Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir kadın bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da:60::60::60::60::60:

kizlar oncelikle, benim yazima yaptiginiz yorumlar icin cok cok tesekkur ederim....Gercekten motive oldum yazilarinizla... Ve sizi dinleyerekten abime mesaj yazmaya karar verdim, cep telden degil ama, mail yazicam . bakalim cevap vericekmi ? sizlerinde dedigi gibi , abim kirilmis tir buyuk bir ihtimal ,cunki balik burcu cok hassas birisi...ve bana karsi kirginligin gecmesini bekliyordur, telefona yansimasin diye. artik sizin de desteginizle olumlu dusunmeye calisiyorum :))

size birsey soylesem inanmazsiniz, daha kina, soz ,nisan , dugun fotograflarini bile gondermediler bana , ailemde gondermedi, soyledim kac kere, kardeslerime, abime ,gelimize , ama gondermediler. cok uzuldum. artik soylemicem.

Kizlar ya iyiki varsiniz, simdi ben morelim bozuk oldugu zaman kime derdimi anlatabilirim, bu devirde dostluk kalmadiki ,heleki benim yasadigim yerde dostum yok hic. birisine birsey anlatirsan esine anlatiyorlar, eslerde olayi biliyor resmen . .

Kiz kardesim de Master icin geliyoR amerikaya , 10 gun sonra falan onun bir heycani var simdi ,ama yanima degil uzakta olucak biraz. belki tatillerde gelir. oyle iste dua edin arkadaslar..

canımcım gözün aydınn.kızkardeşinin gelmesi çookk iyi olacak inş.uzakta da olsa aynı ülkede olma fikri sana yeter eminim..Bu arada ebnim eşim de balıkk.o yüzden yüzde bi milyon alınmıştır:1::1:çok hassaslar ya.ama merak etme en ufak bi duygu sömürüsüne hemen yumuşarlar.bence sen mailini buna göre yasss.eminim çok işe yarayacakkk..inş düzelir aranız.fotolar konusunda da olmulu düşün belki düğün yeni olduğu için daha toparlayamamışlardır fotoları..ama bu davranışları normal işte malum sebepten..merak etme herşey zamanla düzelir...
bu arada geçmişte yapamıyorum eşim evde malum iki ara bir derede girdim

füçutum acayip su topluyo kızlar ne yapıcam
o kadar su içiyorum şişiyorum ama afadersiniz sık idrara çıkmıyorum :25:

karnım felan şiş hep ne yapmam lazım yaaa:5:
ayşenim tontişim sen şimdik güzel bi tarçınlı yeşil çay yapp.acayip söküyo.ya da aktardan kiraz sapı al kaynat.o da söküyo vücüttaki sıvıyı...

slm kızlar burada olalı baya oldu alıştımda buraya ama baktım ki yazdıklarım sadece şunu yedim şunu içtim dışında değil pek o yüzden size kendimi daha yakın tanıtmaya karar verdim :40::40::40:

21 yaşındayım.ailem istanbulda oturuyor bende elazığda üniversite okuyorum.bölümüm biyoloji ve bu sene 4. sınıfa geçtim.yani bu sene mezuniyetimiz olacak ve benim çıtır bi kız olmam lazım :66::66::66:

bir ablam var evli oda istanbulda oturuyor :61: vee hamile :61:
birde erkek kardeşim var aramızda 2 yaş var onla çok iyi anlaşırız ama çokta kavga ederiz :))

babam emekli,annem de ev hanımı :61:

kışın hayatım çok hareketli geçer malum üniversite hayatı ve arkadaş çevrem çok geniştir :64::64::64: yazında kışa oranla baya sakin ve rahat bir hayatım var evdeyim öyle pek bir yere çıkmam mahallede 2-3 arkadaşım var onlara giderim onlar bize gelir film falan izleriz canımız sıkılınca dışarı çıkar gezeriz yada internet ve televizyon başındayımdır :66:

sevgilim yok :64: açıkçası olmasını da istemiyorum rahat rahat şu okulu bitireyim dedim hep.kafam rahat ohhh yani :64::64::64:

karakterime gelince aşırı duygusalım balık burcuyum çünkü :61: ve çok sıcakkanlıyımdır insanlarla yüz yüze geleyim yeter hemen ortam kurarım yani :61: insanlara çok fazla güvenirim hep gereğinden fazla...sabırlı biri değilim hatta tez canlıyım :61: birşeyi istiyorsam hemen olsun isterim :61: eğlenmeyi çok severim.arkadaşlarım benim için çok önemlidir çok değer veririm.

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yine yazarım :61:

selam canım ne olsun aynı işte tombiş tombiş oturuyoruz sen nasılsın :52::52::52:
iyiyim bende.gece sahur programı yapmış eşimin arkları.olayı baay abarttı bizimkilerrr.neyse bana yarıyo evde sahur hazırlamıyorum bölecedışarda yapcaz sahuru.onu bekliyorum uyumak üzereydim bi selam veriim didimm..bi de bu gün yeni bi proje geldi hastane projesi yarın erkenden ona başlıycam onun heyecanı var.inş ii olur yafff:85:

Bir kadın bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da:60::60::60::60::60:

tam bana uygunmuş bu:60::60::60::60::60::60:
sen ne edin aslı?siz yarın nereye davetlisiniz?biz de bi eyre gitcez.sakın aynı yer olmasın:1::1:

bu arada kızlar kardeşim yine sesleniyor o bilgisayardan kalktıktan sonra gelicem görüşürüz öptüm hepinizi :54::54::54:

slm kızlar burada olalı baya oldu alıştımda buraya ama baktım ki yazdıklarım sadece şunu yedim şunu içtim dışında değil pek o yüzden size kendimi daha yakın tanıtmaya karar verdim :40::40::40:

21 yaşındayım.ailem istanbulda oturuyor bende elazığda üniversite okuyorum.bölümüm biyoloji ve bu sene 4. sınıfa geçtim.yani bu sene mezuniyetimiz olacak ve benim çıtır bi kız olmam lazım :66::66::66:

birde erkek kardeşim var aramızda 2 yaş var onla çok iyi anlaşırız ama çokta kavga ederiz :))

kışın hayatım çok hareketli geçer malum üniversite hayatı ve arkadaş çevrem çok geniştir :64::64::64: yazında kışa oranla baya sakin ve rahat bir hayatım var evdeyim öyle pek bir yere çıkmam mahallede 2-3 arkadaşım var onlara giderim onlar bize gelir film falan izleriz canımız sıkılınca dışarı çıkar gezeriz yada internet ve televizyon başındayımdır :66:

sevgilim yok :64: açıkçası olmasını da istemiyorum rahat rahat şu okulu bitireyim dedim hep.kafam rahat ohhh yani :64::64::64:

karakterime gelince aşırı duygusalım balık burcuyum çünkü :61: ve çok sıcakkanlıyımdır insanlarla yüz yüze geleyim yeter hemen ortam kurarım yani :61: insanlara çok fazla güvenirim hep gereğinden fazla...sabırlı biri değilim hatta tez canlıyım :61: birşeyi istiyorsam hemen olsun isterim :61: eğlenmeyi çok severim.arkadaşlarım benim için çok önemlidir çok değer veririm.

canım açıkcası çok duygulandım.bize özelini açmış olman bence çok güzel birşey..sonuçta sen de farketmişsin biz hayatı sadece kilo endeksli yaşayan bi takım diliz çünkü malum insna sosyal bir varlık..ve bu şekilde özelini paylaşman bir balık bayanı için hakikaten çok önemli bir adım.çok teşekkür ederim kendi adıma.ve eminim diğer takım arkadaşlarım da mutlu olmuşlardır...hayatla ilgili her hangi bir sıkıntın olduğunda bizimle paylaşmaman için bir neden yok..İNŞ HEP BERABER İDELA KİLOLARIMIZA ULAŞACAĞIZ...

