- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.661
üstüme düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.
prenses88 9
aynalar 38
irras 7
aysen_34 14
faTTa83 izinli
nazco 12
emidaf 34
pinkcat87 8
elifus 10+30
selinay 16
zamann 0
gozdee07 18
eylülüms 5(yeni üye) :13::13::13:
:82:evet dünkü menüm geliyor
sahurda
1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
1kaşık çamur peynir
1 küçük dilim tulum peynir
3 zeytin çeyrek pide
2 bardak çay tatlandırıcılı
1 er çaykaşığı bal reçel
bol su form çay
iftarda
2 bardak su
1 kase tarhana çorbası nohutlu
1 er çatal tadına bakmak için patates patlıcan biber kızartması
form çay
tatlandırıcılı çay
ve gene bol suuuuuuuuuuuu
:82:
iftar için kendime kabak kavurmuştum midem bulandı yiyemedim ban eskiden çok severdim sarımsaklı yoğurtla kabak kavurmasını burda çok muhabbetini yaptık ondanmı bilmiyorum artık hiç güzel gelmiyor
bide bu akşam eşim ekşili patlıcan istemişti evde limon kalmamış yapamadım kızartmaya döndüm ama yarın yapabilmem için limon almış gelmiş yarın yapıcamda yemeden nasıl durucam bilmiyorum çok kalorili bir yemek ama çokta güzel oluyor beni şimdiden tasası sardı
![]()
kızlar dün gece çok üzücü bi olay yaşadımm yani baya gerildim ve üzüldüm
gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....
yemiycem ama yemiycem kesinlikle iftar saati geç oluyor o saatte onu yersem az bile yesem kilo alırım yemiycem söz kızlar
bu arada ben gene koşu bantında yürümeye başladım iftardan sonra yarım saat bide yarım saat oynak türkü açıp deli gibi oynuyorum 2. akşamım oldu bu akşam ama eşim dalga geçiyo benle yıldız tilbe halt etmiş yanında diyo
![]()
kaptenn bence iyi gidiyosunnn maşşaaallahhh
houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die![]()
merhabalar sonunda kesin olark ben geldim![]()
GÜNAYDIN MELEKLERİMM
hemen iftarda yediklerimi yazayım
1. kepçe soğuk ayran çorbası
2. yemek kaşığı bulgur pilavı( vallahii harika yapmışım)
1. tane köfte
1. lt su (hoca ezana başladı suyu içeye başladım ezan bittiğinde suda bitmişti) tabiki ılık su
2. çatal salata
çeyrekten de az sanırım pide
2 saat sonra 1. tane şekerpare
sahurda yediklerim
1.lt su
1.fincan şekersiz çay
1. paket küçük çizzikarnım aç değildi bunuda babamın zoruyla yedimm zaten kızlarr![]()
kocayı bugun çok zor koşullarda işe postaladım
dün gitmedi işe pcdende kalkmadı sinir etti beni
doktora gittik işte doktor tamam taşın duruyor evraklarını tamamla gün al dedi
işte anesttesi için kan idrar fln vardı onları verdik sonuçları aldık gittik gün almaya 16 ağustosa verdi 17sinde ameliyat
işte şey olucakmış taş idrar torbasına itilcekmiş orda kırılıp parçaları alınacakmış büyük ihtimalle
süper fikir eğlenceli bir egzersiz olur hem belin incelir
buz yemek diyet yaparken daha iyiymiş kızlar vücüt kaybettiği ısıyı geri kazanmak için daha fazla kalori harcarmış
![]()
kızlaar herkese merhabaa nasılsınız bakalıım keyfiniz yerindedir umarııım :))
bu arada dün sinirlerim nasıl bozuldu anlatamam yaaaa![]()
bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii
fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm
kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak
çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik![]()
canımm bence az yani sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çönemli olann vee sakınn iftarda hemennn soğuukk su içme çok zararlıymışş dikkat et
gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....
