Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahur menüm
2 dilim ekmek (bunu keşke 1 dilim yeseymişim iyi olcakmış)
1 bardak süt
1 kaşık çamur peynir
4 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 yumurta
yarım domates
5 kaşık yoğurt
1 litre su hepsini birden içtim ezan okunacak diye nefes alamıyodum
iftar menüm
2 bardak su
2 tabak şehriye çorbası
2 bardak su yanmıştım resmen
biraz börülce salatası çeyrek pide
1 saat sonra ince bir dilim karpuz
:68::68::68::68::68::68::68::68:

kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz

hadi inşallah tabiki dua ederiz canım yazılı sınavıda geçer inşallah uzmanmı olmak istiyor
:90::90::90::90:

gercektenmi cook cokk sevindim. Ins yazili sinavida gecer.

inş canım gerçi bu sınavdan sonra bir sürü şey daha var sözlü mülakat, sağlık kontrolü filan allah hayırlısını versin

aslı meraba canım napıyorsun
:9::9::9::9::9::9::9:

merhaba canım su içiyorum sen

hadi inşallah tabiki dua ederiz canım yazılı sınavıda geçer inşallah uzmanmı olmak istiyor
:90::90::90::90:

yok canım teğmen olarak göreve başlıyacak eğer olursa

evet kızlar hadi gelin artık sahur ve iftarlarımızı yazalım

sahur
2 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çeyrek mayalı çörek

iftar
bir kepçe çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık et sote
1 kaşık pilav
salata
avuç içinden aha küçük pide

dedim karpuzu ilerleyen saatlerde yiyeyim hem çok açıkmış olmam kardeşim dondurma almış karpuz yerine onu yiyecem birazdan

menün süper aslı hiç abartı yok böyle devam edersen güzel sonuçları olacak sanırım
:52::52::52::52::52::52::52::52:

inş canım gerçi bu sınavdan sonra bir sürü şey daha var sözlü mülakat, sağlık kontrolü filan allah hayırlısını versin

merhaba canım su içiyorum sen

yok canım teğmen olarak göreve başlıyacak eğer olursa

bende canım 1 litrelik bir su şişem var yanıma aldım onu bardak bardak içiyorum midem suyla dolu patlıycak gibi
:52::52::52::52::52::52::52::52:

çorbadan sonra biraz nohut pilav yerim diye düşünmüştüm ama o kadar sudan sonra tıkandım yiyemedim artık ta yemem
form çayımı hazırlıyorum onu içicem bide 3 ü 1 arada kahve içmek istiyorum gündüz çok canım çekti
hararetimide keserler belki
:69::69::69::69::69::69::69:

çorbadan sonra biraz nohut pilav yerim diye düşünmüştüm ama o kadar sudan sonra tıkandım yiyemedim artık ta yemem
form çayımı hazırlıyorum onu içicem bide 3 ü 1 arada kahve içmek istiyorum gündüz çok canım çekti
hararetimide keserler belki
:69::69::69::69::69::69::69:

benim çayla pek aram yoktur şuan evdekiler çay içiyor ben içmedim

at artık yapçak bişi yok çünkü
:29::29::29::29::29::29::29:

onu attım canım şimdiki stresim fatih izne geliş tarihi ile igili sorun çıktı bende trip yaptım konuşmadım :27:

hadiiiii bu hafta sonu gelemiyomu yoksa
:50::50::50::50::50::50:

yok gelemiyor fransız ortaklı bir şirkette çalışıyor petrol üzerine bu haftasonuda izmire gitmişti aliağa rafinerisine şimdide izin ertelendi belçikaya gitcekmiş salı günü diyor ki ankara aktarmalı alayım bileti sen havaalanına gel orda görüşürüz hem benide yolcu edersin diyor bende kızdım sustum hiçbirşey demedim

bugünkü menüm kızlar

sahur birşey yok
iftarı biraz fazla kaçırdım.
2 kepçe yayla çorbası
3 köfte bir yemek kaşığı patates kızartması
2 biber kızartması
1 saat sonra
3 top dondurma

Kizlar bugunki menum . henuz kahvaltimi yaptim. bugun isvec diyetine basladim. 13 gun suruyor. ins bende hedef kiloma ulasip mezun olurum:)) :nazar::nazar:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

isveç diyeti süper gerçekten ama beni fena strese sokuyor
gerçi ben böle listeli diyetlerin hepsinde strese giriyorumya var bende bi tuhaflık liste olunca sanki bana hiç bişi yemem gerekiyo gibi geliyo yasak psikolojisi herhalde

Back
X