Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FATTA83 milföylü pizzayı ogün sen sölemiştin bende çaldım hemen yaptım.

yağlı kağıdı tepsiye serdim üstüne milföy. 2 dimim sucuk domates azcık kaşar koydum. güzel oldu beğendiler.

sen de böle mi yapıyon nasıl yapıyon?

eşim bugün izinliydi gezdik tozduk.akşam geldik kardeşimde burda üniv. okuyo memlekete gitmeden bi ablamı göreyim demiş. canım yaa küçükken çok döğüşürdük ama şimdi ço seviyem keratayı.

canım sen 15 olsun diyorsun aysen 20 dedi bence 7 mesaj yazalım cezaya kalmayalım daha az hem :52::52::52::52::52:

ay bu çocuklar caliloludan ne anlıyorlar bıkmıyorlarda :82::82::82:

yaa bu mesaj olayı nee??? kayyuya laf yok bayılıyorum ben onaaaa..izlerim rastlarsam.sanırım 1. sınıflarla bend çocuk oldum.

canım bende bir ara deneyim dedim kiraz saplarını birirktiriyordum bir ara biriksinde kaynatıp içeyim diye. mutfakta bir tabakta duruyordu. gittim baktım tabak boş. biri çöpe dökmüş. gittim içeri kiraz saplarını çöpe kim attı dedim babam ben onu çöp sandım dökeyim dedim demişti o günden beri hala yapcam ben onu :52::52::52:

benimkilerde kayıppp. ama bizde baba yok kocaya sordum oda dökmemiş. nerde kim çaldı kiraz saplarımııı..

hııı bu kadınlar kıskandı bizim takımı demekk. tamam ama 30 mesaj çok yaaa.. bari azaltsakk.ama cezayı kaldırmamak açısından güzel fiir. kaptanım hergün güzel fikirlerle geliyosun maşallahhh..cezasız olmaaazzz..peki en çok paylaşım yapana ödül olacak mııı?kaptan 30 kere öpsün en çok konuşanı.he heeee.

hııı bu kadınlar kıskandı bizim takımı demekk. tamam ama 30 mesaj çok yaaa.. bari azaltsakk.ama cezayı kaldırmamak açısından güzel fiir. kaptanım hergün güzel fikirlerle geliyosun maşallahhh..cezasız olmaaazzz..peki en çok paylaşım yapana ödül olacak mııı?kaptan 30 kere öpsün en çok konuşanı.he heeee.

temizlik yaparken gelmiştir aklına:27:

kızçeleeer yarım saat yürüdüm öldüm yaaaah
sayımıda yaptım şimçikk
oo ortaaak izin demek hee bende diyorum gülçinin hiç sesi soluğu çıkmıyorr :1:
kaptan naptın sen öle yaa lütfen bunu hep ceza alanlara danışsan bide :1: mesela ben 30 kere yazıcam üstüste :1:
20 yap bari veya daha az :1:
kaptaaan temizlik sana yaramadı kaptaaaan :1:

kızçeleeer yarım saat yürüdüm öldüm yaaaah
sayımıda yaptım şimçikk
oo ortaaak izin demek hee bende diyorum gülçinin hiç sesi soluğu çıkmıyorr :1:
kaptan naptın sen öle yaa lütfen bunu hep ceza alanlara danışsan bide :1: mesela ben 30 kere yazıcam üstüste :1:
20 yap bari veya daha az :1:
kaptaaan temizlik sana yaramadı kaptaaaan :1:

dettttt:57: 30 iyi

ay kocamın gelmesi çok iyi oldu yemeği yiyoruz hemen parka ordan alışverişimizi yapıyoruz yusuf yorulmuş oluyor evime yeni yeni adapte oluyoruz...

selam bugunki menumu yaziyorum

9. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

kizlar dun ufak bir kaza gecirdim, kapiyi vurdum gozumu, ve cok aciyor, ayrica morardi . buz koydum ama pek faydasi olmadi. makyajli gibi gozum

pedagog adem güneşi dinliyorum bu adama bayılıyorum kitaplarını okuyordum şimdi dinliyorum anne olmak isteyen herkese tavsiye ederim bide eğitimcilere

kızlar ben geldim yarına benimkine 5 30 a randevu aldım ..
bakalım ne dicek doktor ..
kaynanamda dellendirdi beni
diyoki işten çıkarmasalar bari
çalışamıyor beninmki dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar ya dedim ondan önemlimi .. sağlığından ..
hiç oğlunun sağlığını düşünen yok borçları düşünüyor maşallaaah sanki onlar ödücek :47::47:

Canim iyi yapmisin randevu aldigin. ayrica kayinvaldenlerle herseyi paylasmak zorunda degilsin. haberleri olmassa daha iyi anlasirsiniz esinle emin ol.

kaynanamların bir kesme hamurları var nokta kadar
onu pişirip makarna gibi sonra yoğurt çırpıp koyuyolar dün tüm gün ondan yedim kase kase başka hiç bişi yemedim :9:
ayran çorbası gibi yane bol bol yaparım kendime artık baya getirmiş kayananam

hem yağsız hem kalorisi az diyet yemeği :6:

Bende cok severim kesme hamuru. arkadasim corbasini yapmisti yogurtla cok lezzetli oluyor.

Ayy olsada yesem valla canim cekti gurbet ellerde:)

Arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum, herkezin zayiflama cizelgesi var, ve basarili sonuclar elde etmisiniz. hangi diyetleri uyguladiniz? yani bir diyet uygulayipta kilo veren varmi? bana onereceginiz bir diyet? benim diyetim pzt bitiyor yenisini baslamaya dusunuyorum.

az yiyerek veremiyorum, ancak diyet yapinca verebiliyorum oyuzden onerceginiz diyet benim icin onemli sekerler:79::79::79:

isvec diyeti, hollywood diyeti haric.

Back
X