Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun domateslerin bir kismini gece 12 ye kadar yaptik, daha bir kutudaha var .

bugun biberleri kavurup dondurucuya koyacagim. ayrica patlicanlarida kizartip dondurucuya koyacagim. 2 kasa da onlar var.

kisliklar hazir gibi :) buarada kizlar, domatesleri konserve yapip , tencerede kaynatmak yerine bulasik makinesinde sicak suda yikadim:) bir blog da okumustum pratik bir bilgi.

kolay gelsin canım süper bir bilgiymiş teşekkürler

slm kızlar ben geldimmm :))

internetimde sorun var kk açılınca hata veriyo sabahtan beri kaç kez girmeye çalıştım olmuyo :((

e siz ne yapıyorsunuz?nasılsınız?oruç nasıl gidiyo???

hoşgeldin canım çok rahatsız etmiyor beni inş böylede gider ama eve olduğum için dışarı çıksam zorlar
canım bi ara bendede olmuştu kk ye giremiyordum arama moturu ile ilgili bu ben chrome yükledim sorun kalmamıştı sende dene

bugün yediklerimi yazayım....
bu arada hala oruç tutamıyorum hastalıktan dolayı yarın tutucam inşallah :))

2 domates 1 halanmış yumurta 2 sigara böğreği yedim.

iftarda da bizimkilerde bi kaşık taze fasülye,bir kaşık pilav yanına da bol salataa :)))

meyvede ye canım arada

bu arada menümü yazm 1 lahmacun,ayran, birz çorba
5 tane kayısı

gece tost domates salatalık...

tost yağsız olursa güzel olur canım

menümü yazayım

sahur dün yorulduğum için uyumuştum sahura kalkmam zor oldu
yarım kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

iftar
1 kepçe çorba
bol salata
3-4 kaşık fasulye
2-3 tane üzüm

yürüyüşten geldim ne desem diye düşündüm önümde 3 seçenek var
muhallebi, meyve, haşlanmış mısır
ben tercihimi haşlanmış mısırdan kullancam 100 gr mı 90 kaloriymiş

hoşgeldin canım çok rahatsız etmiyor beni inş böylede gider ama eve olduğum için dışarı çıksam zorlar
canım bi ara bendede olmuştu kk ye giremiyordum arama moturu ile ilgili bu ben chrome yükledim sorun kalmamıştı sende dene

zaten chrome kullanıyorum canım hata veriyo şimdilik sorun yok ama sabahtandır uğraşıyorum :s

Son düzenleme:
kızlarrr buna çok güldüm sizde okuyun :DDDD

BABASININ EVİNE KÜS GİDEN KADINI GERİ GETİRME YÖNTEMİ:)))
Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır
gelmemiştir. Cep teflonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan
...Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan
takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak
anasının yanından gelmek istemeyen kadın..., telefona cevap bile vermemiştir.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.

Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradımışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.

Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayaraktan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.

Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.

Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.

Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.

Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke..

iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo :37:

tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum :50:

SELAM HATUNLAR....
ayşenim naber*sahurdan sonra tartuılma akşam üzeri bak kilona bence.enn iii o zaman çıkıyo çünkü:))

dün gece sahur

iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı tost (yağsız)
bir bardak komposto
bir bardak süt

iftar
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
3 4 kaşık barbunya
salata
biraz büyük bir parça pide (bunu çıkarmam lazım iftardan artık)

ara
bir dilim baklava

sahura kadar uyumayız o yüzden bi saat sonra felan bir dilim kavun yerim

Kızlaar merhabaa ben geldiim :)) ama bugün ne zaman girdiysem kimseyi yakalayamadım kimse yoktu. Tutturamadım saatlerinizi:27: Neyse menümü yazıyım. Ben bugün saçmaladım iyice:26: 1.5 saat yürüyüş yaparak düzeltmeye çalıştım ama bakalım. Şimdi de aldım çayımı geldim yanınıza

Sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ama sanrım dünkü fırında patateslerden kalanı yedim 3 tane sonra salata yedim biraz sonra yeme faslı bitti su faslına geçtim içtim içtim yattım :))

akşama da 1 kepçe mercimek çorbasıyla 1,5 tabak salçalı makarna yedim:5: makarna yerken içim gitti biraz ama napalım başka yemek yoktu :5: Sonra da taktım kulaklığımı attım kendimi sokaklara hızlı hızlı, önümdekilerle yarış yaparak yürüdüm :8::8:

SELAM HATUNLAR....
ayşenim naber*sahurdan sonra tartuılma akşam üzeri bak kilona bence.enn iii o zaman çıkıyo çünkü:))

selam kuzum nasılsın yaaa giremiyosun herhalde :38:

yok canım zaten iftardan önce tartılsamda aynı dğeişen bişi olmuyo niyeyse herhalde ben yine duraklama dönemine giriyorum :58:

Kızlaar merhabaa ben geldiim :)) ama bugün ne zaman girdiysem kimseyi yakalayamadım kimse yoktu. Tutturamadım saatlerinizi:27: Neyse menümü yazıyım. Ben bugün saçmaladım iyice:26: 1.5 saat yürüyüş yaparak düzeltmeye çalıştım ama bakalım. Şimdi de aldım çayımı geldim yanınıza

Sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ama sanrım dünkü fırında patateslerden kalanı yedim 3 tane sonra salata yedim biraz sonra yeme faslı bitti su faslına geçtim içtim içtim yattım :))

akşama da 1 kepçe mercimek çorbasıyla 1,5 tabak salçalı makarna yedim:5: makarna yerken içim gitti biraz ama napalım başka yemek yoktu :5: Sonra da taktım kulaklığımı attım kendimi sokaklara hızlı hızlı, önümdekilerle yarış yaparak yürüdüm :8::8:

selam canım makarnayı biraz abartmışsın yağsız yeseydin bari :27:
neyse yürüyüşle açığı kapatmışsındır inşlh :10:

menümü yazıyım hemencik.
sahurda 1 dilim pide,1 kk peynir,5 zeytin bol su
iftarda 1 dilim ekmek,1 kase şehriye çorbası,2 köfte,yarım haşlanmış patates yanında,4 yemek kaşığı ekmek
bi de kızlar ben akşamları 25 dakka yürüyorum camiye hem gidişte hem gelişte.toplamda 50 dakka.ve teravih kılıyorum.inş ii gelcek.şimdilik gördüğüm rakam gayet ii.bu arada 3 litreyi tamamlıyorum.bi de 2 soda.iftardan sonra ve yatmadan önce..

iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo :37:

tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum :50:

sorma yaa ben de dün öğlen tartıldım hiç değişiklik yok.Almamaktan iyidir de ne biliyim benim de sinirlerim bozuldu

selam kuzum nasılsın yaaa giremiyosun herhalde :38:

yok canım zaten iftardan önce tartılsamda aynı dğeişen bişi olmuyo niyeyse herhalde ben yine duraklama dönemine giriyorum :58:
evet ama bugün akşam üzeri giriş iznimin çıkması gerekiyodu.olmadı giremedim bi türlü.akşam da misaifrim vardı o yüzden giremedim.daha yeni geldim de hasretgideriiim didim:))sen ne edion?nasıl geçiyo ramazan?

ben de menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 yumurta

ara:1 elma

öğle
2 etli biber dolması
soğuk ayran çorbası yarım kase

ara
karpuz

akşam:
1 tane haşlanmış bud
1 dilim kepek emeği

bir de saat 10 gibi ikram edildiği için mecburen birazcık arnaavut ciğeri yedim

menümü yazıyım hemencik.
sahurda 1 dilim pide,1 kk peynir,5 zeytin bol su
iftarda 1 dilim ekmek,1 kase şehriye çorbası,2 köfte,yarım haşlanmış patates yanında,4 yemek kaşığı ekmek
bi de kızlar ben akşamları 25 dakka yürüyorum camiye hem gidişte hem gelişte.toplamda 50 dakka.ve teravih kılıyorum.inş ii gelcek.şimdilik gördüğüm rakam gayet ii.bu arada 3 litreyi tamamlıyorum.bi de 2 soda.iftardan sonra ve yatmadan önce..

ohh canım hadi bakalım bu hafta iyi bi sonuç alıcaksın inşlh
teraviyi evde kılıyorum ben cami çok sıcak oluyo kılarken çok bunalıyorum yaaa:27:
bende soda içeyim bari yaaa eritsin biraz yediklerimi
sorma yaa ben de dün öğlen tartıldım hiç değişiklik yok.Almamaktan iyidir de ne biliyim benim de sinirlerim bozuldu

evet almamaktan iyi ama abartı yemiyorum niye veremiyorum diyorum regl dönemimde daha geçen hafta bitti neden gitmiyo :31::47:

bu arada irrasım canım çok çok geçmiş olsun eşine.inş canım tez vakitte eviniz düzeniniz olur.boschta süper kampanya vardı yakın zamnada bi bakın istersen.ii de taksit yapıyolar..en kötü ihtimal bi kart çıkartırsınız düşük limitli.
fadikim hani dişçiye gitcektin yaafff:20::20:yangın dan ben de oldum olası kormuşumdur.neyseki can kaybı yokmuş
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler sefa gelmişler.

Back
X