Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cevizli tarçınlı kek yaptım halamlara gidicez çaya
bir dilim yerim akşamada sadece karpuz yerim artık
10 kilo daha versem eski halime dönücem resimlerime bakıyorum azimleniyorum :41::41::41:

kaçak nerdesin sen face de yüzüme bakmadın,sende durum ne vaziyet?

arkadaşlar çok sağolun geçen hafta 3.düm bu hafta 2. çok güzel birşey ama bundan sonra bu kadar hızlı gitmeyecek dedi :59:

canım tebrik edrim inş haftaya 1. olursun
ben daha öncede yazdım çok hızlı gitmiyor musun diye şimdi nasıl olacakmış ne kadar verirsin diyor doktor

selamlar kızlar
tebrik tasdik her ne varsa ediyrum takımımızı:65::65::65::65::65:
takıma girdiğimden beri ilk defa 2 liği gördük ayrı bir mesut oldum :62::62::62::62::62:

esracım senide ayrıca tebrik ederim kuzum maşallahhhhhh:nazar:
senin şu diyetisyene bendemi gitsem acep :52:

gülçin hadi sende dön artık yavri haftaya toplanalım gari :10:

yok canım daha öncede olduk ikinci ben yanlış mı hatırlıyorum yoksam :44:

sLm kızlar bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir kızdım ve tartıyla yüzleşmeye korkanlardandım.üniversite 1.sınıfta kendime nereye kadar kaçacaksın dedim ve tartıya çıktım.ne göreyim tam 85 kiloyum.kilolu olduğumu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu o gün gerçeklerle yüzleştim ve diyete başladım 77 kiloya kadar düştüm şu an üniversite 4 e geçtim bu süreçte tekrar 80 kiloya çıktım.11 gündür diyetteyim şu an 77 ye indim boyum 1.70.bu sefer çok hırslıyım beni de aranıza alırsanız daha başarılı olacağıma inanıyorum önümüzdeki sene mezuniyetim olacağı için zayıf ve zarif gözükmek istiyorum şişmanlık kader olmamalı hep birlikte zayıflayalımmm :52::52::52: tabi beni de aranıza alırsanız :49::49::49: :66::66::64::64::34::34:

canım bizim düğünler evde olur sabahtan geceye kadar ayaktasın doğru dürüst oturamazsın hava sıcak bu yüzden sevmem ev düğünlerini
bide insanların düşüncesizlikleri var 2 yıl önce gördüler beni şimdi aaa ne kadar kilo almışsın yok işte zayıfla şunu yap bunu yap moral oalrakta bozacaklar yani eğlenceden çok ızdıraba dönecek ama mecbur gidilecek

takma tatlım sen kimseyi millet bayılıyo kilo almışsın falan demeye sanki onlar demese sen bilmiyosun
akşam güne gittimya beyaz bir etekle siyah bluz giymiştim bide kocaman topuklu bir ayakkabı almıştım onları giydim hoş olmuşum kapıdan girerken kızlar hemen
farketti sen kilomu verdin zayıflamışsın diyolar pek bi hoşuma gitti ama anladımki onbeş günde sadece 1,5 kilo falan gitti o kadar farkedilmez bunlar beni giydiklerimden dolayı farklı gördüler aralarında bide en kilolu benim ötekiler hep çiroz
sende öle yap çok hoş giyin farklı ol dikkatleri kıyafetlerine kaysın
:7::7::7::7::7::7::7::7:

kızlar fadik gelmedi onun kilosunu aynı yazdım önceden bildirdi mi hatırlamıyorum geçmişe baktım ama yine göremedim
gözümden kaçmışsa kusura bakma fadikcim ama son mesajınd ayarın anlatacam filan demişsin acaba ne oldu niye gelmedin bugün merak ettim :44:

fadik perşembe akşamı işten izin alıp annesine gitçekti durumlar biraz karışıkya ondan gelememiştir
:55::55::55::55::55::55::55:
kızlarrrr nabeerr ben geldim...ne var ne yok?benim elimde bi iş var sabahtan beri uğraşıyorum hiiççç bişeeeeeeyy çıkmıyooo yaaaaa:37::37::37::37::37:hava da sıcak...ve bugünlük tatil yaptım diet konusunda.tatil dediğim de sabah 1 karper,1 dilim ekmek,öğle 4 çatal kızarma patlıcan,2 kaşık sarımsaklı yoğurt,1 dilim kepekli ekmek,arada 2 dilim beyaz ekmek,1 kk peynir,yarım domates,3 zeytin:1::1::1:düzensi oldu am ne yapıyım.iyi ki şu an iş yerinde abur cubur yok.bu sinirle acayip yiyesim var şu an....aslında dünden yemek getirmiştim eşime 1 büyük tabak kabak,bi büyük tabak da patlıcan kızartması.ve bol arımsaklı yoğurt.bugün çizim yaparken sinir basınca(hemen kızmayın yanlız)hepsini bi tabağa koydumüstüne sarımsaklı yoğurt,yanına kepekli ekmek.açtım bi dizi seyretcektim.3 çataldan sonra midem bulnadı kızlarrrr.yiyemedim hatttaa.sonra görmek istemedim ve çöpe döktüm.çünkü mantıklı bi şekilde tabağa baktım birden yerken.ve Fatma sen bunu neden vücuduna sokuyosun.3-5 dakka sonra miden kim bilir ne hale gelcek ya.falan dedim.sonra da o tabağın manzarasından iğrenip döktüm işte....sonra daha sakin şekilde 3 saat sonra domates peynir yedim:52::52::52:

bravo sana tatlım insan yerken biraz düşününce yaptığı hatayı anlıyo zaten
:46::46::46::46::46::46::46::46:
hımmm ne giyeceksin düğünde. ayy bizimde 2 tane düğün var eylülde.ne giyecem bilemiyorum yeni ciciler almak istiyorum. 1 tanesini kafamda tasarladım. lacivert etek pudra rengi pullu atlet üstüne. onun üstüne de lacivert kısa veya fakir kol ceket. pudra rengide ayakkabı. ama 2. düğüne aklımda bişe yok.siyah bi elbise olabilir bulursam. bugün biraz taksimde dolaştım.ama 42 beden olmuyor bazen yaa 44 ile 42 arasındayım haylaa.

e hadi dön artık gülçincim beden işinede fazla kafayı takma ben 4 kilo verince ancak bir beden atabiliyorum 38 beden giydiğimiz günlerde gelicek inşallah
:29::29::29::29::29::29:
:65::65::65::65:

nazmiyecim ya erkekler hep aynı inan.Bir dahaki sefere sen de sadece oğlunu alıp gidersin habersiz.kızınca da nasılsa senin varlığınla birliğin bir,arabayı yine ben kullandım,geçen sefer sen de uyudun ve konuşacak kimse yoktu bu sefer de bi değişiklik olmadı.o yüzden yanlız gittik daha uzun durduk dersin.bilmiom senin ki ne der.Ama benimki bzaen misilleme yapmadıkça anlamıyor yanlış bi şey ama diğer türlü bencilliklerini anlayamıyorlar malesef:50::50:

kaptancım sağolasın.Bu arada FOTOOOOO İSTİYORUUZZZZ YENİ HALİNLEEEEE:))büyük değişiklik dil ama olsun ben senin fotoyu hiç görmediydim görmüş olurum

ah tatlım ondan habersiz biyere gitmek bizim boşanma sebebimiz olur nerde o günler o beni cep saati gibi yanından ayırmaz işten eve gelince bile telefon ediyo eve geldinmi diye yada benim arayıp habervermemi istiyo eve geldim diye yani öle misilleme yapma şansım yok benim
:50::50::50::50::50:

sLm kızlar bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir kızdım ve tartıyla yüzleşmeye korkanlardandım.üniversite 1.sınıfta kendime nereye kadar kaçacaksın dedim ve tartıya çıktım.ne göreyim tam 85 kiloyum.kilolu olduğumu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu o gün gerçeklerle yüzleştim ve diyete başladım 77 kiloya kadar düştüm şu an üniversite 4 e geçtim bu süreçte tekrar 80 kiloya çıktım.11 gündür diyetteyim şu an 77 ye indim boyum 1.70.bu sefer çok hırslıyım beni de aranıza alırsanız daha başarılı olacağıma inanıyorum önümüzdeki sene mezuniyetim olacağı için zayıf ve zarif gözükmek istiyorum şişmanlık kader olmamalı hep birlikte zayıflayalımmm :52::52::52: tabi beni de aranıza alırsanız :49::49::49: :66::66::64::64::34::34:

hoş geldin tatlım kaptanımız aynalar eminim değerlendirecektir ve hep beraber zayıflarız inş
benim adım nazmiye
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanıyım aslı
inş hep beraber kilolarımızdan kurtulacaz
kısaca sana kurallarımızdan bahsedeyim 1 hafta deneme süresinde olacaksın eğer paylaşımlarındna memnun kalırsak takıam giriyorsun güzel bir günde geldin takıma 1 hafta deneme süresi haftaya cuma bitiyo ve listede oluyorsun beklemek zorunda değilsin yani
hergün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var paylaşım fazla olsun diye bu aralar çoğu kişi izinde biraz sakin ama ramazanla geri canlanır 7 mesaj yazmadığında ceza uyguluyoruz eskiden her takıma gidip cezalıyım diye yazıyorduk bazı takımlar rahatsız olunca cezayı değiştirdik cezaya düşünce 30 mesaj yazıyoruz hepsinde ben üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacak
haftada en az 3 gün gelmeyen diskalifiye olur önceden haber verilip izin alınıyor
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bldirimi yapılıyor bu saaate kadar yapamayacaksan perşembe akşamı bildiriyorsun canım kilonu
3 haftaüstüste kilo veremeyincede diskalifiye olunuyor
diskalifiye olununca başka bir takımada giremiyorsun, kendi kararınla takımdan ayrılınca da 6 ay geçmeden yeniden bir takıma giremiyorsun ama izne ayrılabilirsin

her gün yaptığın sporları, menünü yazıyorsun dieğr arkadaşların mesajalrına yaorum yaşarak tabi onlarda sana yazarak paylaşım sağlanıyor
ayyyy çok mu korkuttum gözünü :52::52::52:

şimdi kilonu 77 olarak kaydediyorum canım hedef kilonuda yazarsan sevinirim

hoşgeldin canım aramıza ben takım kaptanıyım aslı
inş hep beraber kilolarımızdan kurtulacaz
kısaca sana kurallarımızdan bahsedeyim 1 hafta deneme süresinde olacaksın eğer paylaşımlarındna memnun kalırsak takıam giriyorsun güzel bir günde geldin takıma 1 hafta deneme süresi haftaya cuma bitiyo ve listede oluyorsun beklemek zorunda değilsin yani
hergün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var paylaşım fazla olsun diye bu aralar çoğu kişi izinde biraz sakin ama ramazanla geri canlanır 7 mesaj yazmadığında ceza uyguluyoruz eskiden her takıma gidip cezalıyım diye yazıyorduk bazı takımlar rahatsız olunca cezayı değiştirdik cezaya düşünce 30 mesaj yazıyoruz hepsinde ben üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacak
haftada en az 3 gün gelmeyen diskalifiye olur önceden haber verilip izin alınıyor
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bldirimi yapılıyor bu saaate kadar yapamayacaksan perşembe akşamı bildiriyorsun canım kilonu
3 haftaüstüste kilo veremeyincede diskalifiye olunuyor
diskalifiye olununca başka bir takımada giremiyorsun, kendi kararınla takımdan ayrılınca da 6 ay geçmeden yeniden bir takıma giremiyorsun ama izne ayrılabilirsin

her gün yaptığın sporları, menünü yazıyorsun dieğr arkadaşların mesajalrına yaorum yaşarak tabi onlarda sana yazarak paylaşım sağlanıyor
ayyyy çok mu korkuttum gözünü :52::52::52:

şimdi kilonu 77 olarak kaydediyorum canım hedef kilonuda yazarsan sevinirim

biraz korktum sanki :61::61::61: ama korkunun ecele faydası yok canım:61::61::61: kuralların katı olması daha iyi bence:61::61: inşallah aranızda olabilirim :61::61:

inş canım daha önce bir takıma girmiş miydin
bid ehedef kilonu yazarsan bunlar gerekli

yok daha önce hiçbir takıma girmedim sadece 60-70 kilo olanlar birlikte zayıflıyor kısmında yorumum var sayılır mı bilmiyorum ama bir takıma üye değilim yani :61::61::61:

geldim fatoşum geldiimm. vallahi billahi özlemişim yaa. ben bu 2 haftada çok ağladım çok kötü günlerimde oldu. eşimle sorunlarımız oldu. ama hallettik yaa.hem çok güzel günlerimde oldu benimde evlilik yıldönümüm vardı ayşen gibi geçen hafta. bölleee dalgalı kur misali günlerdi yani inişli çıkışlı. sizde ne var ne yok anlatın bakemm. yaa öznur gitmiş mi. ya muhabbeti çok tatlıydı kötü olmuş. çatlakkızıydı takımımızın. biz görmemiş olsak da diskalifiye olmamış olsa olmaz mı kaptancuummm:34::34::34::34:

tatlım bizde senin geçmiş yıldönümünü kutlayalım ozaman nice mutlu seneleriniz olur inş

canım mesaj sayını arttırmayı bende düşündüm diğer arkadaşalr ne diyecek onlarında fikirlerini alalım
bende öyle bi değişiklik yok ki saçımı mı diyorsun aynı canım bi fark yok

hımm demek güzel sonuç gördün hangi şok diyeti yapıyorsun canım
evet haftaya 3 e bölünecek kilon

mesaj sayısını arttırmak çözüm olabilir belki ama herkez dönünce geçmişi okumak zor olur sanki aramızda kopukluk olabilir o zaman 10 gün daha dişimizi sıkalım bence
:51::51::51::51::51::51::51::51::51:

öğle yemeğim 1 tabak bamya yemegi 1 dilim ekmek
azcık yoğurt karpuzdu
ara 1 küçük armut
akşam 2 küçük biber dolması yoğurt 1 dilim ekmek olcak
10 gibide yarım haşlanmış mısır yiyiceğim
:74::74::74::74::74::74::74:

Back
X