Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım bilmiyor daha
kızmadım zaten onun suçu yok
benim sorunum kendimle kilomu çok takıyorum bunuda yansıtıyorum ona ama bu doğru değil artık daha dikkatliyim belli etmmeye çalışıyorum ama bu defada kendi kendimi yiyorum :59:

canım sen şu anki kilondaki resmini veya kendini ona göstermedinmi
beğenen böyle beğensin herşey insanlar için
zayıf olsan evlenip doğum yapsan bu kilodan daha fazkaya çıksan o zaman ne olacak

hem senin yüz güzelliğin kalbin yeter canım :21:

bu arada öğle yemeğimi yedim

bir çay bardağından daha az bulgurla bir yemek kaşığı yağdan pilav yaptım kendime 2 kaşık yoğurtla yedim :56:

selamın helloooooooooooo :1:
bugün işten erken gönderdiler. bugün envanter var mağazada:66:akşam 8 de servise bincem.21:30 da başlıcakmış.
sabah 6 ya kadar mağazada kalcam yehhuuuuuğğğğğğğ:52:

hoşş geldınnnn esracımm:23::23::23::23::23::23:
valla bunalıma gırmden adet olmana çokk sevındım canım ama bak ilaçların etkısı tamam vardırda. bence şimdi huzurlusun eşin yanında yusufçuk mutlu v.s bunların etkısı daha buyukk bence:6::6::6::6::6::6::6:

sende hoşgeldin fadikim,aynen öyle hayatında bazı şeyler düzene girince adet dönemleri daha rahat geçiyor.....

kızlar işte yoğun olduğu için ara ara giriyo çokta kalamıyor
kızkardeşi kendi arkadaşı için değil o kızın ablası için demiş
arkadaşının ablasına haber vermişler kız şimdi uçaktaymış adanaya gelecekmiş benimkiside mersinden adanaya gidip kızı alacakmış kardeşi böyle demiş kızlara bizimkisi kızmış sen benim adıma ne söz veriyorsun diye gitmiyorum demiş kardeşi kız adanayı bilmiyo napacak filan demiş oda bunu bana sormadan iş yaparken düşünseydin demiş şimdi yine çıktı soramıyorumda kız kendi başına adanadan mersine gelince bunlarda mı kalcak yani
işin aslını çok iyi öğrenmediğim için günahınıda almak istemiyorum ama nasıl bir kız bu. sen tanışacağın bir erkekle en azından konuşmadan nasıl kalkıp ona geliyorsun ben anlamış değilim :44:

canım sen şu anki kilondaki resmini veya kendini ona göstermedinmi
beğenen böyle beğensin herşey insanlar için
zayıf olsan evlenip doğum yapsan bu kilodan daha fazkaya çıksan o zaman ne olacak

hem senin yüz güzelliğin kalbin yeter canım :21:

gönderdim canım biliyor durumumu ve takmıyorda ben diğer insanların sözlerini takıyorum işte aklıma

selamın helloooooooooooo :1:
bugün işten erken gönderdiler. bugün envanter var mağazada:66:akşam 8 de servise bincem.21:30 da başlıcakmış.
sabah 6 ya kadar mağazada kalcam yehhuuuuuğğğğğğğ:52:

hoşgeldin canım
kız gece uykusuz kalcan için mi seviyon deli :52:

aslı naber canım ben öğle yemeğimi yidim 1 paket diet püskevitttt:)))sen ne ediyon:))bi geçmişe bakiim ben bu arada

