- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.241
bende kaçar artık
oğluşla oynıyım biraz

oğluşla oynıyım biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ekleme daha biraz zaman geçsin,hem o seni eklesin....
ne alakası var eğer nasipse onlar aşılır inşallah...
selamlar kızlar
tebrik tasdik her ne varsa ediyrum takımımızı
takıma girdiğimden beri ilk defa 2 liği gördük ayrı bir mesut oldum
esracım senide ayrıca tebrik ederim kuzum maşallahhhhhh
senin şu diyetisyene bendemi gitsem acep
tavsiye edrim ayşen ben çok memnunum bugün açım dedim yok öyle ye içi yağ yak tabi ki acıkacaksın dedi...
gülçin hadi sende dön artık yavri haftaya toplanalım gari![]()
canım tebrik edrim inş haftaya 1. olursun
ben daha öncede yazdım çok hızlı gitmiyor musun diye şimdi nasıl olacakmış ne kadar verirsin diyor doktor
sLm kızlar bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir kızdım ve tartıyla yüzleşmeye korkanlardandım.üniversite 1.sınıfta kendime nereye kadar kaçacaksın dedim ve tartıya çıktım.ne göreyim tam 85 kiloyum.kilolu olduğumu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu o gün gerçeklerle yüzleştim ve diyete başladım 77 kiloya kadar düştüm şu an üniversite 4 e geçtim bu süreçte tekrar 80 kiloya çıktım.11 gündür diyetteyim şu an 77 ye indim boyum 1.70.bu sefer çok hırslıyım beni de aranıza alırsanız daha başarılı olacağıma inanıyorum önümüzdeki sene mezuniyetim olacağı için zayıf ve zarif gözükmek istiyorum şişmanlık kader olmamalı hep birlikte zayıflayalımmmtabi beni de aranıza alırsanız
![]()
![]()
bence üç saatten uzun süren herşey tatil canım
kızlar çarşamba günü neler oldu anlatayım size sinirden öldüm
bizim bu gezme ve tatil özürlü koca hafta sonu ve geceleride çalıştıya geçen hafta çarşamba bana yorgunum sen git işe öğlene kadar dinleneyim dedi tamam dedim gittim
öğlen kalkmış telefonda mayolarını soruyo oğlanla denize gitçez dedi tamam dedim söyledim sonra içi rahat etmemiş geldiler dükkandan benide aldılar sende gel sensiz olmaz dedi
onada tama dedim ikide yolaçıktık üçte ordaydık yarım saat denize girdiler bizimki başladı hadi gidelim sıkıldım diye tutamadım adamı bi türlü orda sıkıldım diyo başka bişi demiyo
dörtte ordan yola çıktık beşte evdeydik adamın tatil anlayışı bir saat
sinirden başım tuttu iki saat o sıcakta araba kullandım o yolda uyudu onamı yanayım çocuğun denizi görüp geri geldiine mi yanayım bu kaçıncı oldu hep böle yapıyo
canım belki eşiyle tatile gitmişlerdir
canım yaz dönemi olduğu için böyle herkes izinli
izinlilerin yerine birini alamıyorum alsam onlar döndüğünde yeni aldığıma git mi diyecem 13. kişi olarak birini özel mesaj attım ama cevap gelmedi.
