- Konu Sahibi Pinarbartu
- #34.841
bu karı manyamış demeyin gebertirimmmmmm![]()
aynısının takımı var bende ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçıyom.bu arada esraa cenim 150 gram tavuk ne kadr oluyo mesela bi but mu ya da yarım göğüs mü onu şettiremedim yasen nasıl ayarladın onu.
kızlar bizim takım yine çok şükür inanın diğer takımlara bakıyorum arada.Kapanma derecesine geliyo çoğu.Ama bu süreç ramazana kadar sürecek.Ramazanda herkeşler izinden dönecek o zaman şahlanacak:))Gerçi esra sen ramazanda tatile çıkıcaktın di mi(neyse annem sen zaten her hafta ikişer ikişer verirsen kiloları ramazana kilo korumaya başlarsın zannımca inş...
neyse bende kaçıyım eşim uyuyo.accık ortalığı toparlıyım.şöle mukellef bi kahvaltı hazzırlıyım ona.kaç gündür sabahları hep geçiştirdim canımcımı:))şaşırsın çocuk...
aslı netten bi çeyiz lsitesi indir ordan sırayla al.özellikle kknın listeleri cuk oturuyo.sen de içinden işine yarayanı veya gereksizi çıkarır,kullancaklarını ilave edresin.Yine de ne gerekirse biz de fikir veririr.bir elden,hep beraber çıkar bişeyler inş...Rabbim sana kolaylığını verir inşş...hıımm uuf ya evlilik beni hep korkutmuştur daha doğrusu hazırlıkları nasıl olacak nasıl yapılacak bilmiyorum annemin eksikliğini daha çok duyacam şimdi
sağol canım benim düşünmen yeterli
yap kız baskın kapımız her zaman açık canım sana![]()
marka ya da model önerdi mi peki?ben de alıyım en mantıklısı bencede...böle zor olcek..güle güle giy bacııımmm,,,,
canım ben digital mutfak askülü aldım diyetisyenim öle söyledi marketlerden tarttır canım....
ben tatile çıkıcam ve benim için daha iyi olacak herşey hazır, yemek hazırlama derdi olamayacak diet bölümüde var,ben izin almıycam mini notebokuğumu götürcem ...
öznur için hayırlısı olsun bu ara iş onun buraya zaman ayırmasını engelliyordu sadece 7 mesajı doldurabilmek için giriyordu inşallah herşey gönlünce olur......
esra kız facede felansın sanırsamm:))ben burdayım emme görüşemiikk:))
canım accık uğrayıp çıkcaktım.sen de başka yerdesin sanırım.ii geceler şekerrr...
bu arada bugün her şey gayet iyiydi.akşam misafirliğe gittiğimiz yerde.bir lokma poğça,patates salatasının sebzelerinden,bi de bi tane kurabiye yedirdiler zorla yaaa(daha da çok ısrar ettiler de ben de çaktırmadan eşimin boş tabağı ile kendi dolu tabağımı değiştirdim.o yüzden akşam yemeği ile yeşil elmayı yemedim.bilmiom böle olur mu ama napıım hiçbişey yapmamakdan iidr.bu arada şehriye çorbasını epey içtim acayip lezzetliydi.pişirirken yağ sınırından başka bi kısıtlama yok zannımca di mi:))
ben geldim herkese günaydın.....
anam yine kimsecikler yok,he bu arada unuttum aslı hayrola gidiyon mu kız,çeyiz falan derim ki çeyiz falan yapma beraber evinizde kullanabileceğiniz şeyleri alın gersi boş ........hadi hayırlısı olsun inşallah...