• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu geceki sahurumuda yazayım iftardan sonra alıntı yaparım burdan sonra hatırlaması zor oluyor
1 kase çorba çeyrek pide
1 yumurta 2 çatal peynir 3 zeytin yarım domates
2 bardak çay 1er çaykaşığı reçel bal
form çay bol su
:66::66::66::66::66::66::66:

kızlar biriniz beğenirmisiniz bunu sonra alıntı yapçam çünkü

Son düzenleme:
yatıyorum artık midem baya rahatladı
öğleden sonra görüşürüz bu gece uyumadım daha öğlene kadar uyurum herhalde
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum

canım hoş geldinn aramıza allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.. bizim grupta emziren anne yokk ama 5 kilo vermek istiyormuşsun zaten emzirdiğin için çok kolay verirsin bizde sana destek oluruz zaten giderrr kilolar:71::71::71::71:

emidaf, canim benim isvec diyetini sormusun yazayim bari.

oncelikle isvec diyeti yopigi var onun link vereyim bir goz at.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/293817-304sve231-diyeti-yapanlar.html

toplam 13 gun suruyor. 70 ve 70 ustu kilo vermek isteyenler 7-10 kilo arasi veriyor.

daha az kilosu olanlar, 3-5 kilo veriyor. ama kalici veriyor gercekten.

diyette ac kalmiyorsun, sabah kahve seni doyuruyor, her aksam nerdeyse et var. salata hergun var.

ben toplam 3 kilo verdim isvec diyetiyle gecen ay. ve suanda geri almadim.
dun gene basladim 3 kilodaha verirsem hic kacamaksiz super olacak ins....:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benimm hemencik bakıcamm topiğe:71::71::71::71::71::71::71::71:

kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.

bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.

kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)

hımm canım ben olsam kalkardım yani insan gece hem tek yese tadı olmaz hemde zaten çalışıyor eşin :26::26::26::26: yani ben adetli iken bile kalkıyorum mecburen babam için:52::52::52::52::52:

kizlar bugun sabah 7 de, bize yakin bir köy var oraya gidip , 3 kasa domates, bir kasa biber, bir kutuda patlican aldik organik.

domatesleri soyup, kesip, tencerede biraz pisirip, konserve yapicaz esimle. gecen yil arkadasim yapmisti bana 6 konserve gercekten cok lezzetli oluyor kis icin.

bu yilda biz yapalim dedik esimle. bakalim becerebilcekmiyiz:) ayy sormayin cok is var , cokta uykum var, burda sabah daha kahvalti yaptim. biraz dinlenip temizlik yapmam lazim.

oyy oyy hamaratlığa bakınnn kızlarr tütütütü maşallah:nazar:

menümü yazayım

sahurda
1 kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
domates
salatalık
10 adet patates kızartması
2 dilim kepek ekmeği

iftar
bir kepçe çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
yarım dilim kavun
avuç içinden küçük pide

2 saat sonra küçük bir dilim muhallebi

kaptenn bence iyi gidiyosunnn maşşaaallahhh:nazar::nazar:

dün gece sahurda
iki dilim çavdar ekmeği
iki bıçak ucu labne peynir
2 zeytin
2 bıçak ucu nutella
1 bardka çay içtim

bu akşam iftarda
bir tabak barbunya yemeği
bir parça pide
salata
ve 4 bardak su içtim :49:

canımm bence gayet normellll afiyet olsun:52::52:

bu da benim menüümm :))

sahur da bir şey yemediğimi, 2,5 şişe su içtiğimi söylemiştim

akşam yemeğinde de fırında patates,domates yaptım kendim 1 tabak onlardan yedim geri kalanını abime verdim :9::9: iftardan beri de su içip duruyorum evde soğuk su kalmadı nerdeyse yiyecekler beni:9::9:

ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama kimseyi bulamıyorum ya :// neyse kimseyi bulamasam bile caddeye çıkıp inmeye karar verdim oturmaktan iyidir:9:

ohhh aslı abla kıskandım şimdi senii :))

canımm bence az yani sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çönemli olann vee sakınn iftarda hemennn soğuukk su içme çok zararlıymışş dikkat et:20:

bugünkü menüm

sahur 1.5 dilim börek
1 kase k-flakes
1.5 lt su

iftar
1 kepçeden az yayla çorbası
2 yemek kasıgı pilav
1 fırında but ve 4-5 dilim fırında patates

1.5 saat sonra 3 top dondurma

canım 2 gündür dondurma yiyosun tatlı olarakk veee yürüyüşte yapıyosunn :27::27::27::27::27::27::27:

abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.

canım emin ol burda tanıyabıleceğin en abur cuburcuuu insan bendimm kızlarada sor zaten abur cubur yuzunden geldim buraya ama inan kii 3 ay olcekk daha yemedim hiçç herkez şaşırıyo ama inan bi kestin mi sonra zaten canım istemiyoo :52::52: ben bide kızlara ne diicem kızarlarr yalan söyleyemem diye di,ye yememeye başladım bıraktım gitii sende bırakırsın:27::27:

:82:evet dünkü menüm geliyor
sahurda
1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
1kaşık çamur peynir
1 küçük dilim tulum peynir
3 zeytin çeyrek pide
2 bardak çay tatlandırıcılı
1 er çaykaşığı bal reçel
bol su form çay
iftarda
2 bardak su
1 kase tarhana çorbası nohutlu
1 er çatal tadına bakmak için patates patlıcan biber kızartması
form çay
tatlandırıcılı çay
ve gene bol suuuuuuuuuuuu
:82:

iftar için kendime kabak kavurmuştum midem bulandı yiyemedim ban eskiden çok severdim sarımsaklı yoğurtla kabak kavurmasını burda çok muhabbetini yaptık ondanmı bilmiyorum artık hiç güzel gelmiyor
bide bu akşam eşim ekşili patlıcan istemişti evde limon kalmamış yapamadım kızartmaya döndüm ama yarın yapabilmem için limon almış gelmiş yarın yapıcamda yemeden nasıl durucam bilmiyorum çok kalorili bir yemek ama çokta güzel oluyor beni şimdiden tasası sardı
:56::56::56::56::56::56:

yemiycem ama yemiycem kesinlikle iftar saati geç oluyor o saatte onu yersem az bile yesem kilo alırım yemiycem söz kızlar
:32::32::32::32::32::32:
bu arada ben gene koşu bantında yürümeye başladım iftardan sonra yarım saat bide yarım saat oynak türkü açıp deli gibi oynuyorum 2. akşamım oldu bu akşam ama eşim dalga geçiyo benle yıldız tilbe halt etmiş yanında diyo
:52::52::52::52::52::52::52::52:

houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die:27::27::27::27:
şimcikk bana sahurr fazla iftar az geldii nazoomm yaa nie bilmiyorum ama dur bidaa bi okimm annemmm:10::10::10::10: ivett hanii çorbaydı yoğurttu sonrasında kahvaltı olmuşş ya onun için sakın kızma üzülürüm yoksamm seni nekadarrrrrrrr sevdiğimi biliyosun:71::71::71::71:

vevvevvevee burdann nazommmunnn eşine sesleniyorummm :52::52::52::52::57:

yaaa bakk nazonun eşi abii sennn nie bu kadını zorda bırakıyonn yaa patlıcan istemeler felann oo burda azimlen kilo vermeye çalışıyoo yanii destek ol birazz azcııkkk gözünü seveyim yahuu destek lazımm benimm nazoma annemee:52::52::52::52::52: dahhaaaa bu habersiz misafir olayaını unutmuşşş değilimmm yanii ona göre vallaa azcıkk kadını dietiyle başbaşa bırakk yoksa biliyosun gelir alırım nazomuu:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

[QUOTE=canım hoş geldinn aramıza allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.. bizim grupta emziren anne yokk ama 5 kilo vermek istiyormuşsun zaten emzirdiğin için çok kolay verirsin bizde sana destek oluruz zaten giderrr kilolar

hoş bulduk canım.umarım gider kilolar.emzirirken kolay kilo veriliyormuş ama iştah da çok açık oluyor o yüzden biraz zor oluyorbunu engellemek.kararlı ve hırslıyımdır.daha önce 15 kilo vermiştim.

aslında 70 kilonun altına düştüğümde gayet iyi görünüyor kilom ama,kendime küçük hedefler koyarak ileryeyeim dedim.o yüzden şimdilik 75 i görmek istiyorum.işe başlayınca çok yoğun bir tempo beni bekliyor.koştura koştura eve gel bebek emzir,işe git falan derken veririrm herhalde.

geçen yıl doğumdan önce 6.takıma katılmıştım orada 7 kilo vermiştim.grupla zayıflama çok etkili oluyor gerçekten.

