :43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X