kızlar biraz moralim bozuldu :59:
biz daha yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
görüştüğüm kişinin hem annesi hem babası vefat etmiş hayatta bir kızkardeşi var ünvde okuyor çok seviyor onu
haftasonu kızkardeşi yanına gitti bir kız arkadaşıyla birlikte bana bir derdi var açılamıyor sonra konuşuruz dedi demişti bende merak etme kötü bişey yoktur dedim şaka olsun diye belki arkadaşı ile aranızı yapmak istiyordur demiştim
şimdi konuşuyoruz sordum kardeşini nasıl ne yapıyor diye konuşmuyoruz beni çok kızdırdı sen haklıymışın dedi arkadaş konusunda
nasıl sezinledin anladın diyo. kızkardeşi kıza tamam ben sizin aranızı yapacam ortam ayarlayacam demiş, abisi hakkında kıza bilgiler vermiş şunu sever bunu sevmez diye şimdi işi çıktı gitti başka bişey konuşamadık baya kavga ettik konuşmuyorum kendi yapttığı naneyi kendi temizlesin diyor
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu mu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum :59:
canım eşimin aliesi kiloyu çok takan ve de laf eden insanlar.Eltim iki çocuk annesi ve 37 yaşında 55 kilo,165 boy.görümcem de aynı şekilde 32 yaşında.2 çocuk annesi ve 53 kilo,1 63 boy.fizikler mükemmel yani.bedenler 34-38 arası apartmanda.Ben bu şekilde olduğunu bilmiodum evlenmeden önce.Görünce dediğin gib açıkcası gözüm korktu fakat kendine güvenmeyince insanlar senin daha fazla üstüne geliyo sanki.Ben de o açığı şık giyinerek ve kendime bi tarz oluşturarak kapattım sanırım.Bence sen tarzından çok giyim şeklline önem ver.Evlenmeden önce onu oturtur ve karşıdakine de onun önemlli olduğunu anlatırsan sorun olmaz zannımca.Sonuçta bu çok yanlış ama malesef türkiyede sanki zayıf olunca saçma sapan giyinsen de güzel oluyomuşun,şişman olunca da tarz giysen bile çirkin oluyomuşsun gibi geliyo.ama inan ki yabancılar bizim 2-3 katımız fakat herkesin kendine özgü tarzı olunca gayet rahat oluyolar...Sen sonuçta üni mezunu,çalışan bi bayansın.Her zaman için dil ama onlarlayken hep şık olmaya çalış.Ben burdan yırtmaya çalışıyorum.Arada da onalrın yanında gördüğüm bazı kıyafetler için ya bunun üstüne bu giyilirmi gibi falan diorum.Bu sefer onlar da anlayacak zamanla kilo değil tarz önemli...AMa tabi ki de biz zayıflıycaz.O zamana kadar kendimi kurtaracak politikayı bu şekilde buldummm:1::1::1:kardeşi meselesine gelince sen olduğun gibi davran ve ona zaman tanı.Bu olabilecek şeyler.Sonuçta senin olduğunu bilen biri olsa buna kalkıişmaz.dert etme sen sevdiğinle ii olunca inan gerisi hikaye oluyo....

perşembe günü belediyenin düzenlendiği tekne gezisine katılıcaz,boğaz turu ve akşam harika olur inşallah....
ohhhh sefamm olsunn.Ya teknede benim için de bi açık şekersiz çay içersin artık:2::2:çok özledim yaf boğazıııı...

Aaaaa fadiikkkk gelmişşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin hatun sonunda buluştuk:64::64::64:

ya kızlar bu arada bioderin yeni bi ürünü çıkmış.90-60-90 skılaştırıcı krem. duyanınız var mı?ya da bilgisi olan?

canım nihayet yaff.nirdesin?ne yaptın kolayladın mı işleri?oohhh hatun perşembe günü de izinli.ne güzel ya annenin gönlünü yapıosun:))

yaa evet balımm sonunda buluştukk nasıl özledimm anlatamm valaaaa:43::43::43:
nasılsın napıyosun kuzuuuu:29::29::29::29:
ne yapiim canım az bi kaçamak igriyim dedim.gündüzleri artık benimki yine mi kkdan arklaırnla konuşuyon die homurdanıyo:))inş nerde olduğumu bulmaz:))