ben de üniversiteye başlıcam bu sene inş bakalım sonuçları bekliyoruz. Sonuçta yeni ortam çıtır çıtır girmek istiyorum ben de.. Sen mezuniyete ben okula çıtır çıtır gideriz inş :16::16:

kzılar ben kaçıyorum artık..aslım kaptanım beni yarın izinli yazarmısın?sabah erkenden bi telaş başlayacak..inş pazar görüşürüz...
bu arada gece sahurda yediklerim
1 dilim güllaç
3-4 yemek kaşığı etli güveç
2 dilim pide (umarım yanlış hatırlamıyorumdur)bolca su yaklaşık bir lt
iftarda
6 bardak su
2 dilim ekmek
yarım porsiyon taze fasulye
5 yemek kaşığı etli güveç
4 kaşık yoğurt
gece teravihten sonra da 3 hurma

iyiyim bende.gece sahur programı yapmış eşimin arkları.olayı baay abarttı bizimkilerrr.neyse bana yarıyo evde sahur hazırlamıyorum bölecedışarda yapcaz sahuru.onu bekliyorum uyumak üzereydim bi selam veriim didimm..bi de bu gün yeni bi proje geldi hastane projesi yarın erkenden ona başlıycam onun heyecanı var.inş ii olur yafff:85:

sen ne edin aslı?siz yarın nereye davetlisiniz?biz de bi eyre gitcez.sakın aynı yer olmasın:1::1:

ooohh ne güzel sahuruda dışarda yapıyonuz
arkadaşıma gitcez canım ilk seneki ev arkadaşlarla beraber olcaz
onlar ve eşleri ben ve kendim :52::52:

canım çok sevindim kendini tanıttığın için bize
sende her zaman bize merak ettiğini sorabilirsin canım

canım sizin 7 mesaj kuralınız var herzaman giremem diyor

şimdiden kolay gelsin canım

sağol kuzum

canım suyu saatlere yay birden yüklenme canım

saate felan yayamıyom yawww içim yandıkça içiyorum :9::9::9:
acaba ictigin su, ter olarak vucudundanmi atiliyor? oyuzden idrara cikmiyorsun.
ay bende anlamıyorumki nasıl gidiyo bu kadar su
teyzeme dedim o da füçutun su dopluyodur dedi :18:
canımcım gözün aydınn.kızkardeşinin gelmesi çookk iyi olacak inş.uzakta da olsa aynı ülkede olma fikri sana yeter eminim..Bu arada ebnim eşim de balıkk.o yüzden yüzde bi milyon alınmıştır:1::1:çok hassaslar ya.ama merak etme en ufak bi duygu sömürüsüne hemen yumuşarlar.bence sen mailini buna göre yasss.eminim çok işe yarayacakkk..inş düzelir aranız.fotolar konusunda da olmulu düşün belki düğün yeni olduğu için daha toparlayamamışlardır fotoları..ama bu davranışları normal işte malum sebepten..merak etme herşey zamanla düzelir...

ayşenim tontişim sen şimdik güzel bi tarçınlı yeşil çay yapp.acayip söküyo.ya da aktardan kiraz sapı al kaynat.o da söküyo vücüttaki sıvıyı...

şimdi yeşil çayımı yaptım içiyorum canım
kiraz saplarımda var birazdanda onları kaynatıcam sahura doğru içerim :29::29:

ohh ne güzel sahurdada dışarda olmak nasıl olur bilemiyorum uykulu uykulu :52::52::52::52:

ooohh ne güzel sahuruda dışarda yapıyonuz
arkadaşıma gitcez canım ilk seneki ev arkadaşlarla beraber olcaz
onlar ve eşleri ben ve kendim :52::52:

canım çok sevindim kendini tanıttığın için bize
sende her zaman bize merak ettiğini sorabilirsin canım

kız sende seneye inşlh sen ve eşin olursunuz :69:

eşim uyudu bende namazlarımı kıldım çay molası verdim bugün gidemediğim için kurana cüzümü okuycam
sonrada sahur vakti gelir zaten yatarsam kalkamam herifide aç bırakırım
gece gece tavuk kızartcam herife yaaa :37:
bende kendime çok zamanımı alacak ama specil k yapıcam koca bi kase :60::60::60:

eşim uyudu bende namazlarımı kıldım çay molası verdim bugün gidemediğim için kurana cüzümü okuycam
sonrada sahur vakti gelir zaten yatarsam kalkamam herifide aç bırakırım
gece gece tavuk kızartcam herife yaaa :37:
bende kendime çok zamanımı alacak ama specil k yapıcam koca bi kase :60::60::60:

kız gece gece ne tavuk kızartması :53::53::53:

hayırlısı canım inş :123::123::123:

sen nasılsın neler yapıyorsun

ne oldu havaalanı durumu son karar nedir :69:

iyi canım ne yapim yukarda anlattım zaten :27::27:

ödem atmak için ne varsa içicem cumaya kadar aynen devam bakalım sonuç ne olucak

birde tartılmıycam yaa sıkıntı geldi çık çık tartıya aynı rakamı gör :57:

kız gece gece ne tavuk kızartması :53::53::53:

ne yapim anacım herif istiyo pilavım vardı 2 3 parça kızartamda yesin

eşimle yemek yönünden iki ayrı kutubuz ben uranüsten o neptünden misali :9::9::9:

ben ağzıma sürmem tavuğu o çokk sever

o ağzına yeşil fasulye sürmez ben çok severim

ıspanaka severim ağzına sürmez

dolma severim ağzına sürmez

saysam kocaman bi liste olur zannımca :27::27::27::27::27:

ne oldu havaalanı durumu son karar nedir :69:

iyi canım ne yapim yukarda anlattım zaten :27::27:

ödem atmak için ne varsa içicem cumaya kadar aynen devam bakalım sonuç ne olucak

birde tartılmıycam yaa sıkıntı geldi çık çık tartıya aynı rakamı gör :57:

canım havaalanı meselesi öyle kaldı
bugün bir hal vardı hayırdır dedim şakayla yoksa geliyor musun dedim
o da sana bir daha mahcup olmamak için gününü söylemiyorum ama seni görmeden belçikaya gitmeyecem dedi :62::62::62::62::62:
bakalım bir aksilik çıkmazsa yinede
beklemedeyim :69::69::69::69::69:

ne yapim anacım herif istiyo pilavım vardı 2 3 parça kızartamda yesin

eşimle yemek yönünden iki ayrı kutubuz ben uranüsten o neptünden misali :9::9::9:

ben ağzıma sürmem tavuğu o çokk sever

o ağzına yeşil fasulye sürmez ben çok severim

ıspanaka severim ağzına sürmez

dolma severim ağzına sürmez

saysam kocaman bi liste olur zannımca :27::27::27::27::27:

kötüymüş benimkide eti ağzına sürmüyo nerde ot var onu yiyo :52::52::52::52:
nerden benimki oluyorsa allah söyletti galiba :61:

canım havaalanı meselesi öyle kaldı
bugün bir hal vardı hayırdır dedim şakayla yoksa geliyor musun dedim
o da sana bir daha mahcup olmamak için gününü söylemiyorum ama seni görmeden belçikaya gitmeyecem dedi :62::62::62::62::62:
bakalım bir aksilik çıkmazsa yinede
beklemedeyim :69::69::69::69::69:

aslı siz şimdi teldemi konuşuyosun sadece
msn de kamera felan açmıyomusunuz?

veya sen şu anki halinin resimlerini ona göstermedinmi
göstermediysen göster bence böylece sana karşı düşüncesini az çok anlarsın

hadi bakalım hayırlısı kavuşun gari :10::10::10:
kötüymüş benimkide eti ağzına sürmüyo nerde ot var onu yiyo :52::52::52::52:
nerden benimki oluyorsa allah söyletti galiba :61:

ee allah dağına göre kar verirmiş
bizde tam aksiyiz ama zıt kutuplar birbirini çekermiş
:61::61::61::61::61: