Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın günaydııın
yeni kalktım hazırlanıp hemen işe girçem geç kalşmışım
bu gün gelemiycem haberiniz ola çünkü klasik salı muhabbeti

kızlar günaydın herkeşlere.ben de sabah 7de kalktım yarım litre ballı sirkeli suyumu içtim.ve sporumu yaptım.yarım saat e-walkerla iice terledim.arkasından hafif ılık bi duş.sonra da kalan yarım litre suyu içtim.veee sabah kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,1/2 kk peynir,1,5 dilim ekmek,3 zeytin,domates.ara olarak şimdi 2 galeta yiycem sanırım.

selamlar
uyuyup uyanmaktan sersem gibi oldum yaaa:37:
gece 3 de yattım sabah eşim gelince 8de kalktım
kan vermeye gidecektim eşimde beraber gidelim sonra nasılsa daha emar çekilmeden kanıda göstermiycen dedi gitmedim kaldım hemde bugün acayip derecede sıcak ve bunaltıcı bir hava var :50:

saat 9 da
yarım dilim kepek ekmeği
3 zeytin
bir çay kaşığı reçel yedim zorla

şimdide bir çay bardağı süt
ve 3 tane eti burçak yulaflı bisküvi yedim

yemek işimi halledip yengeme gidicem beraber pazara gidicez
gideyim kendime kabak alayım çrşmba prşmbe kabak detoksunu yapicem inşlh :8::8::8::8::8::8:
hoşgeldin canım.ben de yapcam kabağı.beraber yapalım.bu arada kabakla yaklaşık 1,5 kilo gidiyor inş.gerçi normal diete dönünce 300-400 gram geri geliyo ama olsun 1 kilo da bi kilodur.

hoşgeldin canım.ben de yapcam kabağı.beraber yapalım.bu arada kabakla yaklaşık 1,5 kilo gidiyor inş.gerçi normal diete dönünce 300-400 gram geri geliyo ama olsun 1 kilo da bi kilodur.

h.b canım :)
tamam yapalım canım artık 6 lı rakamları görmek istiyoru aylardır takılı kaldım yaw :88:
ben cumadan sonrada 5 günde 5 kiloyu yapayım diye düşünüyorum veya karpuz diyetini :40:

canım benim acil çıkmam lazım sonra görüşürüz.bi ark aradı.bana aciil ihtiyacı var sanırım

selam kızlar,ben hastayım belim çok ama çok ağrıyor yarın temizlik var diyetimin 4. günü ve çok güzel gidiyor çorbamı pişirdim içip çıkıcam tüllerin boylarını kestircem.......

yusufuda doyurucam hiç kalkmadan yatmak istiyorum.....

slm kızlar ben yeni uyandım :26: dün ezan okunuyodu yattığımda yazın böyle düşen kalmadı bende
banyo yaptım yemek yemedim kardeşim köfte ve patates kızartıyor 1-2 tane yerim artık

selam kızlar,ben hastayım belim çok ama çok ağrıyor yarın temizlik var diyetimin 4. günü ve çok güzel gidiyor çorbamı pişirdim içip çıkıcam tüllerin boylarını kestircem.......

yusufuda doyurucam hiç kalkmadan yatmak istiyorum.....

geçmiş olsun canım ya sen yapmasanda yinede rahat olmazsın belin düzelene kadar temizliği ertelesen olmuyor mu
tebrik ederim canım bu cuma senin kilonu çok merak ediyorum inan güzel bir sonuç alacaksın :65:

tam öğle saati ama yine kimseyle karşılaşamadım.....:19::19::19:

evet ya bi denk gelemedik :59:
canım bu hafta günlük mesajları sen hazırlıyordun unuttun mu acaba bi hatırlatıyım dedim:17:

Back
X