Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede kıskanıyo ama inkar eder şimdi :)

ablam 7 yaşındayken ben doğmuşum. herşey ona alınırken benn doğunca ikiye bölünmüş alınanlar o zamanlardan kıkançlıklar başlamış. bi kaç kere boğmaya kalkmış beni. annem bana banyo yaptırırken duş başlığını ağzıma koymuş bende garip ses çıkarınca annem bakmış elinden kaymışım dudağımı küvetin köşesine çarpmışım ve dudağım yarılmış. hastaneye ölü diye götürmüşer kaç kere :) dudağımda şimdi dikiş izi var ama çok dikkatli bakınca. sonra kardeşim doğmuş o doğunca değişen bişi olmamış. kardeşimle ne zaman kavga etsem. ablam kardeşimin tarafını tuttu hep. sürekli yalnız kalıyodum bn bu yüzden :) büyüyünce birazcık değişti eskisi gibi değiliz ama. ablamla aramız çok sıkı fıkı değil. ki olmasını isterdim. herhalde o küçüklükten kalma kıskançlık hala var. bazen annemle tartışırlar ,hemen beni öne sürer ama kızına izin veriyosun vs. diye:31:

tatlım bu yaşadıklarınız normal bişiaslında bizde ablamla bekarken kedi köpek gibi yerdik birbirimizitaki evlenip ayrı şehirlerde yaşamaya başlayıncaya kadar ozaman anladık aslında birbirimizi çok sevdiğimizi şimdi birbirimizin tek sırdaşıyız inşallah sizde ileride böyle olabilirsiniz kız kardeşin yerini hiç kimse dolduramaz

selam arkadaslar gecmisi okudum.herkezin kendine gore sikintilari var ama esraninda dedigi gibi bu dunya imtihan dunyasi. Allah herkezi deniyor.

aysen_34 seni cok iyi anliyorum. bebeginiz olmadigi icin sanki bu sikintilari cekiyorsunuz bebeginiz oldugu zaman bunlarin hepsi gececek diye dusuncen var , oyuzden bu stresli zamanda bebek dusunuyorsun. ama bebek oluncada hayat devam ediyor, sihirli bir degnek gelip stresinin esinle olan diyolagunuzu degistirmicek. Oyuzden bebek olsada olmasada hayirlisi diye dua et.

bizimde bebgimiz olmuyor , 4 yil bitti. fakat dun bir tv kanalinda izledigim hikayeden sonra herseyin ALLahtan geldigini ve imtihan yasadigimizi daha iyi kavramis oldum. Insan biliyor fakat unutuyor.. arada izlemek gerekiyor. Izledigim sey, ve insan aldanti samanyolu tv de . bunu izlemeni tavsiye ederim. arkadaslar herkz izlesin, buyuk dersler alacagimizi dusunuyorum.

ben izledikten sonra artik bebek icin uzulmemeye karar verdim. Ins rabbim zamani geldigi zmaan bizede cocuk sahibi yapacaktir..

selam arkadaslar gecmisi okudum.herkezin kendine gore sikintilari var ama esraninda dedigi gibi bu dunya imtihan dunyasi. Allah herkezi deniyor.

aysen_34 seni cok iyi anliyorum. bebeginiz olmadigi icin sanki bu sikintilari cekiyorsunuz bebeginiz oldugu zaman bunlarin hepsi gececek diye dusuncen var , oyuzden bu stresli zamanda bebek dusunuyorsun. ama bebek oluncada hayat devam ediyor, sihirli bir degnek gelip stresinin esinle olan diyolagunuzu degistirmicek. Oyuzden bebek olsada olmasada hayirlisi diye dua et.

bizimde bebgimiz olmuyor , 4 yil bitti. fakat dun bir tv kanalinda izledigim hikayeden sonra herseyin ALLahtan geldigini ve imtihan yasadigimizi daha iyi kavramis oldum. Insan biliyor fakat unutuyor.. arada izlemek gerekiyor. Izledigim sey, ve insan aldanti samanyolu tv de . bunu izlemeni tavsiye ederim. arkadaslar herkz izlesin, buyuk dersler alacagimizi dusunuyorum.

ben izledikten sonra artik bebek icin uzulmemeye karar verdim. Ins rabbim zamani geldigi zmaan bizede cocuk sahibi yapacaktir..