şuan takımda sen ben fadik fatma gizem ve nazco var
nazconun netinde sorun vardı o da son zamanlarda giremedi
sayı az olunca herkes birbirine denk gelemedi eskiden herkesin gireceği saat hemen hemen belliydi o saatlerde yoğunluk oluyordu denk geliyorduk şimdi tatile girince bu bozuldu ama ramazanla birlikte bunun düzeleceğini düşünüyorum tatilden herkes dönecek daha sık olacak
bu durum hepimizi etkiliyor farkındayım ama şuan ne yapabiliriz onu düşünelim
ben dün için heber vermiştim akşam girecem diye arkadaşım sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti tam pc ye oturdum amcam geldi yine çıkmak zorunda kaldım böyle olduğum halde en çok mesaj yazan yine ben olmuşum
benim fikrim herkes dönene kadar tekrar düzenler yerine gelene kadar bir saat belirleyelim herkese uyacak şeklide o saatte girelim ne dersiniz
arkadaşlar lütfen daha sık girelim paylaşım artsın sadece 7 mesaj yazmakla kalmayalım
kızlar ya o kadar moralim bozuldukiii bi insanın o kadar morali bozulabilir yaniii![]()
ne oldu? ne bozdu moralini
pazar denize gidicez ya abiside gelicekmiş eşimin dediki onun yanında bikiniyle olmaz tamam dedim deniz şortu aldım ama yani yoook yooook hiç bişi sırmadı koca popomdan![]()
kadın reyonundan giymedim bile tek bacağım bile geçmeyebilirdi![]()
erkek reyonundan giydim amaa kasıklarımda durdu neyse ordan çıktım aradım işte aldım dedim üstüne ne giycen dedi bikini üstü dedim olmazzz dedi niye dedim olmazmış haydi neyse her yerde mayo aradım bi mayo bulamadım buldumda denemeye korktum bu gece hemen zayıflasam olmazmı ya![]()
Kaptancigim, dugune morel bozuklugu ile gitme, pozitif ol ozaman daha az sikici gecer:) umarim eglenirsin, gerci ev dugunu olunca eglenmekten ziyade is yapmaktan yoruluyor insan. Bide genc kizsan ve gelinsen mecburmus gibi gozunun icine bakiyorlar yardim etsin diye.
Seher izinlimi kaptan ? mesajlarini goremedimde?
haha...hehe..hohooooo ben geldiimmm
eklemiiim evet
. bugün sabah işe gittiğimde dışarda şefleri bekledik onlarda vardı hiçç günaydın dimedimvural kızzz didi bana hala uyanamadın mı
beraber yemek yedik.arif de vardı ama olsun
kızdım bugün onlara.bizimle çalışan bi kadın var dün baya bi kısa tshirt giymiş göbeği aşağıya doğru sarmış ve ciddi ciddi döbüşü gözüküyodu. oturduğunda beli sırtına kadar açılıyodu. mannaklar bugün,dünü hatırlayıp güldürler. yer çekimine karşı koyamamış ne biçim göbekti o öle diye :S anladım kiii kiloyu sevmiyo.
çıkarken yine dışarda bekledik. yine ben yanlarına gitmedim yine seslendiler gittim. şu kabloları sardıkları kocaman tekerlek bişi varya onun üstüne oturmuşlar bnde arkalarına oturdum sohbet ettik.omuzlarım çok ağrıdı masaj yaparmısın didi:78: bnde yaptım. hakkatten iyi geldi didigiderkende servise binmedim . evren arabasıyla gelmiş işe. oda etimesgutta oturuyo ,onun arabasıyla geldim :/
haaaa bide şey muhabbeti oldu. vuralın annesi falan tatile gitmiş bu evde tek. arife eve gidince gel bi 70 lik açalım dedi elini omzuna atarak (ne sigara nede alkol kullanıyolar :)....)) bende didim ki ariften için. o gidemezkiğğğ didim. neden dediler bende sevgilisi çok kıskançmış ya dedim. arifte nerden haberi olcak dedi. vuralda sanki siz her yaptığınızı anlatıyo musunuz dediayyy ayy noluyo hiç bişi anlamıyoreee
![]()
sağol canım,bundan sonra 1-1.2 gidecekmiş haftada onada şükür...
canım benim demek istediğim şu 7 mesaj kuralı amenna ama ben 7 tane yazdım hadi size bay olmasın lütfen,iyi ben 10 dakikamı ayırayım 20 tane yazarım arka arkaya olur biter gün içinde mesajlar ara ara olmalı ki ne yapılmış edilmiş bilelim.....
ayşen sen benim ne demekistediğimi anlamamışsın....yani merhaba demek 1 mesaj olmamalı....
ne masajı canım bana bu biraz garip geldi yanlış anlama da çok mmu samimi oldunuz