- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.161
bencede kıskanıyo ama inkar eder şimdi :)
ablam 7 yaşındayken ben doğmuşum. herşey ona alınırken benn doğunca ikiye bölünmüş alınanlar o zamanlardan kıkançlıklar başlamış. bi kaç kere boğmaya kalkmış beni. annem bana banyo yaptırırken duş başlığını ağzıma koymuş bende garip ses çıkarınca annem bakmış elinden kaymışım dudağımı küvetin köşesine çarpmışım ve dudağım yarılmış. hastaneye ölü diye götürmüşer kaç kere :) dudağımda şimdi dikiş izi var ama çok dikkatli bakınca. sonra kardeşim doğmuş o doğunca değişen bişi olmamış. kardeşimle ne zaman kavga etsem. ablam kardeşimin tarafını tuttu hep. sürekli yalnız kalıyodum bn bu yüzden :) büyüyünce birazcık değişti eskisi gibi değiliz ama. ablamla aramız çok sıkı fıkı değil. ki olmasını isterdim. herhalde o küçüklükten kalma kıskançlık hala var. bazen annemle tartışırlar ,hemen beni öne sürer ama kızına izin veriyosun vs. diye![]()
tatlım bu yaşadıklarınız normal bişiaslında bizde ablamla bekarken kedi köpek gibi yerdik birbirimizitaki evlenip ayrı şehirlerde yaşamaya başlayıncaya kadar ozaman anladık aslında birbirimizi çok sevdiğimizi şimdi birbirimizin tek sırdaşıyız inşallah sizde ileride böyle olabilirsiniz kız kardeşin yerini hiç kimse dolduramaz