- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.741
nazcom gelmiş selam canım nasılsın![]()
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ayılmaya çalışıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazcom gelmiş selam canım nasılsın![]()
bişicik olmaz içinde kalmasın söyle gitsin![]()
fadikcim nasılsın ders çalışabildin mi canım
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ayılmaya çalışıyorum
![]()
adıı ahmettt
walla kaptan çalışıyorum biraz işler vardı onu hallettim sonra ablam aradı annem gelicekmş bugün eyüpsultana gidelim demişler ama ben adetliyim yaaaakşma gelirim belki ancak dedimmm . öyle yanii canım benimm ders çalışıyorum anlıyacağınn başladım en azındann eğer kalırsam babam beni evlendirmicekmişş
![]()
hoşbuldum canımmm nasılsın?amanınnnn amnınn kimler gelmişşşş nazommm annemm gelmişşşşşnasıll oldunnn bakimm sennn okadar yorarsan kendini gelen giden hizmet v.ss hasta olursun tabii bakkk kıyamm vallaa
şimdi nasılsın annemmm hıııı düzeldin mi azcık
uyuyan güzelimde gelmişşşş bugün erkenciii wallaa hoş geldin ilkincimmmmm![]()
ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin canım
ben iyiyim biraz içimde sıkıntı var nedensiz onun dışında allaha şükür bir sorun yok
canım bazen oluyor öyle.çık gez biraz hava al geçer :)
çıkıp gezersem susarım![]()
evt haklısın cnm kafanı dağıt o zaman kitap oku.nette oyun oyna sevgilinle konuş:))
adıı ahmettt
walla kaptan çalışıyorum biraz işler vardı onu hallettim sonra ablam aradı annem gelicekmş bugün eyüpsultana gidelim demişler ama ben adetliyim yaaaakşma gelirim belki ancak dedimmm . öyle yanii canım benimm ders çalışıyorum anlıyacağınn başladım en azındann eğer kalırsam babam beni evlendirmicekmişş
![]()
sağol canım bende iyiyim
canım inş geçersin ama olduda geçemedin babanın aramasına gerek yok elimizde hazır bir aday var zaten![]()
hoşbuldum canımmm nasılsın?
evt haklısın cnm kafanı dağıt o zaman kitap oku.nette oyun oyna sevgilinle konuş:))
sevgili mi o da ne![]()
![]()
![]()
oooooooooooooooooooooooooooooooo
bak kız dersleri sakın ihmal etme evde kalcan yoksa![]()
![]()
amanınnnn amnınn kimler gelmişşşş nazommm annemm gelmişşşşşnasıll oldunnn bakimm sennn okadar yorarsan kendini gelen giden hizmet v.ss hasta olursun tabii bakkk kıyamm vallaa
şimdi nasılsın annemmm hıııı düzeldin mi azcık
uyuyan güzelimde gelmişşşş bugün erkenciii wallaa hoş geldin ilkincimmmmm![]()
sevgili mi o da ne![]()
![]()
![]()
oda mı neyyyy şöyle sölimmmm neyse neyse sölemimmmmmm![]()
düzeldim tatlım baya artık ama uykum var gece uyuyamadım şimdi biraz daha uyumak istiyorum
ya kızlar bu ramazanda uyku düzenini nasıl ayarlıycaz bilemiyorum gece oturur gündüz uyur oldum ben bu hiç iyi değil hiç bir işimi yetiştiremiyorum
çocuğun bile uyku düzeni bozuldu
![]()
o adayı biliyor zaten kaptenn okul var önce dedi eğer okumana asla karışmiceksee didii tamam dedii:84::84::84::84::84::84::84:
iyiyim canım waalla bildiğin gibiyim işteyimmmsen nasılsın bakim
oda mı neyyyy şöyle sölimmmm neyse neyse sölemimmmmmm
houyyy annemmm sen beni hemencik evlendiriyon baksanaa yaaaaaglamıcan mı ben gidince
![]()
hemen evlendirmem kuzum birz nazlanırım merak etme sen en az 2 sene sözlülük 3 sene nişanlılık kına gecesinden 1 sene sonra düğün
yoksa ağlarım bak ha sel gider ortalık
![]()
düzeldim tatlım baya artık ama uykum var gece uyuyamadım şimdi biraz daha uyumak istiyorum
ya kızlar bu ramazanda uyku düzenini nasıl ayarlıycaz bilemiyorum gece oturur gündüz uyur oldum ben bu hiç iyi değil hiç bir işimi yetiştiremiyorum
çocuğun bile uyku düzeni bozuldu
![]()
söyle söyle
canım hepimiz öyle ben yataktan uykulu kalkıyorum yoksa daha uyurum ama uyu uyu nereye kadar
niye şaşırdın bu arada![]()
bu arada kızlrr uykum var diouz ya benn napimmmmm gece kalk tekrar uyu bir kaç saatlık uykuyla işe gell ben napimmm yaaa benn benn![]()