Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün gece çok üzücü bi olay yaşadımm yani baya gerildim ve üzüldüm:43::43::43::43::43::43:

gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....

canım ne tesadüf dün bizizm burda da çok üyük bir yangın çıktı.akşam vakti iftar saati tersta malgal yakmışlar ordan sıçramış ama yangın felaket büyümüş,3 saatte söndürdüler.Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bişey

Back
X