Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahurumu yazıyorum
bir avuç pide
2 dilim peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
3 bardak su
:32::32::32::32::32:
iftar
3 bardak su
yarım kepçe mercimek çorbası
2 dilim karpuz
biraz sonra 1 ertane küçük biber ve patlıcan dolması
2 tane tulumba tatlısı
1 litre su
:52::52::52::52::52::52::52:

anem aslı benim aldığım kilolar kaça bölünecek uatnıyorum takımı yavaşlatıyom diye....

kızlar bu akşam pek giremiyom benim adam hafiye oldu peşimde ben pc nin başına oturuyorum o dibime geliyo kaçak geldim
bu akşam üztü ezan okunmasına beş dakika varken regli oldum orucumu ezan okununca açtım ama inş kabul olur
beş dakka daha bekliyemedi benimki
bu gece sahura kalksamda yemiycem bişi yarından itibaren normal yeme düzenindeyim bir hafta

misafirlikteydik kızlar şimdi orada da zorla küçük bir dilim pasta yedirdiler onu yazmayı unuttum :)))

bu arada benim çıkmam lazım kardeşim kalk diyip duruyo o kalktıktan sonra gelirim görüşürüz kızlar :))

Kizlar sahur menulerinize bakiyorumda, cok az yiyorsunuz, kizlar sahuru birazdaha fazla yeseniz, bir dilim ekmek yerine 2 dilim ekmek, yumurta domates salatalik zeytin gibi , 1 litrede su icseniz, aksamda corba icip iftarinizi acsaniz daha iyi olmazmi? ayrica iftarla sahur arasinda 3 litre su icmeniz hep vucuttaki su kaybini onluyor hemde gabizlik ve kilo vermenize yardimci oluyor.:28:

canım sahurda yiyip yatıyoruz ya azda olsa fazlalık olarak dönüyo bize

Kaptancigim bugun prs ben kilo bildirimi yapayim. Isvec diyeti benim kurtaricim oldu:nazar::nazar::nazar:

aslinda sizin gibi cuma bildirimi yapsam daha fazla vermis olurum ama, mecburen prs gunu bildirim yapabiliyorum, cunki bende cuma sabahi sizin cuma aksamiz oluyor ..
neyse kilomu yaziyorum.

gecen hafta 56:37::37::37:

bu hafta 54.4:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hedefime ulasmama az kaldi kizlar. dua edin ins :) hepimiz hedeflerimize ulasalim. ama hedefime ulassam bile 6 ay koruma suresi var. 6 ay gene diyetteymis gibi yediklerime dikkat etmeliyim.

tebrik ederim canım ama izne ayrılırken 55 din bide 2 ye bölünecek kilon yani bu hafta 300 gr vermiş olacaksın

ya abimi ariyorum acmiyor 13 gunden beri. cok morelim bozuldu simdi. dugunden beri konusamadik, dugun oncesinde konusmustuk o kadar.

ya duymuyor yada bile bile acmiyor anlamiyorumm. anneme sordum yogundur diyor . ama insan telefonuna bakip aa kardesim aramis bir arayim yada caldirayim o beni arasin demezmi yaa:((

esimle 2 defa aradik dugun tebrigi icin ama ulasamadik, kardesimden gelinin numarasini aldim gecenlerde aradim, ilk abimi arayip cevap vermeyince gelini aradim. oda disarda abin dedi, aksam 9 da disarda ne isi var bilmiyorum yaa ozaman yanlis birsey dusunmemistim fakat simdi artik bilerek telefona cikmadigini dusunuyorum.

dugune gitmedim diyemi konusmak istemiyor acaba? oyy oyyy herkez kendi yonuyle hakli ne diyeyimmm:50::50::50::50::50:

gene aradim 3 kere arka arkaya. bilerek aradim israrli sekilde. bakalim 3 kere aradigimi gorunce geriye donecekmi bana? eger donmezse birdaha aramicam. ALLah korusun acil bir durum icin arasam abimi, ozamanda acmayacak demek :50::50::50::50::50:

esime yansitmak istemiyorum, esiminde, abime ve aileme karsi inatlasip olumsuz bir fikre kapilmasini istemiyorum . bazen esinle bile dertlesirken( dostun gibi) sonra sana olumsuz olarak geriye donus oluyor, en ufak bir olayda olumsuz yorum yapabiliyor. oyuzden herseyi esle paylasmak dogru degil diye dusunuyorum.

morelim sifir oldu , nerdeyse oturup aglayacagim:( icimdeki biriktirmek istemiyorum oyuzden sizinle paylasimda bulundum arkadaslar.

biliyorum sizde dugune gitmem taraftariydiniz ama gercekten keyfimden gitmemezlik yapmadim, evimin huzuru kacmasin diye.

canım kırılmış olabilir bide mesaj at bilerek mi açmıyorsun diye ne cvp verecek

kaptanım ben yarın kilo bildirimi yapacak mıyım?

yapacaksın canım

anem aslı benim aldığım kilolar kaça bölünecek uatnıyorum takımı yavaşlatıyom diye....

selinay 5 e bölünecek kilon

iyiyiz tatlım sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim

hoş geldin canım ben yarın kilo bilirinde bulunacak mıyım?

bulunacaksın canım takıma soracam listeye girip girmem konusunu girsende girmesende yeni kilonu öğrenmemiz lazım
canım bide sen hamile olduğun için mi ayrıldın 6. takımdan yoksa mezun olduktan sonra mı hamile kaldın

kızlar hemen menümü yazayım

sahur
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim katmer
1 bardak çay

iftar
2 biber dolması
1.5 bardak ayran
salata