- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.741
aslııııııııı tüm ayrıntıları istiyoruz kuzu bide foto
![]()
kız dur daha ortada fol yok yumurta yok bi yüzyüze görüşelim ne olacak ne bitecek ondan sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslııııııııı tüm ayrıntıları istiyoruz kuzu bide foto
![]()
şöyle alıntıliyimde gör dedim
esraaaa![]()
esracım tebrik edrm canım bireyselde 3. Oldun![]()
bu hafta inşallah bireyselde 2. Yada 1 olucam.....
sağol canım erken uyanma dışında uygulayabildim diğerlerini
bende bıktım hemen kendime gelmek istiyorum
yok canım ya ankaralı ama mersinde çalışıyor bi ankaralı bulamadım
arkadaşın arkadaşı vasıtası ile tanıştık yüzyüze bu ayın sonunda inş izne gelcek ama ben boydan fotoğrafımı filan gönderdim dedim mal bu işine gelirse
sağol canım ama dur ya daha ortada kesin bişey yok![]()
canım hiç sorma 178 boyunda 73 kilo ama daha zayıf görünüyor dedim sen 73 yoksun kemiklerim iri benim dedi çooookkk çabuk zayıflamam lazım yoksa uyumsuz bir çift oluruz:26:
canım iğneli daha net görebilmek için ben çektirdiğimde aç yada tok diye bişey demediler yalnız acaip mide bulantısı yapmıştı...
Fatoşcum ben salatamın üstine haşlanmış konserve nohut,kuru fasülye ekledim tabiki de yağsız ben kuru nane,kırmızı pul biber falan ekledim...
canım iğneli daha net görebilmek için ben çektirdiğimde aç yada tok diye bişey demediler yalnız acaip mide bulantısı yapmıştı...
Fatoşcum ben salatamın üstine haşlanmış konserve nohut,kuru fasülye ekledim tabiki de yağsız ben kuru nane,kırmızı pul biber falan ekledim...
Ayşen ne çok aç ne de çok aç olamaman gerekiyormuş eşime sordum...
canım hiç sorma 178 boyunda 73 kilo ama daha zayıf görünüyor dedim sen 73 yoksun kemiklerim iri benim dedi çooookkk çabuk zayıflamam lazım yoksa uyumsuz bir çift oluruz:26:
erken uyanma işini gece erken yatmayla halledebilirsin ama bu aralar biraz zor gibi gözüküyo o
süpermiş olsun genede ankaralıymış işte mersinde süper yer zati denizde var ne güzel sen sıcağı sevmezsin ama aşk için herşeye değer
yüzyüze görüşüncede inşallah büyü devam eder canım
daha bişi yok ama olur inşallah biz baştan peşin peşin duamızı edelim
![]()
kız olsun sen ona kilo aldırırsın merak etme
eşimle tanıştığımda 180 boyunda 72 73 kiloydu
zayıflıktan yüzü çökük duruyodu![]()
şimdi 96 kilo tosunum
hadi bakalım insan aşık olunca çok çabuk kilo veriyooo
ahhh ahhhhh![]()
ayşene katılıyorum canım benim kocada evlenince iki ayda 20 kilocuk alıvermişti manisaya döndüğümüzde ailesi şok olmuştu nasıl şiştiniz siz böle diye
kısa sürede kapatırsın sen o farkı kendin diyet ona paso yemek
![]()
kızlar salı günü evlilik yıldönümümüz
ama hala eşime ne hediye alacağıma karar veremedim
birde kendim evde yapabileceğim değişik fikirler arıyorum :92::92::92::92::92: