- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.961
sen naptın canım tamamladınmı müşterinin işini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet farkettim kulaklarım çınladı benim debiz 5 arkadaş 15 günde bir cuma akşamları gün yapıyoruz aramızda yarın akşam bana gelcekler ikram konusunda kilitlendim bu sefer hafif olsu istiyorum değişik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin bana az kişi olunca sık sıra geliyo insana bildiğim çoğu şeyi hep yaptım değişik bişiler bulmam lazım
fattanın yazdığı pizza değişikmiş ama bi denesemmiki sonra tatlı napçam
ok canım sana kolay gelsin.yok canım dün sabah gösterdim.değişecek yerleri var dahaanaaam müşteri bastırdı hemde düğüncü acil kaçıyom 2 kişşi varlar galiba
ne oldu öznurum hayırdır yaaaamedabalarrrrrrrr......
ouyyy ben yine depresyona girdim![]()
ne oldu öznurum hayırdır yaaaa(
sanırım full time çalışcam. aynı zamanda dershaneye gitmek istiyorum. zaman açısından çok zorluk çekicem sanırım.derslere adapte olabilecek miyim onu düşünüyorum. ki çok yüksek puan almam lazım.
bunun yanında annem daha işe başlamadan isteklere başladı. ayakları şişiyo kabul hasta ama. şimdide sende işe başladın bi kadın tutarsınız bana diyohiç düşünen yok ki beni. bu kız bize yük olmadan kendi dershanesini kendi karşılıycak bi yer kazanırsa yine kendi karşılayacak diye(şehir dışında okumak istiyorum yurttu,harç parasıydı,ve başka giderler) bi yandanda birikim yapmak istiyorum ama dediğim gibi düşünen yok.söylemeye kalksam bir sürü laf işiticem eminim çünkü sen bize yardımcı olmuyosun dicekler.şuana kadar bana yaptıkları maddi şeyleri belkide başıma kakacaklar
bencil ilan edebilirler. sonracıma işe başlasam bile garantisi yok çıkartabilirlerde özel sektör sonuçta
![]()
canım bence söyle seni yanlış anlayacaklarını sanmam yada ben dışarda okuyacam masraflarımı nasıl karşılayacaz ben şimdi çalışayım birikim yapayım de
bu seferde şunu dicekler dur bakalım o zamana kadar kim ölee kim kalaabiz yardımcı oluruz da derler ama olamazlar.
mrb bn yeniyim burda 35 günlük lohusayım aynı zamnda 52 kilo ile hamile kldım 78 kiloyla doğum yaptım şu an 65 kilodaym başka gitmiyor kendimi çok ç,rkn hissediyorum vücudum desen berbat çatladı bnşimdi ne yapıcam![]()
yalnız ben adaptörü anlayamadım sanki bişiyi şarj edermişsin gibi
ayşeee ablaa bide bnm rüyamı yorumla
bnm gözü kör olasıca vardı rüyamda. uyumuş numarası yapımışım oda bizim evdeymiş.uzun süre görmediğim için sanki ben onu gördüğümde nasıl tepki vereceğimi merak ediyomuş gibi konuşuyodu bizimkilerle. görüntü yok ama sanki sesini duyar gibiydim yaa
hadi şükür sonunda tatil göründü yoppii
tatlım sana iyi tatiller iyi yolculuklar bideee
o nası rüya öyle ayyy ama rüyaların tersi çıkarmış zatiii
temiz bi ceza yersiniz kuzum o olar
süpeeer yorum kız sen gerçekten rüya yorumluyabiliyonmu ben çok görürümde
uleynn olsaydınız size gösterirdim hain domdomlar![]()
herüf benden irmik helvası istiyomuş çok canı çekmişmişşşşşşşşş![]()
kimsecikler yok misafirlerden başka
kendimi iyi hissetmek için eccik kendime bakım yaptım kaşlarımı aldım makyaj yaptım süslü boncuklu incecik tülbentlerim var onları taktım habire kendime reism çektim tabi sadece yüz kısmımı çekebildim kendi kendime vücudumu alamadım![]()