- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.361
kızlar ben kafayı yedimm nette durmadan dantel örneklerine bakıyorum araştırıyorum çeyiz yapcamda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarrr.iyi ki siz varsınız yaaaa.özlüyorum gün içinde sizi.keşke komşularım siz olsaydınız.şimdi herkesi eve çağırır bi güzel çay demler hep beraber içerdik![]()
kızlar ben kafayı yedimm nette durmadan dantel örneklerine bakıyorum araştırıyorum çeyiz yapcamda![]()
selam canlarrr.iyi ki siz varsınız yaaaa.özlüyorum gün içinde sizi.keşke komşularım siz olsaydınız.şimdi herkesi eve çağırır bi güzel çay demler hep beraber içerdik![]()
mağğlesef öle olmuyoismail yk mıydı kimdi o. beni beğeneni ben beğenmem ,bnm beğendiğim ise beni beğenmez
![]()
hoşbulduk canım evet okuyorum cnm, sen nasılsın ben iyiydim şimdi bişiler devirdim evde onları topluyorum bir tarafım büyük olunca devirmek kolaylaşıyo:):)
bende bi zamanlar acayip yapmıştımkızlar ben kafayı yedimm nette durmadan dantel örneklerine bakıyorum araştırıyorum çeyiz yapcamda![]()
kızlar ben kafayı yedimm nette durmadan dantel örneklerine bakıyorum araştırıyorum çeyiz yapcamda![]()
kesinlikle gırgır şamata olurdu yaaa.sende iyiki varsın evet bencede komşu olmalıyız hep dertleşmeliyizz.
delüü yap tabi çeyiz örebiliyorsan ben mesela anca zincir çekerim zincir koyacam çeyizimeee![]()
yok kaptan valla olmazdı.bu saatte ne pastası,böreği.ben dietteyimhee pasta börekler ne güzel zayıflardık dimi canım![]()
görüşürüz canım.kızlar canlarım çıkmam lazım öpüyorum hepinizi
aahhhh ahhhh ne güzel olurdu.ben de inan kafa dengfi bir insan için bütün çeyizi vermeye hazırım.sadece bir kişi bile olsa çok ii olucak inan ki...bende bi zamanlar acayip yapmıştım
şimdi hepsi dolap bekliyo
öyle emek verip havlu kenarları yapmıştımki acayipde süslemiştim eşim diyoki bunun neresine yüzümü sürücem ben
dantelsizleri kullanıyorum
fazla yapma herşeyden bir takım yeter
selam kuzumm hoşgeldin
ah ahhh bende çoğu kez düşünmüşümdür şu meymenetsiz yolda aprtmnda görünce selam bile vermeyen komşularımın yerinde olsanız diye![]()
sana da ii geceler canım.kaptancım bana da müsade.artık yat dio benimki.sonra görüşürüzbende kalkıyorum kızçeler başım ağrıyo eccik uzanayım tv karşısına![]()
delüü yap tabi çeyiz örebiliyorsan ben mesela anca zincir çekerim zincir koyacam çeyizimeee![]()
bende bi zamanlar acayip yapmıştım
şimdi hepsi dolap bekliyo
öyle emek verip havlu kenarları yapmıştımki acayipde süslemiştim eşim diyoki bunun neresine yüzümü sürücem ben
dantelsizleri kullanıyorum
fazla yapma herşeyden bir takım yeter![]()