ayy o samanyolu tvde iyice saçmaladı. başlarda çok güzeldi ama sırf onların yaptığı proğramlar yüzünden hiç bişi yapmayıp yan gelip yatıp ve bu duruma şükrederek armut piş ağzıma düş insanlar oldu ki bunun bi örneği mevcut gözümün önünde.

catlak_kemmik , ablanla hernekadar ayni evde anlasamasanizda, ilerde farkli evlere cikinca,( evlenmek gibi) , ozaman diyorsun ki, ahh keske ablamla tartismasaydim, cok iyi olsaydim, onu cok ozluyorum yanimda olsaydi.....

bende kardeslerimle arada kavga eder, gecinemezdim:) ama simdi onlari cook ozluyorum, annem hep derdi, ayrilinca cok pisman olacaksiniz, bizde umursamazdik kavgaya devam... fakat annemin dedigi dogru cikti.

ablalar hep saygi ister, bende bir ablayim, hep kardeslerimden onu bekledim. eger ablanla gecinmek istiyorsan, saygi ile baslayabilirsin derim ben. kucuk nacizane fikrim sekerim:34:

kendime yapacak bir diyet bulamadim. oyuzden pzt patates diyetine baslayacagim. Esra doktorun verdigi diyet sok diyetlere benziyor ya , okuyunca cok benzettim. demekki diyetisyenlerde diyeti boyle az colarili hazirliyormus. ins istedigin kiloya ulasirsin. Bende cok heveslendim:) bugun diyetisyene gidesim geldi :))

irras annene supriz yapman cok hosuma gitti:6::6::6:

annen cok mutlu olacak. fakat anne yemeklerini ozledigin icin fazla kacirma tamammi:)

catlak_kemmik , ablanla hernekadar ayni evde anlasamasanizda, ilerde farkli evlere cikinca,( evlenmek gibi) , ozaman diyorsun ki, ahh keske ablamla tartismasaydim, cok iyi olsaydim, onu cok ozluyorum yanimda olsaydi.....

bende kardeslerimle arada kavga eder, gecinemezdim:) ama simdi onlari cook ozluyorum, annem hep derdi, ayrilinca cok pisman olacaksiniz, bizde umursamazdik kavgaya devam... fakat annemin dedigi dogru cikti.

ablalar hep saygi ister, bende bir ablayim, hep kardeslerimden onu bekledim. eger ablanla gecinmek istiyorsan, saygi ile baslayabilirsin derim ben. kucuk nacizane fikrim sekerim:34:

malesef üzülerek söylüyorum ki aileme bağlı bi insan değilim.kendileri bu raddeye getirdi evde sürekli bi gerginlik var. herkes alıp başını çekip gitmek istiyo. yüzyüze konuşarak insanlar herşeyi halledebilir bizde öyle yapıyoruz ancak imalarda bulunarak,ses tonu farkı ve kullanılan kelimeler çok yıpratıyo insanı. o yüzden bian önce üni kazanıp şehir dışına gitmek istiyorum

ayy o samanyolu tvde iyice saçmaladı. başlarda çok güzeldi ama sırf onların yaptığı proğramlar yüzünden hiç bişi yapmayıp yan gelip yatıp ve bu duruma şükrederek armut piş ağzıma düş insanlar oldu ki bunun bi örneği mevcut gözümün önünde.

Ve insan aldanti yeni baslamis birinci bolumu yayinlanmis. Orda hic bir is yapma, yan gel yat demiyor, allahtan gelen herseye razi ol,harama el uzatma mesajlari veriyor. Sen yarim yarim izlediysen oyle gelmis olabilir. neyse reklam yapar gibi olmasin . Sadece ben cok etkilendigim icin sizlerede tavsiye etmek istedim, boyle bir tepkiyle karsilacak olsaydim konusmazdim bile...

Ve insan aldanti yeni baslamis birinci bolumu yayinlanmis. Orda hic bir is yapma, yan gel yat demiyor, allahtan gelen herseye razi ol,harama el uzatma mesajlari veriyor. Sen yarim yarim izlediysen oyle gelmis olabilir. neyse reklam yapar gibi olmasin . Sadece ben cok etkilendigim icin sizlerede tavsiye etmek istedim, boyle bir tepkiyle karsilacak olsaydim konusmazdim bile...

yok cnm est tepki değil. o kanala karşı bi şeysim var:27: tmm verdikleri mesaj güzel anlamlıda. sır kapısı vardı bi zamanlar bazı şeyler çok saçmaydı

ya kızlar cem yılmaz 2010u seyrediyorum.bu adam çok komilkkkk yaaa.acayip gülüyorummm

kizlar bugunde aksam misafirlerim gelicek . parti yapicaz:) ben cikiyorum . Vaktim olursa girerim tekrar.

esracım istersen gülçin gelinceye kadar beraber yapabilriz senin rejimini.benim şu an dietisyene gitme şansım yok ama senin dietini beraber uygulamak sana da uyarsa ben varım.
ayşenim dün çok zor bi gündü benim için.ve akşam epey kendi kendime düşünme fırsatım oldu.ömden daha detaylı mesaj atıcam sana canım ama kafanı yorma ve ben bikaç kitap okuyorum şu an.çok ama çokl işe yaradı.istersen sana da ömden isimlerini yolarım.
prensescim ben senden ilk defa duydum bu diziyi ama bakıcam netten inş.biz bu arada evden tvyi kaldırdık ve yaklaşık 2 haftadır hiç seyretmedik.ve çoookkkkkk memnunummmm:65:
öznurum pazartesi senin için çok güzel bi milat olacak inş.hiç tedirgin olma eminim üstesinden gelebileceğin birşey olacak...
kaptancım sen ne allemdesin?
nazcom nasıldı misafir ağırlaman?
ya kızlar ben bu arada bugün 1800 yedim:(((20-25 dakikada eşimle bisiklete bindik.baktım bisikletin kalorisi çokmuş.acaba bisiklet alıp sabahları onu mu kullansam yaaa?

neyse yoksun sanırım.ben gecenin ilerleyen saatlerinde bi daha girerim inş.görüşürüz...

aysenim bu arada öm kutunu bi boşaltırmısın?mesaj atcam doluymuş seninki sanrım atamıyorum.

ben geldim ben geldim
kızkardeşimden zor aldım pcyi
nasılsınız kızlar

bugün öğlen çiğ köfte yedim 2 bardak ayranla :26:

:71: 02 TEMMUZ - 08 TEMMUZ DEVAM ÇİZELGESİ :71:

Aynalar + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + + + + + + +
Aysen_34 i + + + + + +
çatlak_kemmik + + + + + + +
Fatta83 + + + + i + +
nazco + + + i + + +
prenses88 i + + + + + +
urbi_seher + + + + + + i
pinkcat87 + + i i i i i
triptofan + + + + + + +
emidaf i i + + + + i

liste hazır inşallah hatam yoktur
:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

ellerine sağlık canım :54:

bu gün burası pek bi sakin bende bu günümü yazım bari
akşamdan başlıyım gece uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum oturma odasında sızmışım diyelim biz ona
sabahta oğluş uyanmış tabi ben yatak odasında yokum karnı acıkmış mutfakta bi güzel karnını doyurmuş tabi ben uyuyorum dökmüş saçmış halı yıkamacıdan dün gelmişti her yeri batıp çıkmış bi uyandım efe mutfakta halının üstüne buzdolabında ne yemek varsa çıkarmış yiyiyor beynimden vurulmuş gibi oldum o andan beri başım çatlıycak gibi ağrıyo sakinleşmek için ablamı aradım bir saat onunla konuştum iyiki var böyle zamanlarda iyi geliyo bana neyse mutfağı bi güzel temizledim halıyıda kaldırdık yıkıycaz şimdi balkonda oğluş yaramazlığının farkında tabi ne dersem yapıyo bu gün :37::37:

kötü olmuş yeni yıkanmış olmasaydı keşke ama neyse allah daha kötüsünden saklasın canım

kendime yapacak bir diyet bulamadim. oyuzden pzt patates diyetine baslayacagim. Esra doktorun verdigi diyet sok diyetlere benziyor ya , okuyunca cok benzettim. demekki diyetisyenlerde diyeti boyle az colarili hazirliyormus. ins istedigin kiloya ulasirsin. Bende cok heveslendim:) bugun diyetisyene gidesim geldi :))

canım illa bir diyet arama kendine göre herşeyden azar azar yiyerek dikkat ederek yap diyetini

kaptancım sen ne allemdesin?

iyiyim canım sen nasılsın
:54:

Back
X