Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abur cuburcuyum ben canım yaonlardan vazgeçersem olacak bu iş.canım sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin,özel bir şeyler var mı yaptığın.doğum sonrası kiloların mı hikayeni bilmiyorum ama.

canım benim öyküm karışık ben çok çabuk kilo verip çok fazla geri alan biriyim hamilelik değil bekarım
genelde sıkı, ağır diyetlerle verdim ama baktım hep ver al, ver al olmuyor şimdi daha sakin diyetlerle yoluma devam ediyorum :52:

prenses88 9:66::66::66:
aynalar 38 :29::29::29:
irras 7 :48::48::48:
aysen_34 14 :23::23::23:
faTTa83 izinli :70::70::70:
nazco 12 :71::71::71:
emidaf 34 :46::46::46:
pinkcat87 8 :39::39::39:
elifus 10+30 :16::16::16:
selinay 16 :69::69::69:
zamann 0 :5::5::5:
gozdee07 18 :54::54::54:
eylülüms 5(yeni üye) :13::13::13:

ellerine sağlık canım zaman gelmeyecek sen onu listeye koyma

:82:evet dünkü menüm geliyor
sahurda
1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
1kaşık çamur peynir
1 küçük dilim tulum peynir
3 zeytin çeyrek pide
2 bardak çay tatlandırıcılı
1 er çaykaşığı bal reçel
bol su form çay
iftarda
2 bardak su
1 kase tarhana çorbası nohutlu
1 er çatal tadına bakmak için patates patlıcan biber kızartması
form çay
tatlandırıcılı çay
ve gene bol suuuuuuuuuuuu
:82:

güzel bir menü sahurda yine proteinler ilk sırada :34:

iftar için kendime kabak kavurmuştum midem bulandı yiyemedim ban eskiden çok severdim sarımsaklı yoğurtla kabak kavurmasını burda çok muhabbetini yaptık ondanmı bilmiyorum artık hiç güzel gelmiyor
bide bu akşam eşim ekşili patlıcan istemişti evde limon kalmamış yapamadım kızartmaya döndüm ama yarın yapabilmem için limon almış gelmiş yarın yapıcamda yemeden nasıl durucam bilmiyorum çok kalorili bir yemek ama çokta güzel oluyor beni şimdiden tasası sardı
:56::56::56::56::56::56:

canım onun çaresi ucundan azcııkk :52:

günaydın günaydın

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
kızlar dün gece çok üzücü bi olay yaşadımm yani baya gerildim ve üzüldüm:43::43::43::43::43::43:

gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....

aman allah vermesin çok kötü bişi yangın canlarına bişi olmamış allahtan nasıl kasti kız insan kasti yangınmı çıkarır
:31::31:

ay bissürü alıntı yapmıştım hiçbiri çıkmamış yapamamışım herhalde uykum aymamış daha uyuyorum

yemiycem ama yemiycem kesinlikle iftar saati geç oluyor o saatte onu yersem az bile yesem kilo alırım yemiycem söz kızlar
:32::32::32::32::32::32:
bu arada ben gene koşu bantında yürümeye başladım iftardan sonra yarım saat bide yarım saat oynak türkü açıp deli gibi oynuyorum 2. akşamım oldu bu akşam ama eşim dalga geçiyo benle yıldız tilbe halt etmiş yanında diyo
:52::52::52::52::52::52::52::52:

oohh ne güzel kız kocayıda al karşına birlikte oynayın :60:

kaptenn bence iyi gidiyosunnn maşşaaallahhh:nazar::nazar:

houyyy annemmm yaaa walla oraya gelince şuu hanii çamur peyniri varya bende yicem ondann yaa nasıl merak ediyorumm tadıı nasıl bişey die:27::27::27::27:

canım bende kendime şaşırıyorum :nazar: :52:
ama daha oynama yok ama kırcam bu vücudun direncini :34:
:20:
merhabalar sonunda kesin olark ben geldim :1::1::1::1:

hoşgeldin canım

GÜNAYDIN MELEKLERİMM:71::71::71::71::71::71:

hemen iftarda yediklerimi yazayım:77::77::77::77:

