kızlar biraz moralim bozuldu

biz daha yeni olduğumuz için ve daha yüz yüze görüşmediğimiz için kesin bişey yok diye kimseye söylemiyoruz birbirimizi
görüştüğüm kişinin hem annesi hem babası vefat etmiş hayatta bir kızkardeşi var ünvde okuyor çok seviyor onu
haftasonu kızkardeşi yanına gitti bir kız arkadaşıyla birlikte bana bir derdi var açılamıyor sonra konuşuruz dedi demişti bende merak etme kötü bişey yoktur dedim şaka olsun diye belki arkadaşı ile aranızı yapmak istiyordur demiştim
şimdi konuşuyoruz sordum kardeşini nasıl ne yapıyor diye konuşmuyoruz beni çok kızdırdı sen haklıymışın dedi arkadaş konusunda
nasıl sezinledin anladın diyo. kızkardeşi kıza tamam ben sizin aranızı yapacam ortam ayarlayacam demiş, abisi hakkında kıza bilgiler vermiş şunu sever bunu sevmez diye şimdi işi çıktı gitti başka bişey konuşamadık baya kavga ettik konuşmuyorum kendi yapttığı naneyi kendi temizlesin diyor
daha ortada bişey yok ama ben üzüldüm aklımda soru işaretleri oldu şimdi olurda biz devam etme kararı alırsak anlaşabilecek miyim kardeşiyle. şimdi kardeşin aklında hep arkadaşı olcak onu benimle kıyaslayacak. arkadaşım daha güzeldi. bunu mu beğendin diye düşünebilir mi kardeşi benim hakkımda. biliyorsunuz dış görünüş olarak kendime güvenmiyorum. zaten soru işaretlerinin oluşmasının nedenide bu bende. hayatta en sevdiği düşündüğü kardeşi, onunlada aramın kötü olmasını istemiyorum