hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanıyım aslı
inş hep beraber kilolarımızdan kurtulacaz
kısaca sana kurallarımızdan bahsedeyim 1 hafta deneme süresinde olacaksın eğer paylaşımlarındna memnun kalırsak takıam giriyorsun güzel bir günde geldin takıma 1 hafta deneme süresi haftaya cuma bitiyo ve listede oluyorsun beklemek zorunda değilsin yani
hergün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var paylaşım fazla olsun diye bu aralar çoğu kişi izinde biraz sakin ama ramazanla geri canlanır 7 mesaj yazmadığında ceza uyguluyoruz eskiden her takıma gidip cezalıyım diye yazıyorduk bazı takımlar rahatsız olunca cezayı değiştirdik cezaya düşünce 30 mesaj yazıyoruz hepsinde ben üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacak
haftada en az 3 gün gelmeyen diskalifiye olur önceden haber verilip izin alınıyor
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bldirimi yapılıyor bu saaate kadar yapamayacaksan perşembe akşamı bildiriyorsun canım kilonu
3 haftaüstüste kilo veremeyincede diskalifiye olunuyor
diskalifiye olununca başka bir takımada giremiyorsun, kendi kararınla takımdan ayrılınca da 6 ay geçmeden yeniden bir takıma giremiyorsun ama izne ayrılabilirsin
her gün yaptığın sporları, menünü yazıyorsun dieğr arkadaşların mesajalrına yaorum yaşarak tabi onlarda sana yazarak paylaşım sağlanıyor
ayyyy çok mu korkuttum gözünü

şimdi kilonu 77 olarak kaydediyorum canım hedef kilonuda yazarsan sevinirim