Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bana müsade.yemek telaşı bitti.şimdi ofise geçicem sonra da kayınvailde ağırlama telaşı..çok öptüm hepinzii

kızlar mesaj takip listesi hazırdır artık:42::42::42::42::42::42:

23/07/2011

irras : 11
nazco: 9
ayşen34:2 (anlamadım valla sanırım izinli yoksam ayşem buralarıı 2 mesajla bırakırmıydı heççç):1::1::1::1:
triptofan:8
fatta83: ayy unuttummm benn ahh kafamm:57::57::57::57::57: bidaha geri dönmimmm sayfa bittikten sonra yazimm
aynalar :kaptanımızz düğün iznine ayrılmıştır:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

24/07/2011
irras:izinli

nazco:10
ayşen:İZİNLİ
TRİPTOFAN:18
ROSEBERRY:8
FATTA83:9 (
bu arada unutmamışım sen izinliymişsin yaa kuzu onun için dalgınlığıma gelmiş)
AYNALAR:kaptanımız izinde
:69::69::69::69::69::69:

25/07/2011
irras:12
nazco:9
ayşen34:izinli
fatta83:izinli
roseberry:14

kızlarr elifus sanırım bilmiyor 7 msj olayını yada daha takıma tam mı alınmadı bilmiyorum . eğer yanlış hatırlıyorsam sölersiniz düzeltirim hemencikkk:10::10::10:

prenses canımm sende sanırım izinlisin göremedim çünkii

ve bu çizelge böyle oldu kusura bakmayın kızlar sade oldu ama . bugün fatoş söledi yapacağımı sağolsun yardım da etti .
ama gelecek çizelgelerr ooo süper olcekk inşallah

24/07/2011

25/07/2011

kızlarr elifus sanırım bilmiyor 7 msj olayını yada daha takıma tam mı alınmadı bilmiyorum . eğer yanlış hatırlıyorsam sölersiniz düzeltirim hemencikkk:10::10::10:

ve bu çizelge böyle oldu kusura bakmayın kızlar sade oldu ama . bugün fatoş söledi yapacağımı sağolsun yardım da etti .

kızz la ben niye yokum. unuttun beni zalim.

slm kızlar nasılsınız ben şuan ankaradayım ama evde değilim halamlardayız birazdan başka halamlara geçecez torunu oldu onu görmeye gitcez bugün eve geç gideriz bugünde izinli olmak istiyorum yarın görüşürüz inş
sizi çok özledim öpüyorum kocaman :54:

slm kızlar nasılsınız ben şuan ankaradayım ama evde değilim halamlardayız birazdan başka halamlara geçecez torunu oldu onu görmeye gitcez bugün eve geç gideriz bugünde izinli olmak istiyorum yarın görüşürüz inş

tamam canım izin verdim gittii:9::9::9:bozmadın inşallah diyet olayını.

tamm kaptanımm nidemek nidemekk izinlii saydım gittiii:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ama özledikk yaniii:58::58::58::58::58::58::58:

kızlar ders çalışmam lazımm ama daha kitapların yuzunu bile açmadımm nekadar boşladımm yaaaa :57::57::57::57::57::57:

canım ben şu an deneme haftasındayım daha kesinleşmedi takıma alınmam.bu günlük 7 mesaj olayı nasıl oluyor canım sadece buraya mı 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var yoksa kk içerisinde olan diğer topiklerde dahil mi???

24/07/2011

25/07/2011

canım ben şu an deneme haftasındayım daha kesinleşmedi takıma alınmam.bu günlük 7 mesaj olayı nasıl oluyor canım sadece buraya mı 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var yoksa kk içerisinde olan diğer topiklerde dahil mi???

canım hoş geldin aramıza . ben yoktumm hoş geldin diyemedim:71::71::71::71:

şimdi canım buraya yani 14. takıma gelip 7 msj doldurma zorunluluğu var . yani ama msj sayım dolsun die parça parça yapmıyosun. gün içinde neler yediğin ve hangi sporları yaptığın. yada ne bilimm kafana bişey takılır bizimle paylaşmak istersen felan o tür şeyler.
yani bizim grubumuz aslında hepimiz çok neşeliyizdir. şu anda bazılarımız tatilde die burası böyle sessiz ve çokta sırcıyızdırr yanii herşeyi paylaşabilirsin bizimle. maksat 7 msj doldurmak için gereksiz konuşmak deil o zman bi önemi kalmaz grubun. önemli olan samimiyetle paylaşmak. kendimi ezelin dayısı gibi hissettim bak yeğennn mesele der gibi:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
biz birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyoruz :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

elifcim bu deneme haftasının amacı,yarışmaya katılacak adayın,ilgisi,isteği motivasyonu kilo evrme azmi ve paylaşımının takım açısından değerledirilmesi amaçlıdır. paylaşımın bol olacaksa ve kilo verme konusunda yaptıklarını bizimle paylaşacaksan zaten takıma girmiş bil kendini.sen şu an tam alışmadın sanırım o yüzden çok uğramıyorsun. ama 1 haftanın dolmasına az kaldı paylaşımın çok düşük bence bugünden hemen dyetini yediklerini sporunu ve kendini anlat şekerim olmaz mı?:71::71:

2o dk elüptüğme bindim geldim. fırında da folyoya sarılmış limonlu karabiberli somonum 10 dk sı kaldı pişmeye. onu hüpletcemm.akşamada yoğurt gibi şeyler. ya bu dukanda zehirlenmem inşallah balıkla yoğurt filan. pek balık kültürümde yok napcam kii.

oyyy oyy gülçinim gelmişşşş sultanımmm çıtırrrrların da çıtırıı hoşş geldinnnnn kuzuuuuu:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

2o dk elüptüğme bindim geldim. fırında da folyoya sarılmış limonlu karabiberli somonum 10 dk sı kaldı pişmeye. onu hüpletcemm.akşamada yoğurt gibi şeyler. ya bu dukanda zehirlenmem inşallah balıkla yoğurt filan. pek balık kültürümde yok napcam kii.

kuzuuumm vallaaa yoğur ve balıkk ne biiliimm yoğurt yeme bugünlük olmamı:27::27::27::27::27:

canım hoş geldin aramıza . ben yoktumm hoş geldin diyemedim:71::71::71::71:

şimdi canım buraya yani 14. takıma gelip 7 msj doldurma zorunluluğu var . yani ama msj sayım dolsun die parça parça yapmıyosun. gün içinde neler yediğin ve hangi sporları yaptığın. yada ne bilimm kafana bişey takılır bizimle paylaşmak istersen felan o tür şeyler.
yani bizim grubumuz aslında hepimiz çok neşeliyizdir. şu anda bazılarımız tatilde die burası böyle sessiz ve çokta sırcıyızdırr yanii herşeyi paylaşabilirsin bizimle. maksat 7 msj doldurmak için gereksiz konuşmak deil o zman bi önemi kalmaz grubun. önemli olan samimiyetle paylaşmak. kendimi ezelin dayısı gibi hissettim bak yeğennn mesele der gibi:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
biz birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyoruz :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

anladım canım benim daha çok yeni olduğum için öğrenmem gereken çok şey var :))

Back
X