Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bununla birlikte 7 mesajim doluyor sanirim. Gene gelip okurum yazdiklarinizi simdi islerimi yapmam gerekiyor, malum burda gunduz, yarin aksama misafirlerim var .

kızlar akşam sabiha gökçenden misafir karşıladım avrupa yakasına geçmemiz 10u buldu yemekti dinlenmekti derken anca girebildim geç yemek yedim bu akşam ama napıyım özel durum oluştu bu gün beni izinli saysanız çok makbule geçer fıstıklar ölüyor ayaklarım yaa dinlenmeye çok ihtiyacım var

bu arada bende dukan diyetine başlıyorum metabolizmamın hızlanması lazım size birşey sorucam şimdi
dukan diyetinde atak evresinde protein tüketiyorsun ya tavuk balık bilmemne alsam kendime göre ayıpmı olur ya
üff kalabalığızdaa ne yapıcam ya

kızlar akşam sabiha gökçenden misafir karşıladım avrupa yakasına geçmemiz 10u buldu yemekti dinlenmekti derken anca girebildim geç yemek yedim bu akşam ama napıyım özel durum oluştu bu gün beni izinli saysanız çok makbule geçer fıstıklar ölüyor ayaklarım yaa dinlenmeye çok ihtiyacım var

canım ben gene normal sayımı yaparım ..
aslı bakar artıkın :1:

06.07.2011 günlük mesaj sayıları

aynalar 14
tritofan 8
roseberry 10
irras 18
aysen_34 19
urbi_seher 1
emidaf 12
çatlak_kemmik 11
fattma83 0
nazco 11
prenses88 8
pinkcat_87 izinli

urbi seher cezalıı
ve fattma 83 izinlimi bilemiyorum

kizlar dun ufak bir kaza gecirdim, kapiyi vurdum gozumu, ve cok aciyor, ayrica morardi . buz koydum ama pek faydasi olmadi. makyajli gibi gozum

çokk geçmiş olsun. ilk defa gerçekten bi kapıya çarpma suretiiyyle gözü moraran birini duydum

bu arada bende dukan diyetine başlıyorum metabolizmamın hızlanması lazım size birşey sorucam şimdi
dukan diyetinde atak evresinde protein tüketiyorsun ya tavuk balık bilmemne alsam kendime göre ayıpmı olur ya
üff kalabalığızdaa ne yapıcam ya

valla ayıp olur :/ hani bide kaynanaı pek sevmiyosun ya kesin sorun olur. ben bile kendi evimde olduğu halde şu bnm haa dokunmayın diyemiyorum:50: suyuma bile göz diktiklerinde ne var sanki Allahın suyu değil mi? sorularıyla karşılaşıyorum:31:

şansa bak :62: haftaya ben çalışmaya başlıyorum,ablamında yıllık izni başlıyo:27: yaşasın ki beni bi yerlere sürükleyemeyecek. havuza gitmeyi düşünüyo. bacaklarda ki selülitler portakal kabuğunu geçti tarla oldu ayol

günaydın kızlar biz kahvaltımızı yaptık,maalesef bugün tahin pekmez yedim çünkü gün içinde hiç tatlı,şeker tüketmiyorum canım istedi bende yedim bide çay içtim 2 dilim kepek ekmekle,küçük kuzum uyuyor,eşimi yolliyim bende yatıcam.....

günaydınlar
gece kaç saat ağladım kendi kendime kuytuya çekilip 4 e geliyodu uyuyabildim sabahda 7 de kalktım
sinir boşalması yaşadım zannımca

şu an gözlerim balon gibi olmuş

Son düzenleme:
zorla bi kaç kaşık special k yedim
uyku setimin yorganını yıkatıyorum daha sırada nevresim ve oturma grubunun minderlerini var
makine iki gündür dönüyo elimden çekiyo zavallı

günaydınn kızlarr yine işe geldim yi,ne izine çıkmadım:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

dün kuzenime gitim bavul hazırlamk için ama hazırlayamadık ben hemn duş aldım sonra uyumuşum :95::95::95::95::95:

sabah kahvaltım 2 dilim kızarmış ekmek 2. çatal peynir 1. bardak şekerli çayyy:95::95::95::95::95::95::95:

Back
X