- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.941
kocam eve geliyomuş ben kaçam tekrar gelirim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme o sen alışmayasın die ilgi göstermiyomuş gibi yapıyodur..bir de muhtemelen yaz olduğu için işlerin en yoğun zamanındır onun da etkisi vardır.bi eylül ekim olsun sen gör enişteyii..bu arada son karar ne oldu görüşme meselesinde?canım ben kırıkkaleliyim
hee canım çok nazlandırıyor![]()
nasıl ne diyom gıı....
O 12 yaşından büyüklere kullanılıyo kuzu evde varda.....
Hayırlısı olsun ne iş yapıyı,askerliğini yapmışmı kaç yaşında öle sorgusuz sualsiz vermeyiz seni hehehe...
valla canım bizim daha bayram temizliği duruyor :26:
Annem rahmetli eşeğin büyüğü ahırda duruyor derdi o hesap büyük iş daha bekliyor
Hee vurdum canım temizliğide hiç sevmem fatih bana bir yardımcı tutcak anlaştık yoksa evlenmem didim
Bak seli beni hemen veriyorsunuz nazlanmak filan yok tamam mı ama beni alna yok ki![]()
çiziyorum kızlarr ağır ilerliyor bakalım 1 haftaya bitmesi gerekli...6 kat var birinin yarısı bitti bu gece uyumayacağım zannımca
gerçi iki kat nerdeyse aynı bu katı bitirdimmi diğer katınki de yarı yarıya bitmiş olcek inş....
kız hayırlısı ile olacak ise o kadar çabuk ilerliyor ki bazı şeylerrr sen bile hızına yetişemiyorsun....hayırlısı cnaım ama sakın unutma bu dönemde naz senin en müthiş kozunnnhayırlısı olsun canım ya bilmem evliliğe gider mi daha kaç fırın ekmek yememiz lazım
evet ya çok kötü bu aralar site
kocam eve geliyomuş ben kaçam tekrar gelirim...
merak etme o sen alışmayasın die ilgi göstermiyomuş gibi yapıyodur..bir de muhtemelen yaz olduğu için işlerin en yoğun zamanındır onun da etkisi vardır.bi eylül ekim olsun sen gör enişteyii..bu arada son karar ne oldu görüşme meselesinde?
yaa kaptannn hiççç söylenme evde kalıcaz bız senle![]()
kız hayırlısı ile olacak ise o kadar çabuk ilerliyor ki bazı şeylerrr sen bile hızına yetişemiyorsun....hayırlısı cnaım ama sakın unutma bu dönemde naz senin en müthiş kozunnn:78::78:
tamam canım sağolasın.görüşürüz sonra
kızlar ben de çıkıyım bare...çizime devaammm....
AYYYYYY CAN YOLDAŞŞLARIIMM BENİM BEEE İİYİ Kİ VARSINIZ BEEEE.ÖNCE ALLAH SONRA SİİZN SAYENİZDE DAHA Bİ ENERJİK HİSSEDİYOM KENDİMİİ...
ya bu arada oruçsuz olunca düzen felan pek kalmadı ama toparlıycam inş....çok öptümmm pampişlerimmm![]()
beeen beeeen beeen geldimmmm
gizeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
fadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
hoşgeldin canım nasılsın
nasıl gidiyor dukan diyeti
menünü görmüyorum yoksa ben mi kör oldum hııııı![]()
efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
dukan şuan çok kötü gidiyorrbütün aile herkess iftara çağırıyor beni abartmamaya çalışıyorum ama kaçamağım çok
napıyon canım ya işin çok muu
canım hepimizde kaçamak oluyor önemli olan tartıda artı çıkmamak
napıyon canım ya işin çok muu
canım hepimizde kaçamak oluyor önemli olan tartıda artı çıkmamak
işte benimde gayem artı çıkmamak![]()
Kaptan burda hep yürüyorum her yereeee![]()
şimdiiii dersi bıraktımm sizee odaklanıcam hemencıkk
Napıyonuzzz bakemm anltın hemencıkk bır özet geçinnn![]()
özlediniz mi beniiiiii kaptennnn hııı yokluğum belli oldumu topiktee![]()
işte benimde gayem artı çıkmamak![]()
kaptan burda hep yürüyorum her yereeee![]()