canım eşimin aliesi kiloyu çok takan ve de laf eden insanlar.Eltim iki çocuk annesi ve 37 yaşında 55 kilo,165 boy.görümcem de aynı şekilde 32 yaşında.2 çocuk annesi ve 53 kilo,1 63 boy.fizikler mükemmel yani.bedenler 34-38 arası apartmanda.Ben bu şekilde olduğunu bilmiodum evlenmeden önce.Görünce dediğin gib açıkcası gözüm korktu fakat kendine güvenmeyince insanlar senin daha fazla üstüne geliyo sanki.Ben de o açığı şık giyinerek ve kendime bi tarz oluşturarak kapattım sanırım.Bence sen tarzından çok giyim şeklline önem ver.Evlenmeden önce onu oturtur ve karşıdakine de onun önemlli olduğunu anlatırsan sorun olmaz zannımca.Sonuçta bu çok yanlış ama malesef türkiyede sanki zayıf olunca saçma sapan giyinsen de güzel oluyomuşun,şişman olunca da tarz giysen bile çirkin oluyomuşsun gibi geliyo.ama inan ki yabancılar bizim 2-3 katımız fakat herkesin kendine özgü tarzı olunca gayet rahat oluyolar...Sen sonuçta üni mezunu,çalışan bi bayansın.Her zaman için dil ama onlarlayken hep şık olmaya çalış.Ben burdan yırtmaya çalışıyorum.Arada da onalrın yanında gördüğüm bazı kıyafetler için ya bunun üstüne bu giyilirmi gibi falan diorum.Bu sefer onlar da anlayacak zamanla kilo değil tarz önemli...AMa tabi ki de biz zayıflıycaz.O zamana kadar kendimi kurtaracak politikayı bu şekilde buldummm:1::1::1:kardeşi meselesine gelince sen olduğun gibi davran ve ona zaman tanı.Bu olabilecek şeyler.Sonuçta senin olduğunu bilen biri olsa buna kalkıişmaz.dert etme sen sevdiğinle ii olunca inan gerisi hikaye oluyo....

canım doğru söylüyorsun ama benim kilom sizden fazla olunca daha zorlanıyorum ben ve benim kilom üst tarafta malesef belim daha kalın o yüzden elbise bulmakta zorlanıyorum bulduğumuda alıp çıkıyorum mağazadan ben bu halde stil yapamıyorum sadece örtünüyorum

ya kızlar bu arada bioderin yeni bi ürünü çıkmış.90-60-90 skılaştırıcı krem. duyanınız var mı?ya da bilgisi olan?

yok canım hiç bir bilgim yok malesef ama kremlere güvenmiyorum tek başına incetme olmuyor çok fazla mutlaka diyet ve spor olmalı

canım doğru söylüyorsun ama benim kilom sizden fazla olunca daha zorlanıyorum ben ve benim kilom üst tarafta malesef belim daha kalın o yüzden elbise bulmakta zorlanıyorum bulduğumuda alıp çıkıyorum mağazadan ben bu halde stil yapamıyorum sadece örtünüyorum

yok canım hiç bir bilgim yok malesef ama kremlere güvenmiyorum tek başına incetme olmuyor çok fazla mutlaka diyet ve spor olmalı
kaptancım haklısın kilo konusunda fakat zamanla gidecek inş.sabah nur yerlitaşı gördüm kadın hafifi makyajla falan değişik şeler anlatıyodu.intte falan varmıdır ki acep.Çünkü hepimize gerekli bu tür şeler...olmadı sen de hazır dikim kullanırsın canım nolcek..bi kaç model bakıım bakam kadın ne tavsiye ediomuş..bana da gerekiyo çünküm.BAyram da gellii.diyarbakıra annemlerin yanına gitcem.beni arada gördükleri için pespaye görününce fırça yiyorum herkesten.orda da böle giyiniyomusun yazık sana falan diyip moral bozuyolar:))

kaptancım haklısın kilo konusunda fakat zamanla gidecek inş.sabah nur yerlitaşı gördüm kadın hafifi makyajla falan değişik şeler anlatıyodu.intte falan varmıdır ki acep.Çünkü hepimize gerekli bu tür şeler...olmadı sen de hazır dikim kullanırsın canım nolcek..bi kaç model bakıım bakam kadın ne tavsiye ediomuş..bana da gerekiyo çünküm.BAyram da gellii.diyarbakıra annemlerin yanına gitcem.beni arada gördükleri için pespaye görününce fırça yiyorum herkesten.orda da böle giyiniyomusun yazık sana falan diyip moral bozuyolar:))

anlıyorum canım seni herkes maaş alıyorsun güzel giyin diyo ama fizik uymuyo anacım napalım :52:

Back
X