Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz 5 arkadaş 15 günde bir cuma akşamları gün yapıyoruz aramızda yarın akşam bana gelcekler ikram konusunda kilitlendim bu sefer hafif olsu istiyorum değişik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin bana az kişi olunca sık sıra geliyo insana bildiğim çoğu şeyi hep yaptım değişik bişiler bulmam lazım
fattanın yazdığı pizza değişikmiş ama bi denesemmiki sonra tatlı napçam
evet farkettim kulaklarım çınladı benim de:1::1:canım bak benim bi tavuklu yğurtlu salata tarifi var bi de etimek tatlısı.ikisi de hafif oluyo.istersen vereyim.

anaaam müşteri bastırdı hemde düğüncü acil kaçıyom 2 kişşi varlar galiba
ok canım sana kolay gelsin.yok canım dün sabah gösterdim.değişecek yerleri var daha:((uğraşıyorum üzerinde.tarifleri ben yazayım yine de.belki fırsat olmaz bi daha girmeye.bak şimdik 1 tane tavuk göğsü haşlıyosun.sonra soğumaya bırakıyosun.diğer tarafta orta boydan biraz büyük bi göbek marulun(diğer marulla hiç lezzetli olmuyyo haberin olsun) yarısını doğruyosun ince ince.sonra 1 kutu haşlanmış mısır,8 tane kornişon turşu(ince doğranmış),1 büyük kase sarımsaklı yoğurt,1 yemek kaşığından biraz fazla mayonezi karıştırıyosun.bi de soğumuş tavukları dideliyosun.onlarla karıştırıyosun.yanlız tavuk sıcakken karıştırma yoğurt ekşiyo.tadını bozuyo.sonra 1 saat kadar buzdolabında bekletiyosun.ve servis edebilirsin.yanına da yeni bişey buldum.1 milföyü 4 e bölüyon.arasına küçük sosisi uzunlamasına 4e bölüyon.ve onun bir parçasından sosis koyup köşelerinden kürdanla kapatıyosun.boğçayı yarım kapatmış gibi.kürdanı da tam birleşim yerine batırıyosun.pişerken açılmasın die.üzerine de yumurta sarısı.bundan 2 tane koysan yarım milföy yenmiş olcak ve doyurucu oluyo.küçük olmasına rağmen.bi de etimek tatlısı var.onu da oktay ustanın sitesinden alıp yazıyom şimdi.

Son düzenleme:
öznurcum nereye gittin yafff:(((neyse benim çıkmam lazım.nazco tarifi bulamadım.evde kirapta yazılı.eğer acelen yoksa yarın tarifi versem olur mu?bu akşam kayınvalide de yemeğe davetliyiz.muhtemelen giremem akşam çünkü.çok öptüm herkesi.öznurum her ne ise sorun benim için bu parçayı dinler misin?
Dailymotion - Atiye Salla (www.webkutlu.tr.gg) - Müzik Kanalı çok cnıma tak edince gözlerimi kapatım yüksek sesle kulaklıkla dinliyom.ii geliyo bana:)))

ne oldu öznurum hayırdır yaaaa:((

sanırım full time çalışcam. aynı zamanda dershaneye gitmek istiyorum. zaman açısından çok zorluk çekicem sanırım.derslere adapte olabilecek miyim onu düşünüyorum. ki çok yüksek puan almam lazım.

bunun yanında annem daha işe başlamadan isteklere başladı. ayakları şişiyo kabul hasta ama. şimdide sende işe başladın bi kadın tutarsınız bana diyo:31: hiç düşünen yok ki beni. bu kız bize yük olmadan kendi dershanesini kendi karşılıycak bi yer kazanırsa yine kendi karşılayacak diye(şehir dışında okumak istiyorum yurttu,harç parasıydı,ve başka giderler) bi yandanda birikim yapmak istiyorum ama dediğim gibi düşünen yok.söylemeye kalksam bir sürü laf işiticem eminim çünkü sen bize yardımcı olmuyosun dicekler.şuana kadar bana yaptıkları maddi şeyleri belkide başıma kakacaklar:31:bencil ilan edebilirler. sonracıma işe başlasam bile garantisi yok çıkartabilirlerde özel sektör sonuçta:59:

sanırım full time çalışcam. aynı zamanda dershaneye gitmek istiyorum. zaman açısından çok zorluk çekicem sanırım.derslere adapte olabilecek miyim onu düşünüyorum. ki çok yüksek puan almam lazım.

