Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şöyle alıntıliyimde gör dedim
esraaaa:3::3::3:

canım iğneli daha net görebilmek için ben çektirdiğimde aç yada tok diye bişey demediler yalnız acaip mide bulantısı yapmıştı...

esracım tebrik edrm canım bireyselde 3. Oldun :nazar::nazar::nazar:

bu hafta inşallah bireyselde 2. Yada 1 olucam.....

Fatoşcum ben salatamın üstine haşlanmış konserve nohut,kuru fasülye ekledim tabiki de yağsız ben kuru nane,kırmızı pul biber falan ekledim...

Fatoşum geçen hafta ki diyetimde 2 gün et var 150 tavuk neresi olduğu önemli değil yağsız ve kemiksiz olacak tavada pişir ye ben 1 domates,kabaklı yapmıştım özelden telini yaz sana ayrıntılı bilgi vereyim...

Ben sana telimi atayım özelden

sağol canım erken uyanma dışında uygulayabildim diğerlerini :52:
bende bıktım hemen kendime gelmek istiyorum

yok canım ya ankaralı ama mersinde çalışıyor bi ankaralı bulamadım :51:
arkadaşın arkadaşı vasıtası ile tanıştık yüzyüze bu ayın sonunda inş izne gelcek ama ben boydan fotoğrafımı filan gönderdim dedim mal bu işine gelirse :52::52::52:

sağol canım ama dur ya daha ortada kesin bişey yok :69:

erken uyanma işini gece erken yatmayla halledebilirsin ama bu aralar biraz zor gibi gözüküyo o
süpermiş olsun genede ankaralıymış işte mersinde süper yer zati denizde var ne güzel sen sıcağı sevmezsin ama aşk için herşeye değer
yüzyüze görüşüncede inşallah büyü devam eder canım
daha bişi yok ama olur inşallah biz baştan peşin peşin duamızı edelim
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım hiç sorma 178 boyunda 73 kilo ama daha zayıf görünüyor dedim sen 73 yoksun kemiklerim iri benim dedi çooookkk çabuk zayıflamam lazım yoksa uyumsuz bir çift oluruz:26:

kız olsun sen ona kilo aldırırsın merak etme
eşimle tanıştığımda 180 boyunda 72 73 kiloydu
zayıflıktan yüzü çökük duruyodu :9:
şimdi 96 kilo tosunum :52:

hadi bakalım insan aşık olunca çok çabuk kilo veriyooo
ahhh ahhhhh :69:

canım iğneli daha net görebilmek için ben çektirdiğimde aç yada tok diye bişey demediler yalnız acaip mide bulantısı yapmıştı...

Fatoşcum ben salatamın üstine haşlanmış konserve nohut,kuru fasülye ekledim tabiki de yağsız ben kuru nane,kırmızı pul biber falan ekledim...

inşallah canım bu hafta bende asılıcam azcık kaçamak yok belki gurup olarakta derece alırız ne güzel olur
:69::69::69::69::69::69::69::69:

iğne yiye yiye bi hal oldum zati :18:
ben gidince sabah sorarım eğer aç mide bulantısı yapıyosa alırım bişi yerim

sağol canım :16:

canım hiç sorma 178 boyunda 73 kilo ama daha zayıf görünüyor dedim sen 73 yoksun kemiklerim iri benim dedi çooookkk çabuk zayıflamam lazım yoksa uyumsuz bir çift oluruz:26:

ayşene katılıyorum canım benim kocada evlenince iki ayda 20 kilocuk alıvermişti manisaya döndüğümüzde ailesi şok olmuştu nasıl şiştiniz siz böle diye
kısa sürede kapatırsın sen o farkı kendin diyet ona paso yemek
:52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar salı günü evlilik yıldönümümüz
ama hala eşime ne hediye alacağıma karar veremedim
birde kendim evde yapabileceğim değişik fikirler arıyorum :92::92::92::92::92:

erken uyanma işini gece erken yatmayla halledebilirsin ama bu aralar biraz zor gibi gözüküyo o
süpermiş olsun genede ankaralıymış işte mersinde süper yer zati denizde var ne güzel sen sıcağı sevmezsin ama aşk için herşeye değer
yüzyüze görüşüncede inşallah büyü devam eder canım
daha bişi yok ama olur inşallah biz baştan peşin peşin duamızı edelim
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

sağol canım hayırlısı ise olsun dün buna dua ettim :17:
evet sıcaklık beni rahatsız edecek ama katlanacaz napalım :52:

kız olsun sen ona kilo aldırırsın merak etme
eşimle tanıştığımda 180 boyunda 72 73 kiloydu
zayıflıktan yüzü çökük duruyodu :9:
şimdi 96 kilo tosunum :52:

hadi bakalım insan aşık olunca çok çabuk kilo veriyooo
ahhh ahhhhh :69:

pek sanmıyorum tam tersi o benim zayıflama sebep olacak et yemiyor sebze yemeklerine bayılıyor ne seviyorsun dedim ıspanak, bamya, pırasa dedi sağlıklı beslenecez yani :60::60::60:
bide sarmaya bayılıyor anlaştık ayda bir kere sarma sarcam :27::27::27:

ayşene katılıyorum canım benim kocada evlenince iki ayda 20 kilocuk alıvermişti manisaya döndüğümüzde ailesi şok olmuştu nasıl şiştiniz siz böle diye
kısa sürede kapatırsın sen o farkı kendin diyet ona paso yemek
:52::52::52::52::52::52::52::52:

20 kilocuk mu kız ne yaptın adama 2 ayda :52::52:

kızlar salı günü evlilik yıldönümümüz
ama hala eşime ne hediye alacağıma karar veremedim
birde kendim evde yapabileceğim değişik fikirler arıyorum :92::92::92::92::92:

tebrik edrm canım
erkeğe hediye almak biraz zordur ya çeşit az :44:
hımm yatak odanı mumlarla doldur kırmızı tüllerle süsle kırmızı gül yaprakları saç yatağının üstüne :17::17::17:

Son düzenleme:
enemm kimsecikler yok
bende bi o yana bi bu yana yatıyom evde

akşama
kuru fasulye
pilav
domates salatası yapıcam
birde mikroldalgada browni yapayım diyorum bi kaş çatal atarım ağzıma şekerim neyin düşmesin :27:

kızlar erkek kardeşim annemlerin alt katında dükkanı var ordan giriyorum ama her zman giremem burası iş yeri ....

kızlar dünün yoklamasını yapayım ben...

14-07-11 / 15-07-11 perşembe ve cuma yoklama

aynalar 15----42 :46::46::46::46:

prenses88 0---5

nazco 4 pc bozuk---9

aysen34 18---17

fatta83 10---10

çatlakkemmik 8---1 izinli

irras 7---10

roseberry 10---4 gülçine haber verdim annemde pc yok

ayşenim allah kabul etsin inşallah niyetliymişsin.....

aslıcım yeni bir durum var sanırım inşallah hakkında hayırlısı olsun....nasipse gelirmiş hintten yemende,nasip değilse ne gelir elden onun için rahat ol....

Back
X