Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pastayı yaptım geldim bu arada kızlar size bişi danışıcam şimdi 17 sinde benimki ameliyat oluyor ya 24 ünde evlilik yıldönümümüz eğer bi aksilik çıkmazsa otele gidices biz :77:
yani sağlığı izin verirse :1:
hediye olarak parfümmü alsam yoksa arabasına bişimi sizce ne olabilir

bence aranasına birşey al canım çünki arabaya önem verir ya erkeler hoşuna gidebilir:27::27::27::27::27:

pastayı yaptım geldim bu arada kızlar size bişi danışıcam şimdi 17 sinde benimki ameliyat oluyor ya 24 ünde evlilik yıldönümümüz eğer bi aksilik çıkmazsa otele gidices biz :77:
yani sağlığı izin verirse :1:
hediye olarak parfümmü alsam yoksa arabasına bişimi sizce ne olabilir

canım ben bu konuda tecrübesizim bir erkeğe hediye alma konusunda
ama sanki arabasına bişey alsan daha çok sevinir gibi geldi :52:

kaptenn ben şimdi bu gece sahurdamı tartılıyım yoksa sabah uyanıncamı bildirim yapcaz yaa ne zamn tartılıp bilgi verelimm:52::52::52::52::52::52::52:

canım şimdi eve gidince tartıl sonra sahurdan sonra tartıl sonra sabah tartıl hangisinde en az isen onu söyle :60::60::60::60::60:
eve gidince tartılman daha iyi olur canım eskiden uyanında tartılıyorduk neden açken tartılmak gerekte ondan şimdi düzenler bozuldu akşam üstü açız eve gidince tartıl canım iftardan önce

arabaya almak daha mantıklı yeni aldık bide arabayı üstüne çok titriyor bakalım artık ne alabilirim ki yani arabadanda anlamam :1:

canım araştırırız ben enişteme felan sorarım oo baya sever arabaları ondan bi fikir alırımda ee müzikçalar felan varmı arabasında:27::27::27::27::27:

canım ben bu konuda tecrübesizim bir erkeğe hediye alma konusunda
ama sanki arabasına bişey alsan daha çok sevinir gibi geldi :52:

canım şimdi eve gidince tartıl sonra sahurdan sonra tartıl sonra sabah tartıl hangisinde en az isen onu söyle :60::60::60::60::60:
eve gidince tartılman daha iyi olur canım eskiden uyanında tartılıyorduk neden açken tartılmak gerekte ondan şimdi düzenler bozuldu akşam üstü açız eve gidince tartıl canım iftardan önce

tamam kaptann inşallah artı çıkmam takımı geriletmem yaaa valla çok üzülürümm:59::59::59::59::59::59:

selam gene ben :93:

aslıcım ben her an teyzeme gidebilirim yiğenler aradı ısrar ediyolar gidicem gibi gidersem yarın öğleden sonra anca gelirim eve o yüzden bildirim yapıyorum

kilommmm 68.6

giden 800 gram :74:

var ya ses sistemi var novigasyon var üff valla çok ii olur sor bakim

tamm kuzu merak etme sen sorarımm yarın gidince hem araştırrım fiyatlarıdaa:71::71::71::71::71:

selam gene ben :93:

aslıcım ben her an teyzeme gidebilirim yiğenler aradı ısrar ediyolar gidicem gibi gidersem yarın öğleden sonra anca gelirim eve o yüzden bildirim yapıyorum

kilommmm 68.6

giden 800 gram :74:

a.s ceylanummmm gitt canımm wallaa tek iftar yapma ne güzell işte :6::6::6::6::6::6:
kilo için tebrikk ediyomm senii canımmm hanii fazlaydıı kısss ne oldu :27::27::27::27::27::27::27:

hem benimki iyileşirse şöyle netten bi gecelik bakalım bana annarsınız yaaaa :1::1::1::1::1::1:

töbe töbeee oruç bana yaramadı :1:

hem benimki iyileşirse şöyle netten bi gecelik bakalım bana annarsınız yaaaa :1::1::1::1::1::1:

töbe töbeee oruç bana yaramadı :1:

canım benim favorim bu

$kirmizi-ic-camasiri-modelleri-1.webp

bunun bi değişiği var bende arkası bağlamalı transpran göğüs kısmında turkuvaz çiçek motifi var donusuda ipli bağlamalı :1:ama evet bu olabilerr benimki seviii böle şeleri :1:
hangi site kıs bu bende bakim

bunun bi değişiği var bende arkası bağlamalı transpran göğüs kısmında turkuvaz çiçek motifi var donusuda ipli bağlamalı :1:ama evet bu olabilerr benimki seviii böle şeleri :1:
hangi site kıs bu bende bakim

canım bu model yanlış hatırlamıyorsam ten in

Back
X