1. kepçe soğuk ayran çorbası
2. yemek kaşığı bulgur pilavı( vallahii harika yapmışım)
1. tane köfte
1. lt su (hoca ezana başladı suyu içeye başladım ezan bittiğinde suda bitmişti) tabiki ılık su
2. çatal salata
çeyrekten de az sanırım pide

2 saat sonra 1. tane şekerpare

sahurda yediklerim:52::52::52::52::52::52:

1.lt su
1.fincan şekersiz çay
1. paket küçük çizzikarnım aç değildi bunuda babamın zoruyla yedimm zaten kızlarr:52::52::52::52:

bence iyi etmemişsin canım istemesende ye bişeyler tüm gün çalışıyorsun
bu arada naptın gittin mi dişçiye

kocayı bugun çok zor koşullarda işe postaladım :1::1::1:
dün gitmedi işe pcdende kalkmadı sinir etti beni
doktora gittik işte doktor tamam taşın duruyor evraklarını tamamla gün al dedi
işte anesttesi için kan idrar fln vardı onları verdik sonuçları aldık gittik gün almaya 16 ağustosa verdi 17sinde ameliyat
işte şey olucakmış taş idrar torbasına itilcekmiş orda kırılıp parçaları alınacakmış büyük ihtimalle

az kalmış inş bi sorun çıkmadan kurtulur eşin bu dertten allah acil şifalar versin

bu arada dün sinirlerim nasıl bozuldu anlatamam yaaaa :47:

hayırdır canım ne oldu

bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım :1::1::1:
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii

canım bu diyet için o kadar emek harcıyorsun geri kilo vermene sevindim sakın kendini bırakma

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik :52:

oohh ne güzel çok sevindim

canımm bence az yani sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çönemli olann vee sakınn iftarda hemennn soğuukk su içme çok zararlıymışş dikkat et

diyetteyim diye zorlamıyorum ki canım kendimi. Yazdan dolayı mı sıcaklardan dolayı mı bilmiyorum ama yiyemiyorum. O yediklerimi de zar zor yedim inanır mısın. Zararlı olduğunu bilmiyordum canım yaa teşekkür ederim önerilerin için dikkate alcam :))

kızlar dün gece çok üzücü bi olay yaşadımm yani baya gerildim ve üzüldüm:43::43::43::43::43::43:

gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....

allah korumuş canım mala gelmemiş
bu insanları anlamıyorum başka insanların canına neden olabilecek bir şeyi nasıl gözlerini kırpmadan yapıyorlar

allah korumuş içindekileri canım yangın çok kötü bir şey gerçekten

senelerce babamıza birşey olacak diye her işe gittiğinde diken üstünde bekledik biz
benim babamda geçen sene emekli oldu itfaiyeden 28 sene hizmet verdi bize hiç birşey anlatmazdı baba bugün yangına gittinmi derdik amann napcaksınız boşverin derdi anlatmazdı biz üzülmeyelim psikolojimiz bozulmasın diye
deprem olduğunda 4 gün eve gelmemişti izmite kurtarma çalışmalarına gitmişti oo sapa sağlam adamın bile psikolojisi bozulmuşt geldiğinde
artık neler gördü orda kimbilir...geceleri annem bize sarılır yatardı biz küçükken
şimdi annemin kaderini ben devam ettiriyorum ben diken üstündeyim ve ben geceleri yalnızım
allah sağlık tabi beklemek hiç bişey değil
rabbim hepsini korusun

allah bana uzun ömürler versin canım kolay bir iş değil kendi canını ortaya koyup insanları kurtarmaya çalışıyorlar

yok ya onları biz bu eve aldık açıkcası bıktım yani 20 yıllık eşyalarıymış herşey akıtıyor bi çamaşır yıkıyorum her yer su içinde daraldım iyice hepsini değiştirmiştim şimdi onun taksitlwerini ödüyoruz bitsin bizimkilerinbe başlıcaz ama nasıl bilemiyorum
bi yer var mobilya beyaz eşya elektronik hepsi bi arada açık taksitte yapıyodu ordan alıcaktık ama beyaz eşya elektroniği kaldırmışlar bizim karttada limit yok karşılamaz yani evkur gibi yerlerdede var ama aşırı pahalı bilmiyorum ne yapıcaz
kayınvaldemde sevgili kayınvaldem diyorki vestelden alın orası açık taksit yapıyor öyle bi mağazaya bağlı gene dedim dandik ama o marka çabuk bozuluyormuş diyorki kızım ne yapıcan şans işte neyle alıcaksınız yani varya aallah ellerine bırakmasın bizim kartla alırsınız demiyorda sanki üstüne yatıyoruz paralarının onada canım sıkıldı

allah yardımcınız olur canım boş ver o onların insanlığı
hepsi birden olmazsa yavaş yavaş olur
siz mutlu olun yeter

ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun zor bir şey gerçekten. Allah komşularına kolaylık, sabır versin. Allahtan kimseye birşey olmamış ://

iyidir tatlım sen nasılsın ben sabah uyumuştum o yüzden hala uyumak istiyorum gözüm açılmıyo
:87::87::87::87::87::87::87::87::87:

ben de iyiyim tatlım :)) annem uyandırdı beni bugün ne güzel uyuyordum. Yok hastane, randevu falan gittik geldik. Hala gözlerimin üstünde bi ağırlık var ama uyuyamıyoruum :))

selam kızlar nasılsınız aşağıda nazomu gözdemi görüyorum hayat nasıl gidiyor

15 oldu aslı yetmezmi yaaaa :43::43::43::43:

canım ben napayım :59:
ama tamamlamışsın tebrikler :46:

kızlaar herkese merhabaa nasılsınız bakalıım keyfiniz yerindedir umarııım :))

merhaba canım ben çok yorulmuşum baya hamlamışım tabi tüm gün otur otur sonra kalk 3.5 km yürü olacağı buydu
kendime yeni yeni geliyorum

bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım :1::1::1:
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii
tatlım bu dukanı anlatsana kuzum seyir evresindesin neler yiyiyorsun napıyorsun merak ediyorum ben kitabını alamadım merkeze gidince bulurum ancak buralarda bulamam
:68::68::68:
günaydınlar kızlar :74:

anam yata kalka yata kalka iyice sersem oldum yaw :27:

bir sürü işim var bugün sadece yemek yapmıycam yavaştan yavaştan evi süpürüp silmem temizlik yapmam lazım :10:

ay bugün bendede aynı dert var ayşen nasıl yapçaz ya çok zor geliyo bana yarında büyük temizlik günüm ama benim elim kalkmıyo
:50::50::50::50::50::50:
fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik :52:

anam face gelmiş ayşenim bende yazıyom şimcik ekle
:66::66::66::66:
yok ya onları biz bu eve aldık açıkcası bıktım yani 20 yıllık eşyalarıymış herşey akıtıyor bi çamaşır yıkıyorum her yer su içinde daraldım iyice hepsini değiştirmiştim şimdi onun taksitlwerini ödüyoruz bitsin bizimkilerinbe başlıcaz ama nasıl bilemiyorum
bi yer var mobilya beyaz eşya elektronik hepsi bi arada açık taksitte yapıyodu ordan alıcaktık ama beyaz eşya elektroniği kaldırmışlar bizim karttada limit yok karşılamaz yani evkur gibi yerlerdede var ama aşırı pahalı bilmiyorum ne yapıcaz
kayınvaldemde sevgili kayınvaldem diyorki vestelden alın orası açık taksit yapıyor öyle bi mağazaya bağlı gene dedim dandik ama o marka çabuk bozuluyormuş diyorki kızım ne yapıcan şans işte neyle alıcaksınız yani varya aallah ellerine bırakmasın bizim kartla alırsınız demiyorda sanki üstüne yatıyoruz paralarının onada canım sıkıldı

yok kızım senin kaynanaya çok o eşyalar nasıl kızdırıyo insanı :19:
:19::19::19::19::19::19:

selam kızlar nasılsınız aşağıda nazomu gözdemi görüyorum hayat nasıl gidiyor

canım ben napayım :59:
ama tamamlamışsın tebrikler :46:

merhaba canım ben çok yorulmuşum baya hamlamışım tabi tüm gün otur otur sonra kalk 3.5 km yürü olacağı buydu
kendime yeni yeni geliyorum

yani birden yüklenince kötü olmuş biraz ama napalım. Bi dahakine daha dikkat et de yorma bu kadar kendinii :))

Back
X