bunun yanında annem daha işe başlamadan isteklere başladı. ayakları şişiyo kabul hasta ama. şimdide sende işe başladın bi kadın tutarsınız bana diyo:31: hiç düşünen yok ki beni. bu kız bize yük olmadan kendi dershanesini kendi karşılıycak bi yer kazanırsa yine kendi karşılayacak diye(şehir dışında okumak istiyorum yurttu,harç parasıydı,ve başka giderler) bi yandanda birikim yapmak istiyorum ama dediğim gibi düşünen yok.söylemeye kalksam bir sürü laf işiticem eminim çünkü sen bize yardımcı olmuyosun dicekler.şuana kadar bana yaptıkları maddi şeyleri belkide başıma kakacaklar:31:bencil ilan edebilirler. sonracıma işe başlasam bile garantisi yok çıkartabilirlerde özel sektör sonuçta:59:

canım bence söyle seni yanlış anlayacaklarını sanmam yada ben dışarda okuyacam masraflarımı nasıl karşılayacaz ben şimdi çalışayım birikim yapayım de

canım bence söyle seni yanlış anlayacaklarını sanmam yada ben dışarda okuyacam masraflarımı nasıl karşılayacaz ben şimdi çalışayım birikim yapayım de

bu seferde şunu dicekler dur bakalım o zamana kadar kim ölee kim kalaa:31: biz yardımcı oluruz da derler ama olamazlar.

bide annemler bana olumsuz bi eleştiri yaptıklarında özellikle bu direk hayallerimle ilgili bi eleştiriyse direk üzülüyorum,mutsuz oluyorum. hoşlarına mı gidiyo onuda bilmiyorum

kimsecikler yok misafirlerden başka :27:

kendimi iyi hissetmek için eccik kendime bakım yaptım kaşlarımı aldım makyaj yaptım süslü boncuklu incecik tülbentlerim var onları taktım habire kendime reism çektim tabi sadece yüz kısmımı çekebildim kendi kendime vücudumu alamadım :9::9::9:

mrb bn yeniyim burda 35 günlük lohusayım aynı zamnda 52 kilo ile hamile kldım 78 kiloyla doğum yaptım şu an 65 kilodaym başka gitmiyor kendimi çok ç,rkn hissediyorum vücudum desen berbat çatladı bnşimdi ne yapıcam:(

bu seferde şunu dicekler dur bakalım o zamana kadar kim ölee kim kalaa:31: biz yardımcı oluruz da derler ama olamazlar.

bence bu konuyu konuş ailenle anlat yardımcı olacakmısınız yoksa ben paramı biriktiricem
oluruz derde olmazsanız geleceğimle oynamış olursunuz de

zannetmiyorum yaa hemde ailenin sana köstek olacağını
sonuçta anne baba bu :97:

mrb bn yeniyim burda 35 günlük lohusayım aynı zamnda 52 kilo ile hamile kldım 78 kiloyla doğum yaptım şu an 65 kilodaym başka gitmiyor kendimi çok ç,rkn hissediyorum vücudum desen berbat çatladı bnşimdi ne yapıcam:(

canım bizim takımda yer yok diye biliyorum diyet topiğinin başında cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bölüm var sen oraya yaz ordan seni çağırır diğer takımların kaptanlarından biri
:34:

yalnız ben adaptörü anlayamadım sanki bişiyi şarj edermişsin gibi:1:

ayşeee ablaa bide bnm rüyamı yorumla:5:
bnm gözü kör olasıca vardı rüyamda. uyumuş numarası yapımışım oda bizim evdeymiş.uzun süre görmediğim için sanki ben onu gördüğümde nasıl tepki vereceğimi merak ediyomuş gibi konuşuyodu bizimkilerle. görüntü yok ama sanki sesini duyar gibiydim yaa

senin rüyanıda yorumliyiim hemencecik

aslında o kör olasıcada seni merak ediyo pişam ama şu an sadece hovardalıktan başka bişey düşünmediği için sana yaklaşamıyo
sende bunun farkındasın
aslında düşünüyosun onu ama sadece uzaktan takip etmekle yetiniyosun

onda şu an kuyruk acısı olmuş yaniiii:21::21::21:
hadi şükür sonunda tatil göründü yoppii
tatlım sana iyi tatiller iyi yolculuklar bideee

o nası rüya öyle ayyy ama rüyaların tersi çıkarmış zatiii

temiz bi ceza yersiniz kuzum o olar

süpeeer yorum kız sen gerçekten rüya yorumluyabiliyonmu ben çok görürümde

yok canım işte sallıyom kız:9::9::9:
kaynanama kahve falı baktım kadın her içmemizde hadi bak diye diye bi hal oldu :1::1::1:
hala kızım acayip kahve falı bakar ondan kaptım eccik bişeylerde :9::9::9:

kimsecikler yok misafirlerden başka :27:

kendimi iyi hissetmek için eccik kendime bakım yaptım kaşlarımı aldım makyaj yaptım süslü boncuklu incecik tülbentlerim var onları taktım habire kendime reism çektim tabi sadece yüz kısmımı çekebildim kendi kendime vücudumu alamadım :9::9::9:

koyda profile bakalım canım

Back
X