merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum
canım hoş geldinn aramıza allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.. bizim grupta emziren anne yokk ama 5 kilo vermek istiyormuşsun zaten emzirdiğin için çok kolay verirsin bizde sana destek oluruz zaten giderrr kilolar

emidaf, canim benim isvec diyetini sormusun yazayim bari.
oncelikle isvec diyeti yopigi var onun link vereyim bir goz at.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/293817-304sve231-diyeti-yapanlar.html
toplam 13 gun suruyor. 70 ve 70 ustu kilo vermek isteyenler 7-10 kilo arasi veriyor.
daha az kilosu olanlar, 3-5 kilo veriyor. ama kalici veriyor gercekten.
diyette ac kalmiyorsun, sabah kahve seni doyuruyor, her aksam nerdeyse et var. salata hergun var.
ben toplam 3 kilo verdim isvec diyetiyle gecen ay. ve suanda geri almadim.
dun gene basladim 3 kilodaha verirsem hic kacamaksiz super olacak ins....

sağol canım benimm hemencik bakıcamm topiğe

kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.
bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.
kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)
hımm canım ben olsam kalkardım yani insan gece hem tek yese tadı olmaz hemde zaten çalışıyor eşin :26::26::26::26: yani ben adetli iken bile kalkıyorum mecburen babam için

kizlar bugun sabah 7 de, bize yakin bir köy var oraya gidip , 3 kasa domates, bir kasa biber, bir kutuda patlican aldik organik.
domatesleri soyup, kesip, tencerede biraz pisirip, konserve yapicaz esimle. gecen yil arkadasim yapmisti bana 6 konserve gercekten cok lezzetli oluyor kis icin.
bu yilda biz yapalim dedik esimle. bakalim becerebilcekmiyiz:) ayy sormayin cok is var , cokta uykum var, burda sabah daha kahvalti yaptim. biraz dinlenip temizlik yapmam lazim.
oyy oyy hamaratlığa bakınnn kızlarr tütütütü maşallah
menümü yazayım
sahurda
1 kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
domates
salatalık
10 adet patates kızartması
2 dilim kepek ekmeği
iftar
bir kepçe çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
salata
yarım dilim kavun
avuç içinden küçük pide
2 saat sonra küçük bir dilim muhallebi
kaptenn bence iyi gidiyosunnn maşşaaallahhh

dün gece sahurda
iki dilim çavdar ekmeği
iki bıçak ucu labne peynir
2 zeytin
2 bıçak ucu nutella
1 bardka çay içtim
bu akşam iftarda
bir tabak barbunya yemeği
bir parça pide
salata
ve 4 bardak su içtim
canımm bence gayet normellll afiyet olsun

bugünkü menüm
sahur 1.5 dilim börek
1 kase k-flakes
1.5 lt su
iftar
1 kepçeden az yayla çorbası
2 yemek kasıgı pilav
1 fırında but ve 4-5 dilim fırında patates
1.5 saat sonra 3 top dondurma
canım 2 gündür dondurma yiyosun tatlı olarakk veee yürüyüşte yapıyosunn

abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.
canım emin ol burda tanıyabıleceğin en abur cuburcuuu insan bendimm kızlarada sor zaten abur cubur yuzunden geldim buraya ama inan kii 3 ay olcekk daha yemedim hiçç herkez şaşırıyo ama inan bi kestin mi sonra zaten canım istemiyoo

ben bide kızlara ne diicem kızarlarr yalan söyleyemem diye di,ye yememeye başladım bıraktım gitii sende bırakırsın

:82:evet dünkü menüm geliyor
sahurda
1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
1kaşık çamur peynir
1 küçük dilim tulum peynir
3 zeytin çeyrek pide
2 bardak çay tatlandırıcılı
1 er çaykaşığı bal reçel
bol su form çay
iftarda
2 bardak su
1 kase tarhana çorbası nohutlu
1 er çatal tadına bakmak için patates patlıcan biber kızartması
form çay
tatlandırıcılı çay
ve gene bol suuuuuuuuuuuu
:82:
houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die

şimcikk bana sahurr fazla iftar az geldii nazoomm yaa nie bilmiyorum ama dur bidaa bi okimm annemmm

ivett hanii çorbaydı yoğurttu sonrasında kahvaltı olmuşş ya onun için sakın kızma üzülürüm yoksamm seni nekadarrrrrrrr sevdiğimi biliyosun

vevvevvevee burdann nazommmunnn eşine sesleniyorummm

yaaa bakk nazonun eşi abii sennn nie bu kadını zorda bırakıyonn yaa patlıcan istemeler felann oo burda azimlen kilo vermeye çalışıyoo yanii destek ol birazz azcııkkk gözünü seveyim yahuu destek lazımm benimm nazoma annemee

dahhaaaa bu habersiz misafir olayaını unutmuşşş değilimmm yanii ona göre vallaa azcıkk kadını dietiyle başbaşa bırakk yoksa biliyosun gelir alırım nazomuu