Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben geldim nasılsınız???
alışverişteydik annem ve kardeşimle kendime sinbonun dijital tartısından aldım ve ilk iş tartıldım:34:
75.600 geldim :79:

Dijital tarti super olmus canim. Bence her eve lazim olan birsey. Bayana hediye ne alinir diye dusunurken bu tartida insanin aklina gelmeli bence:))

kac kiloyla basladin ??

gecmiş olsun cnm ya kıyma bozuk olsa anlaşılmaz mı? belki karıştığı için öle olmustur hepsi

yaa kiyma bozuk degildir belki ama , sulu kofte yaparken, once kiymayi elde yuvarliyorsun falan ya, belki ozaman oda sicakliginda cok durduysa bakteri falan olmustur diye dusunuyorum. niye ikimize birden dokunsun ki ozmaan dimi??

anlayamadim yaaa, baskada birsey yemedim..

Bugunki menum kizlar..

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

aksam ki menuyu degistiriyorum, et kavurma pilav salata yapicam ins.

bugün çok sessiz kalmış yahu burasıı. Ben gelemedim diye üzülüyordum ama bomboşş :37::37: Haydii kızlaaar gelin can verin çok sessizz kalmışş yaa hiç alışık değilim burayı böyle görmeyee haydii haydiii:10::10:

Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.

menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...

ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...

biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..

ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...

aa çok üzüldüm canım ya. Şimdi nasılsın peki iyi misin? Çok çok çok geçmiş olsun:16:

o değilde kızlar az önce aynaya bakarken fark ettim. Şimdi yavaş yavaş göbek kısmı gitmeye başladı ya. Gözüm basenlerime doğru gitmeye başladı ve onlara göz diktim. Kaşınıyor muyum ne yakında iyice psikopata bağlamaktan korkuyorum:90::90::90:

Kizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.

menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...

ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...

biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..

ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine...

Dijital tarti super olmus canim. Bence her eve lazim olan birsey. Bayana hediye ne alinir diye dusunurken bu tartida insanin aklina gelmeli bence:))

kac kiloyla basladin ??

evet canım kesinlikle dijital tartı şart elazığda vardı zaten evde yoktu ama eve de aldım bi tane :))
kendim 80 le başladım sizle başladığımda ise 77 idim :))

Canim bazen esleri sikistirma politikasi ise yariyor, sanirim suan sen o politikayi uyguluyorsun:) birazdaha sabret, esin kafama koyduysam yaparim demis, sana mahcup olmamak icin mutlaka birseyler dusunuyordur yeni eve cikma konusunda. sen biraz rahat ol.

utu meselesine gelince ben haftalik utulemeye calisiyorum, biriktirince birikiyor ve hic yapmak gemiyor icimden , zaten nefret ederim utu yapmaktan:) bence haftalik dene bak ozaman derdin kalmaz:34: sen ic camasira kadar utuluyormusun sekerim.? ya ben zorda kalmasam kot pantolan tsort bile utelemem :))) ama esim biraz titiz ve ic camasir haric tum esyalarinin utulenmesi hosuna gidiyor, ve bende utuluyorum:34:

Canim menun gayet guzel. sigara boreginede bayilirimmm. biber kozlemeside sofrada meze olarak cok yakistigini dusunuyorum. Zeytinyagli fasulyede oldukca sevilen bir yemek. tatliyi kendinmi actin canim?

ya canım genelde bi hassa iç çamaşırlarını ütülüyorum buhar vererek mikropları kırılsın diye üç buçuk atıyorum :1:
yazın birazda can sıkıntısında çarşafları ütülüyorum yoksa kışın yoğunluktan tişörtleri bile zor ütülüyorum

Hepinize afiyet olsun kızlaarr :))

yptığım bi salaklığı sizle paylaşmak istiyorum. Salatayı çok erkenden yapmışım. Zaten domatesleri falan yeni almıştım sıcak sıcaktı yani. Dedim ki buzluğa koyayım en azından soğur daha iyi olur diye :90::90: sonra sonra aldığmda buz tutmuş garibim çıkardığımda ezanın okunması bir oldu. İçeri geçtim sofraya herkes salatayı sordu tabi :90::90: gülüşümden anladılar bi hinlik olduğunu sonra getirdim öyle buz gibi yedik:90::90: Ama nasıl yedim siz bana sorun:90::90:

selam kızlar benim çocuklar hasta olduğu için annemlere geldim yarında burdayım aslı beni iki gün izinli say kuzu öpüyorum hepinizi....

Back
X