allah korumuş içindekileri canım yangın çok kötü bir şey gerçekten
senelerce babamıza birşey olacak diye her işe gittiğinde diken üstünde bekledik biz
benim babamda geçen sene emekli oldu itfaiyeden 28 sene hizmet verdi bize hiç birşey anlatmazdı baba bugün yangına gittinmi derdik amann napcaksınız boşverin derdi anlatmazdı biz üzülmeyelim psikolojimiz bozulmasın diye
deprem olduğunda 4 gün eve gelmemişti izmite kurtarma çalışmalarına gitmişti oo sapa sağlam adamın bile psikolojisi bozulmuşt geldiğinde
artık neler gördü orda kimbilir...geceleri annem bize sarılır yatardı biz küçükken
şimdi annemin kaderini ben devam ettiriyorum ben diken üstündeyim ve ben geceleri yalnızım
allah sağlık tabi beklemek hiç bişey değil
rabbim hepsini korusun
yok ya onları biz bu eve aldık açıkcası bıktım yani 20 yıllık eşyalarıymış herşey akıtıyor bi çamaşır yıkıyorum her yer su içinde daraldım iyice hepsini değiştirmiştim şimdi onun taksitlwerini ödüyoruz bitsin bizimkilerinbe başlıcaz ama nasıl bilemiyorum
bi yer var mobilya beyaz eşya elektronik hepsi bi arada açık taksitte yapıyodu ordan alıcaktık ama beyaz eşya elektroniği kaldırmışlar bizim karttada limit yok karşılamaz yani evkur gibi yerlerdede var ama aşırı pahalı bilmiyorum ne yapıcaz
kayınvaldemde sevgili kayınvaldem diyorki vestelden alın orası açık taksit yapıyor öyle bi mağazaya bağlı gene dedim dandik ama o marka çabuk bozuluyormuş diyorki kızım ne yapıcan şans işte neyle alıcaksınız yani varya aallah ellerine bırakmasın bizim kartla alırsınız demiyorda sanki üstüne yatıyoruz paralarının onada canım sıkıldı
iyidir tatlım sen nasılsın ben sabah uyumuştum o yüzden hala uyumak istiyorum gözüm açılmıyo
:87::87::87::87::87::87::87::87::87:
15 oldu aslı yetmezmi yaaaa![]()
kızlaar herkese merhabaa nasılsınız bakalıım keyfiniz yerindedir umarııım :))
tatlım bu dukanı anlatsana kuzum seyir evresindesin neler yiyiyorsun napıyorsun merak ediyorum ben kitabını alamadım merkeze gidince bulurum ancak buralarda bulamambu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii
günaydınlar kızlar
anam yata kalka yata kalka iyice sersem oldum yaw
bir sürü işim var bugün sadece yemek yapmıycam yavaştan yavaştan evi süpürüp silmem temizlik yapmam lazım![]()
fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm
kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak
çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik![]()
yok ya onları biz bu eve aldık açıkcası bıktım yani 20 yıllık eşyalarıymış herşey akıtıyor bi çamaşır yıkıyorum her yer su içinde daraldım iyice hepsini değiştirmiştim şimdi onun taksitlwerini ödüyoruz bitsin bizimkilerinbe başlıcaz ama nasıl bilemiyorum
bi yer var mobilya beyaz eşya elektronik hepsi bi arada açık taksitte yapıyodu ordan alıcaktık ama beyaz eşya elektroniği kaldırmışlar bizim karttada limit yok karşılamaz yani evkur gibi yerlerdede var ama aşırı pahalı bilmiyorum ne yapıcaz
kayınvaldemde sevgili kayınvaldem diyorki vestelden alın orası açık taksit yapıyor öyle bi mağazaya bağlı gene dedim dandik ama o marka çabuk bozuluyormuş diyorki kızım ne yapıcan şans işte neyle alıcaksınız yani varya aallah ellerine bırakmasın bizim kartla alırsınız demiyorda sanki üstüne yatıyoruz paralarının onada canım sıkıldı
selam kızlar nasılsınız aşağıda nazomu gözdemi görüyorum hayat nasıl gidiyor
canım ben napayım
ama tamamlamışsın tebrikler
merhaba canım ben çok yorulmuşum baya hamlamışım tabi tüm gün otur otur sonra kalk 3.5 km yürü olacağı buydu
kendime yeni yeni geliyorum