Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar biliyorsunuz eylulums takıma gelmesi bir haftayı doldurmadı
yarın listeye alınsın mı yoksa gelecek hafta mı listeye alınsın fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kızlar
lütfen yarın bu 12 ye kadar bu konuda fikir belirtin

Kaptancigim bugun prs ben kilo bildirimi yapayim. Isvec diyeti benim kurtaricim oldu:nazar::nazar::nazar:

aslinda sizin gibi cuma bildirimi yapsam daha fazla vermis olurum ama, mecburen prs gunu bildirim yapabiliyorum, cunki bende cuma sabahi sizin cuma aksamiz oluyor ..
neyse kilomu yaziyorum.

gecen hafta 56:37::37::37:

bu hafta 54.4:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hedefime ulasmama az kaldi kizlar. dua edin ins :) hepimiz hedeflerimize ulasalim. ama hedefime ulassam bile 6 ay koruma suresi var. 6 ay gene diyetteymis gibi yediklerime dikkat etmeliyim.

ohh canım iyi vermişsin yaaa :)) onun bana menülerini bana özel mesajla atar mısın canım yaa arkadaşıma bahsettim o da heveslendi :)) Bi de ben hasta olunca bir hafta falan bu diyeti yapıp ramazandan sonra denemek istiyorum bakalıım :))

kızlaaar menümü yazıyım

sahurda her zamanki gibi fazla bir şey yiyemedim
bir kase yoğurt ve salatalık biraz da zeytin yedim

iftar da da bir tabak çorba, bir tabak bulgur pilavı, salata ve yine 1 kase yoğurt

sonrasında da yürüyüşe çıktım. Artık yürüyüş için kimseyi aramıyorum biriyle gittiğimde daha yavaş yürüyorum şimdi de takıyorum kulaklığımı önümdekilerle yarış yapıyorum :))

Sonrada da saat 12.30 gibi yine bi kase yoğurt yedim hadi bakalım sonuç ne olacak böylee :))

ıı bir de kızlar ya bendeki müzikler hiç yürüyüş yaparken gitmiyor bana önerebileceğiz şarkı oynak türkü falan ne varsa alabilir miyim :))

kızlar biliyorsunuz eylulums takıma gelmesi bir haftayı doldurmadı
yarın listeye alınsın mı yoksa gelecek hafta mı listeye alınsın fikirlerinizi bana özel mesaj olarak atın kızlar
lütfen yarın bu 12 ye kadar bu konuda fikir belirtin

valla ablacım ben tam bilmediğimden alınsa ne olur alınmasa ne olur o yüzden yorum yapamıcam. Fark etmez benim için arkadaşlar ne derse artık :))

Neyse kimse yok bir ziyaretçi bile yok tek kaldım buralarda yapayalnızz :(( neyse çıkıyım bende yatıyım bari yemeğe kadar napıyım :)) hepinize iyi geceler tatlı tatlı rüyalar kızlaar :))

kızlar hemen menümü yazayım

sahur
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim katmer
1 bardak çay

iftar
2 biber dolması
1.5 bardak ayran
salata
avuç içi kadar pide

2 km yürüdüm bugün ayaklarım izin vermedi
yarım bardak limonata
yarım haşlanmış mısır

kilo verdinmi bu hafta cok merak ediyorum:) kesin vermisindir. asli yediklerin diyet listesi gibi, baska biri olsa bu menuyle her hafta kilo verirdi, sen niye gec veriyorsun acaba metobolizmanmi yavas?

kızlaaar menümü yazıyım

sahurda her zamanki gibi fazla bir şey yiyemedim
bir kase yoğurt ve salatalık biraz da zeytin yedim

iftar da da bir tabak çorba, bir tabak bulgur pilavı, salata ve yine 1 kase yoğurt

sonrasında da yürüyüşe çıktım. Artık yürüyüş için kimseyi aramıyorum biriyle gittiğimde daha yavaş yürüyorum şimdi de takıyorum kulaklığımı önümdekilerle yarış yapıyorum :))

Sonrada da saat 12.30 gibi yine bi kase yoğurt yedim hadi bakalım sonuç ne olacak böylee :))

ıı bir de kızlar ya bendeki müzikler hiç yürüyüş yaparken gitmiyor bana önerebileceğiz şarkı oynak türkü falan ne varsa alabilir miyim :))

canim yediklerin gayet normal . yogurt kilo vermede cok yardimci olan bir besin. hem tok tutma ozelligide var.
Buarada kizlar Sahurda 3-4 hurma yemek kan sekerini ayarlamada yardimci olur.

selam ilkin ve prenses..nasılsınız?ben de misafirlerimi gönderdim.ve yorgunluktan uyuyamıyorum.sahuru bekliyip öyle yatcam artık.yarın iş başı.sabahtan başlıycak tempo.Rabbim yardım etsin..

yok canım ben bişey düşünmedim sadece cumartesi iftara gitcem
ilk seneki ev arkadaşlarımla beraber olcaz 2 si evlendi birinin 2 diğerinin 1 çocuğu oldu
diğer ikimiz bekarız
dedim keşke fatihle gidebilseydik diye bunu düşündüm :17:
ayy kıyamam aslım kaptanım benim..inş ogünler de gelecek sen merak etme:))

lızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi kalorisiz ve güzel iftarlar diliyorumm :71::71::71::71::71::71::71:
kendime bir p.c alacamm böyle olmuyoo yaa akşam sizden ayrı kalmakkkk:52::52::52::52::52::52:

hepinizi öpüyorummmm bacularrr:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
yaaa efet fadikim yaa uygunlarından bir tane al 350ye falan varmış teknosa da kampanyaya girmiş sanırsam..bi bak istersen notebooklara...

