- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.781
kızlar meraba ben nihayet gelebildim ama kociş gelmek üzere her an çıkabilirim
olmıycak böle pazartesi ttneti arıycam artık
olmıycak böle pazartesi ttneti arıycam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar salı günü evlilik yıldönümümüz
ama hala eşime ne hediye alacağıma karar veremedim
birde kendim evde yapabileceğim değişik fikirler arıyorum :92::92::92::92::92:
20 kilocuk mu kız ne yaptın adama 2 ayda
tebrik edrm canım
erkeğe hediye almak biraz zordur ya çeşit az :44:
hımm yatak odanı mumlarla doldur kırmızı tüllerle süsle kırmızı gül yaprakları saç yatağının üstüne![]()
enemm kimsecikler yok
bende bi o yana bi bu yana yatıyom evde
akşama
kuru fasulye
pilav
domates salatası yapıcam
birde mikroldalgada browni yapayım diyorum bi kaş çatal atarım ağzıma şekerim neyin düşmesin![]()
canım teli aldım sağolasın.bu arada bişey sorıyım hemencik.150 grm tavuk niye teakbul edii kine:78::78:
hey maşşallah ne ettin kız 20 kilo için?biz de tam tersini yapalım barem
afiyet olsun aslıcım.bu arada okudum aday adayıyla ilgiili vasıfları.Allah hayırlısını versin.İnş olar kız..o şevkle insan epey verio inan ki![]()
napalım artık yapacak bişi yok arada uğrarım o zaman kendinize iyi bakınn. keyifli zayıflamalar
öznur keşke biraz daha dikkat edebilseydide şu bir haftadır ayrılmak zorunda kalmasaydı
takım iyice sessizleşti fadik gülçin olmayınca
bu arada aslıcım urbiseher takımdanmı ayrıldı yoksa izinlimi hiç denk gelmiyorum yazmıyoda
ya bu arada aslıcım benim hedef kilomu değiştirebilirmiyim
düşündüm taşındım hedef kilomdan 2 3 kilo daha eksik olmalıyım çünkü diet bitince canımın çektiklerinden rahatça yiyip kilo alsam bile rahat olmak istiyorum
şölee 57 olurmu ki benim kilom![]()
selam nazco nasılsın![]()
:2::2::2:canım keşke bikaç haftalık bi izin olarak bile olsa tarih belirtseydin.en azından verirsin bu arada.Neyse hayırlısı ne diyelimnapalım artık yapacak bişi yok arada uğrarım o zaman kendinize iyi bakınn. keyifli zayıflamalar
wayy wayyy wayyy..hedef kiloyu düşürüyoz falan.ya bu arada aslıcım benim hedef kilomu değiştirebilirmiyim
düşündüm taşındım hedef kilomdan 2 3 kilo daha eksik olmalıyım çünkü diet bitince canımın çektiklerinden rahatça yiyip kilo alsam bile rahat olmak istiyorum
şölee 57 olurmu ki benim kilom![]()
Selam kizlar , ben izinliyim bir hafta ama genede girip bir mesaj olsa dahi yazmak istiyorum. Temizligim bitti allaha sukur . Sadece banyolar kaldi. dun aksam caya arkadasim geldi. Beraat kandili olunca kuran okuduk dua ettik, nihat hatipoglunun programini baktik falan.
yatili misafirlerimde gelicek yarin, onlar gelincede diger aileleri de cagiralim cigkofte ye diyor esim, yani yogun bir kac gun beni bekliyor.
en nefret ettiğim iştir hediyeye karar vermek kolay gelsin canım
bende nefret ediyorum kararsız kalma durumumdan ama bugün bişiler yapcem artık eşim işe gittikten sonra :82:
napçam kızım bizimki et obur habire güveç istiyodu bende yapıyodum 2 ay paso yiyip içip gezdiydik
mikrodalgada brovni nasıl oluyoki ben bi türlü beceremedim onu kullanmayı sadece yemek ısıtmaya yarıyo
tarifini versene deniyim
haa bide biz bartına yeni taşınmıştık ozaman 2 ay byunca okuldaki bütün öğretmenler sırayla hoşgeldine gelmişti hergün ikramlar tatlılar börekler yapıyodum ben misafirlerle birlikte oturup bizde yiyiyoduk sonunda şiştik tabiiki
evet canım oda izin aldı
tamam canım değiştiririz ama cuma günü bana yine hatırlat listeye yazmama lazım hedefini
:2::2::2:canım keşke bikaç haftalık bi izin olarak bile olsa tarih belirtseydin.en azından verirsin bu arada.Neyse hayırlısı ne diyelimAradaa uğra ama laflarız...
wayy wayyy wayyy..hedef kiloyu düşürüyoz falan.bu azimle seni bu seneki missturkeye sokcam bak ben
Allah kabul etsin canımmm.Ve de kolay gelsin.Yatılı misafiri ben de çok seviyom ama keşke şöle bi hizmet olsa dünya yüzünde.Bir kaç günlüğüne kadın olsa evde.her işine koştursa ve sende misafirlerinde rahat rahat otursan.Bunun karşılığında da para yerine kalacak yer ve ikramlardan versen gelen kadına:)))
kızlar bizim takım yine çok şükür inanın diğer takımlara bakıyorum arada.Kapanma derecesine geliyo çoğu.Ama bu süreç ramazana kadar sürecek.Ramazanda herkeşler izinden dönecek o zaman şahlanacak:))Gerçi esra sen ramazanda tatile çıkıcaktın di mi(neyse annem sen zaten her hafta ikişer ikişer verirsen kiloları ramazana kilo korumaya başlarsın zannımca inş...
neyse bende kaçıyım eşim uyuyo.accık ortalığı toparlıyım.şöle mukellef bi kahvaltı hazzırlıyım ona.kaç gündür sabahları hep geçiştirdim canımcımı:))şaşırsın çocuk...