Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu karı manyamış demeyin gebertirimmmmmm :60:

güle güle giy bacııımmm,,,,

kızlar ben kaçıyom.bu arada esraa cenim 150 gram tavuk ne kadr oluyo mesela bi but mu ya da yarım göğüs mü onu şettiremedim ya:(sen nasıl ayarladın onu.

canım ben digital mutfak askülü aldım diyetisyenim öle söyledi marketlerden tarttır canım....
kızlar bizim takım yine çok şükür inanın diğer takımlara bakıyorum arada.Kapanma derecesine geliyo çoğu.Ama bu süreç ramazana kadar sürecek.Ramazanda herkeşler izinden dönecek o zaman şahlanacak:))Gerçi esra sen ramazanda tatile çıkıcaktın di mi:((neyse annem sen zaten her hafta ikişer ikişer verirsen kiloları ramazana kilo korumaya başlarsın zannımca inş...
neyse bende kaçıyım eşim uyuyo.accık ortalığı toparlıyım.şöle mukellef bi kahvaltı hazzırlıyım ona.kaç gündür sabahları hep geçiştirdim canımcımı:))şaşırsın çocuk...

ben tatile çıkıcam ve benim için daha iyi olacak herşey hazır, yemek hazırlama derdi olamayacak diet bölümüde var,ben izin almıycam mini notebokuğumu götürcem ...

öznur için hayırlısı olsun bu ara iş onun buraya zaman ayırmasını engelliyordu sadece 7 mesajı doldurabilmek için giriyordu inşallah herşey gönlünce olur......

pazar olduğu için sanırım kimse yok,evde işler başa düşüyor geldim çnce giderken götürdüklerimi yerleştirdim sağolsun eşim pazardan aldıklarımızı yerleştirdi,yemek yaptım oğlanı doyur eşimi doyur yıka mutfağı temizle derken bu saat oldu şükür,öğlen hazırladığım semizotu ve 1 dilim ekmeğimi yedim....

hıımm uuf ya evlilik beni hep korkutmuştur daha doğrusu hazırlıkları nasıl olacak nasıl yapılacak bilmiyorum annemin eksikliğini daha çok duyacam şimdi :59:
:54::54::54: sağol canım benim düşünmen yeterli
yap kız baskın kapımız her zaman açık canım sana :54::54:
aslı netten bi çeyiz lsitesi indir ordan sırayla al.özellikle kknın listeleri cuk oturuyo.sen de içinden işine yarayanı veya gereksizi çıkarır,kullancaklarını ilave edresin.Yine de ne gerekirse biz de fikir veririr.bir elden,hep beraber çıkar bişeyler inş...Rabbim sana kolaylığını verir inşş...

güle güle giy bacııımmm,,,,
canım ben digital mutfak askülü aldım diyetisyenim öle söyledi marketlerden tarttır canım....
ben tatile çıkıcam ve benim için daha iyi olacak herşey hazır, yemek hazırlama derdi olamayacak diet bölümüde var,ben izin almıycam mini notebokuğumu götürcem ...
öznur için hayırlısı olsun bu ara iş onun buraya zaman ayırmasını engelliyordu sadece 7 mesajı doldurabilmek için giriyordu inşallah herşey gönlünce olur......
marka ya da model önerdi mi peki?ben de alıyım en mantıklısı bencede...böle zor olcek..:64::64::64:izne çıkmaman daha ii.insan diğer türlü toparlıyamıyo..Ya izin dediniz de aklıma geldi kaçtır sorcam hep arada kaynıyo FADİKten haber alan yok mu yaf:44::44::44:

esra kız facede felansın sanırsamm:))ben burdayım emme görüşemiikk:))

canım accık uğrayıp çıkcaktım.sen de başka yerdesin sanırım.ii geceler şekerrr...
bu arada bugün her şey gayet iyiydi.akşam misafirliğe gittiğimiz yerde.bir lokma poğça,patates salatasının sebzelerinden,bi de bi tane kurabiye yedirdiler zorla yaaa:((daha da çok ısrar ettiler de ben de çaktırmadan eşimin boş tabağı ile kendi dolu tabağımı değiştirdim.o yüzden akşam yemeği ile yeşil elmayı yemedim.bilmiom böle olur mu ama napıım hiçbişey yapmamakdan iidr.bu arada şehriye çorbasını epey içtim acayip lezzetliydi.pişirirken yağ sınırından başka bi kısıtlama yok zannımca di mi:))

anam yine kimsecikler yok,he bu arada unuttum aslı hayrola gidiyon mu kız,çeyiz falan derim ki çeyiz falan yapma beraber evinizde kullanabileceğiniz şeyleri alın gersi boş ........hadi hayırlısı olsun inşallah...

esra kız facede felansın sanırsamm:))ben burdayım emme görüşemiikk:))

aynen canım facedeydim kusura bakma ....

canım accık uğrayıp çıkcaktım.sen de başka yerdesin sanırım.ii geceler şekerrr...
bu arada bugün her şey gayet iyiydi.akşam misafirliğe gittiğimiz yerde.bir lokma poğça,patates salatasının sebzelerinden,bi de bi tane kurabiye yedirdiler zorla yaaa:((daha da çok ısrar ettiler de ben de çaktırmadan eşimin boş tabağı ile kendi dolu tabağımı değiştirdim.o yüzden akşam yemeği ile yeşil elmayı yemedim.bilmiom böle olur mu ama napıım hiçbişey yapmamakdan iidr.bu arada şehriye çorbasını epey içtim acayip lezzetliydi.pişirirken yağ sınırından başka bi kısıtlama yok zannımca di mi:))

sen devam et bırakma canım,tartının markası fakir 20 tl ye aldım 5 kg tartı kapasitesi var ve darasını alıyor o da çok iyi oluyor....

cuma gün ki diyetisyenim verdiği diyet

sabah sabah

1 d.ekmek 1 dilim ekmek
1 yumurta 30 gr.peynir
30 gr.peynir salatalık-domates
salatalık domates

ara ara

79gr.meyve 200 gr.meyve

öğle öğle

30 gr.kıyma ile pişmiş yağsız sebze yemeği yiyeildiğin kadar 3.y.kaşı nesfit 1 çaybardağı süt yada 1dilim ekmek 1ç.bardağı yoğurt
1 ç.bardağı yoğurt

ara ara

1 galeta,200 gr meyva 1 galeta

akşam 30 gr kıymalı sebze yemeği ve 1 dilim ekmek 3 köfte yada 100 gr.tavuk yağsız boll salata

ara ara

200 gr.meyve 279 gr.meyve

veeee bol su,meyvelerden mz hariçserbest muz da yiyebilirsin fakat çabuk acıktırır dedi

bugün 2. günümbitti çok şükür hiçaçlık hissetmedim 1gün bir diyeti diğer gün diğerini yap dedi.....

hatunlar ben çıkıyorum.akşama uğrarım ancak.bugün yoğun olacak çünküm...diete tam gaz devam yanlız hep delerek inş verebilirim.çok moralim bozuldu başkaları için deliyorum sürekli çünkü:2::2:

gnydn011.gif

anam yine kimsecikler yok,he bu arada unuttum aslı hayrola gidiyon mu kız,çeyiz falan derim ki çeyiz falan yapma beraber evinizde kullanabileceğiniz şeyleri alın gersi boş ........hadi hayırlısı olsun inşallah...

yok canım daha değil hani olursa dedim iki ayağım bir pabuca girmesin diye bakıyım dedim bi ne var ne yok diye :52:

Back
X