Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iii o zemen affettim:61::61::61:

bu hafta ne kadar gitti bakalım kara kilolardan :24:

kilo olarak bi giden yok yaa:84::84: ama işin tuhafı göbeğim baya azaldı. Sonra dar gelen eşorfmanım vardı o oluyo falan. Hatta göbeğim azaldığından beri dar şeyler giyiyorum :90: ama dediğim gibi tartıldım bugün eksik yoktu :84::84:

kilo olarak bi giden yok yaa:84::84: ama işin tuhafı göbeğim baya azaldı. Sonra dar gelen eşorfmanım vardı o oluyo falan. Hatta göbeğim azaldığından beri dar şeyler giyiyorum :90: ama dediğim gibi tartıldım bugün eksik yoktu :84::84:

vücut sıkılaşmıştır canım
morali bozma diyete devam :10:

vücudun sıkılaşıyodur canım
aslında dikkat ediyosun vermen lazımdı
suyu tüketmeyi unutma birde yeşil çay içebilirisn baya baya etkili :49:
hayırlısı olsun canım
yok duymadık canım bizimkisi bir garip aşk hikayesi :52::52::52:

ayyy valla hayret bişeysiniz kızım ses yok görüntü yok
bari telde konuşun bu nasıl bir iştir kendi kendine gelin güvey olmak tam bu olsa gerek :9::9::9:

kızım ben stres yaptım yanımda olsan bi şekilde konuştururdum sizi yaa bu ne böleee
bırakın sesleriniz barimmm kavuşsun :123::123::123::123::123::123::123:

aaaahhh aaahh bekledik bekledik biraz daha bekleyelim canım napalım sonu güzel olur inş

Son düzenleme:
vücudun sıkılaşıyodur canım
aslında dikkat ediyosun vermen lazımdı
suyu tüketmeyi unutma birde yeşil çay içebilirisn baya baya etkili :49:

ayyy valla hayret bişeysiniz kızım ses yok görüntü yok
bari telde konuşun bu nasıl bir iştir kendi kendine gelin güvey olmak tam bu olsa gerek :9::9::9:

su içiyorum canım şuan bile yanımda var :)) Yeşilçayı da severim limonlu limonlu yarın alıyım :)) Belki yarın yine tartılırım süpriz yapar tartım bana bi ihtimal :))

yaa kızlar ben şimcik ben bu tartılma işini baya baya abarttım her gün tartılıyorum
birde mesela bugün baya eksşk çıkıyorum ertesi gün 200 gram artı atıyo neden böle oluyoki

birde aslı ben yarın akşam üzeri tartılıcam bildirimi cuma sabaı yaparım ama tartılmayı yarın yapıcam
çünkü sahuru yapıp yatıyoruz suları içiyoruz artı çıkmamız çok normal olur :75:

yaa kızlar ben şimcik ben bu tartılma işini baya baya abarttım her gün tartılıyorum
birde mesela bugün baya eksşk çıkıyorum ertesi gün 200 gram artı atıyo neden böle oluyoki

birde aslı ben yarın akşam üzeri tartılıcam bildirimi cuma sabaı yaparım ama tartılmayı yarın yapıcam

ben korktuğum için bakmadım. Bugünü de perşembe zannediyordum ondan baktım yoksa bakmazdım:9::9: valla en iyisi iftara bir saat yarım saat kala tartılmak gibi sanki

ben geldimm ama meleklerimin hiçbiri yok:58::58::58::58:
ablamdayım kızlarrr fırsat buldum bı bakimm dedim gelişmeler güzel size anlatıcam öpüyorum hrpinizi:71::71::71::71:

anaaaaaaaaaaaa kız sen kesin gidiyorsun :53::53::53::53::53:

canım bencede en normali bu ramazan boyunca böyle yap

hergün tartılma ya değişebilir birkaç gram moralin bozulur işte böyle

Back
X