GÜNAYDIN MELEKLERİMM:71::71::71::71::71::71:

hemen iftarda yediklerimi yazayım:77::77::77::77:

1. kepçe soğuk ayran çorbası
2. yemek kaşığı bulgur pilavı( vallahii harika yapmışım)
1. tane köfte
1. lt su (hoca ezana başladı suyu içeye başladım ezan bittiğinde suda bitmişti) tabiki ılık su
2. çatal salata
çeyrekten de az sanırım pide

2 saat sonra 1. tane şekerpare

sahurda yediklerim:52::52::52::52::52::52:

1.lt su
1.fincan şekersiz çay
1. paket küçük çizzikarnım aç değildi bunuda babamın zoruyla yedimm zaten kızlarr:52::52::52::52:

hoşgeldinn canımmmm :71::71::71::71::71: evettt son durumlar nedir anlat bakalım:27::27::27::27::27:

kocayı bugun çok zor koşullarda işe postaladım :1::1::1:
dün gitmedi işe pcdende kalkmadı sinir etti beni
doktora gittik işte doktor tamam taşın duruyor evraklarını tamamla gün al dedi
işte anesttesi için kan idrar fln vardı onları verdik sonuçları aldık gittik gün almaya 16 ağustosa verdi 17sinde ameliyat
işte şey olucakmış taş idrar torbasına itilcekmiş orda kırılıp parçaları alınacakmış büyük ihtimalle

bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım :1::1::1:
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii

kocayı bugun çok zor koşullarda işe postaladım :1::1::1:
dün gitmedi işe pcdende kalkmadı sinir etti beni
doktora gittik işte doktor tamam taşın duruyor evraklarını tamamla gün al dedi
işte anesttesi için kan idrar fln vardı onları verdik sonuçları aldık gittik gün almaya 16 ağustosa verdi 17sinde ameliyat
işte şey olucakmış taş idrar torbasına itilcekmiş orda kırılıp parçaları alınacakmış büyük ihtimalle

houyy canımm allah acil şifalar versin eşine. sanada allah sabır versin hakketten senn ideal bir hatunsun yani eşine bağlı bir hatunsun valla maşallahhhh o kaynanaya rağmen felan afferin canım sana valla hayırlı bir eş - gelin -evlatsın:71::71::71::71::71::71::71:

bu arada dün sinirlerim nasıl bozuldu anlatamam yaaaa :47:

bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım :1::1::1:
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii

canım benim bu dukanda kafam karıştı şimdi yaaaa?:53::53::53::53::53::53::53:

günaydınlar kızlar :74:

anam yata kalka yata kalka iyice sersem oldum yaw :27:

bir sürü işim var bugün sadece yemek yapmıycam yavaştan yavaştan evi süpürüp silmem temizlik yapmam lazım :10:

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik :52:

irras geçmiş olsun canım inşlh bir an önce ameliyataı olur atlatırsınız sağlık sorunlarını

zaten ayrı eve çıkacakmışsın oo süperrrrr:64::64::64:

houyy canımm allah acil şifalar versin eşine. sanada allah sabır versin hakketten senn ideal bir hatunsun yani eşine bağlı bir hatunsun valla maşallahhhh o kaynanaya rağmen felan afferin canım sana valla hayırlı bir eş - gelin -evlatsın:71::71::71::71::71::71::71:

canım benim bu dukanda kafam karıştı şimdi yaaaa?:53::53::53::53::53::53::53:

ben bütün herşeylere rağmen goncamı seviyorum ya sanki varya onun sayesinde güvenimi kazandım o olmasa gene başa dönücekmişim gibi geliyor ..

dukan böyleymiş ya atakta veriyorsun ama seyire geçince gene sebzeler yenince alıyormuşsun kitapta bilem öyle yazıyor

irras geçmiş olsun canım inşlh bir an önce ameliyataı olur atlatırsınız sağlık sorunlarını

zaten ayrı eve çıkacakmışsın oo süperrrrr:64::64::64:

inş canım ya saol insanın sağlığı gibi önemli bişi yok
evet ya ayrı ev dedi eşim :1::1::1:
oysaki gene ben ağzına sıvamak için inmiştim aşağıya anladı herhalde ayrı eve çıkalım artık ben sıkıldım dedi :1::1:
önümüzdeki yaza karar kıldık ama beyaz eşya sorun işte

Back
X