Hadi kolay gelsin bakalim:) gecelik beden olaraktan internetten tercih etmiyorum, magazadan deneyip almak daha kolayima gidiyor. ama sen internetten daha rahat bulabiliyorsan ne guzel. zaten Internetten kiyafet bakip alanlara hayranim canim:34:

evli olan arkadaslar kac yillik evlisiniz ?

ayrica " hic anlamadim yillar su gibi gelip gecti sanki yeni evliyim gibi " hisseden varmi aranizda?
canımcım ben 16 ayı doldurdum:)))bizimki epey zorluklarla geçti açıkcası başlarda hatta senelerdir evliymişiz giib hissettik ya birbirimizi çok ii benimsedik ya da yoğun geçtiği için olabilir....

gene aradim 3 kere arka arkaya. bilerek aradim israrli sekilde. bakalim 3 kere aradigimi gorunce geriye donecekmi bana? eger donmezse birdaha aramicam. ALLah korusun acil bir durum icin arasam abimi, ozamanda acmayacak demek :50::50::50::50::50:

esime yansitmak istemiyorum, esiminde, abime ve aileme karsi inatlasip olumsuz bir fikre kapilmasini istemiyorum . bazen esinle bile dertlesirken( dostun gibi) sonra sana olumsuz olarak geriye donus oluyor, en ufak bir olayda olumsuz yorum yapabiliyor. oyuzden herseyi esle paylasmak dogru degil diye dusunuyorum.

morelim sifir oldu , nerdeyse oturup aglayacagim:( icimdeki biriktirmek istemiyorum oyuzden sizinle paylasimda bulundum arkadaslar.

biliyorum sizde dugune gitmem taraftariydiniz ama gercekten keyfimden gitmemezlik yapmadim, evimin huzuru kacmasin diye.

haklısın canım kırılmış olabilir..aslının dediği gibi mesaj çek.veya gelin madem telini açtı ona durumu izah et ve duygularını söle onlar yeni evli onun nazı geçer eşine.o arayı düzeltir zannımca.sonra da zamana bırak...bu olayı hazmetmesi zaman alacaktır belki de....haklısın canım keyfi bi gitmemezlik dildi ama bazen eşlerimiz malesef bazı konualrda bencil davranabiliyor..çünkü onları Allah fıtrat olarak o şekilde yaratmış..sırada daha düğün var mı bilmiyorum ama bir daha ki sefere bu durumun zor olduğunu ve ailenle gerildiğini muhakkak anlat bence..çünkü aile her zaman insanın yanında olan tek varlık emin ol....ben sadece iyiliğini istediğim için açık ve düşündüğüm gibi yazdım umarım kırıcı ya da alınacka bi nokta yoktur yazımda.varsa hakkını helal et prensesim...

gelelim yediklerime
iftarda
6 bardak su
2 bardak fanta
1,5 dilim börek
1 dilim güllaç....
sahurda yani birazdan yiyeceğim
1 dilim güllaç
3 yemek kaşığı etli güveç
1 dilim pide

4-5 bardak su
bu arada kızlar tartıldımmm ve de bu koşuşturmaya,günlük 25 artı 25 dakka yürüyüşe ve teravih namazına teşekkürler....
bu akşam 7.30 itibariyle 73.6 çıktım:64::64::64::64:
inş devamı gelir..23ünde diyarbakıra gideceğiz annemleri görmeye.o zamana kadar 71 veya 70 olmak istiyorum...ancak o zmana bayramlıklarımın içine girebiliyorum çünkü:))

kızlar kimse yok zannımca ben de çıkıyım bari...sahur hazırlıyım ve yatımm biraz.sabah erkenden iş başı inş...herkesleri çok öptümmm..:kkk:

haklısın canım kırılmış olabilir..aslının dediği gibi mesaj çek.veya gelin madem telini açtı ona durumu izah et ve duygularını söle onlar yeni evli onun nazı geçer eşine.o arayı düzeltir zannımca.sonra da zamana bırak...bu olayı hazmetmesi zaman alacaktır belki de....haklısın canım keyfi bi gitmemezlik dildi ama bazen eşlerimiz malesef bazı konualrda bencil davranabiliyor..çünkü onları Allah fıtrat olarak o şekilde yaratmış..sırada daha düğün var mı bilmiyorum ama bir daha ki sefere bu durumun zor olduğunu ve ailenle gerildiğini muhakkak anlat bence..çünkü aile her zaman insanın yanında olan tek varlık emin ol....ben sadece iyiliğini istediğim için açık ve düşündüğüm gibi yazdım umarım kırıcı ya da alınacka bi nokta yoktur yazımda.varsa hakkını helal et prensesim...

Canim estegfirullah niye kiralayim, olumlu ve olumsuz yorumlarinizi acigim:) yoksa niye yazayim dimi.

ben gelinimizle topu topuna 3 kere telde konustum sadece, onu tekrar arayip abimle aramizi yap demek biraz tuhaf kacar,

Simdi birazdaha morelim duzeldi, temizlik falan yaptim, dusunmemeye calsiyorum.

Esim , annemin bana karsi soguk durdugunu biliyor dugune gitmedigim icin, annem de konusmadi benimle gunlerce, ama geldi gecti . bide abimin arayinca cevap vermedigi soylersem aileme karsi cephe alir diye endiseleniyorum, oyuzden esimle konusamadim bu durumu.

menümü yazamamıştım onu yazıyım
sahurda
3 kaşık haşlanmış yoğurtlu makarna
iftarda
1 kepçe çorba
3 köfte
1 kızarmış biber
Biraz patates kızartması kaç tane sayamadım:)
2 3 yemek kaşığı kadar piyaz

Tek tek mesaj sayımını yaptım pc ye nicklerin yanına nokta koydum saymaya üşeniyorum yarın sayar yazarım artık:/

Back
X