Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben accıık çıkıyom....akşam üzeri görüşürz...Ya hava atiim biraz bu gece de dışardayız peeeeehhh:56::56::56::56::56:

ohh ohh sefann olsunnn ne güzell maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm aarkadaşlar...baya bir uzak kaldım burdan daha önce yazmıştım ev taşıycaz diye.evimizi taşıdık,bebekle çok zor oldu tabi.internet bağlantımız kesildi 4-5 gün buraya yazamadım.umarım gruptan çıkarılmamışımdır.bana bir cevap yazın .

canım sen ev taşıyacağını ve net bağlantısnın olamayıcağını söylemiştin zatenn:4::4::4::4::4::4:

canım hergün 7 mesaj yazmak zorunlu amaç paylaşım artsın.
sıraylada her üye bir hafta boyunca o gün hangi üye ne kadar mesaj yazmış onu sayıp listeyi hazırlıyor
7 mesaj altında mesaj yazan üye cezalandırılıyor

aaaa ne ilginç.. ama mesaj sayısından çok içeriği önemli değil mi? hmm. napayım dışardan bakınca ilgincime geldi :9: aydınlatma için teşekkür ederim kolay gelsin kızlar :112:

fadikcim gelmiş hoşgeldin canım
anlat hele ne oldu
düğün ne zaman :60:

hoş buldukkk canım benimm walla dün konuştukkk dedimm uzatmayalaımm nisanda bi söz nişan yazada düğünn iyi demişmiyimmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bende özel mesaj attım eylüle önceden haber vermiştin takımdasın dedim iyi demiş miyim :52::52::52::52:

heee wallaaa iyi demişşsinn kapten kaptennn:27::27::27::27::27::27:
nasılsın bakemm kaptenn ne var ne yokkk anlat bakimmmm:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::98::98::98::98::98::98::98:

hoş buldukkk canım benimm walla dün konuştukkk dedimm uzatmayalaımm nisanda bi söz nişan yazada düğünn iyi demişmiyimmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

heee wallaaa iyi demişşsinn kapten kaptennn:27::27::27::27::27::27:
nasılsın bakemm kaptenn ne var ne yokkk anlat bakimmmm:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::98::98::98::98::98::98::98:

çok iyi demişsin canım süpersin :57::57::57:

ne olsun canım zor uyandım bugün yataktan çok yorgun hissediyorum kendimi niden acaba :26:

sen nasılsın canım

aaaa ne ilginç.. ama mesaj sayısından çok içeriği önemli değil mi? hmm. napayım dışardan bakınca ilgincime geldi :9: aydınlatma için teşekkür ederim kolay gelsin kızlar :112:

içerik önemli tabi canım herkes o günkü menüsünü yazıyor paylaşımda bulunuyor diyet ile ilgili ama bunları tek mesajdada yazılıp o gün bir daha takıma gelinmeyebilinir biz bunu önlemek istedik canım

günaaydıın kızlaar nasılsınıızz :)) Hava ne kadar güzel dimii sabah bi kalktım ortalık dere olmuş nasıl hızlı hızlı yağıyor yağmuur uzun zamandır görmüyodum özlemişim:16::90:

GÜNAYDINNNN HATUNLARRRR....BUGÜN TARTIDA AZ KALORİLİ GÜZEL RAKAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİYLEEEE..

oo bugün resmi tatil desene şefim:1::1:bu arada profilindeki resim senin mi elif gıııı?

kesinlikle hastalıktan normal zamanda dönüp yüzüne bakmam bile baklavanın o kadar alakasızım yani....
filmlere gelince karşında tam bir film delisi duruyor emin olabiirsin:1::1::1:king's speech var kralın konuşması,çok güzel bir film bu senenin oscarlılarından...
million dolar baby var kesinlikle harika...
slumdong millioner var bunlar benem en sevdiklerim arasında,son samuray,young victoria,what happens in vegas,a beautiful mind,notting hill,monalisa smile,the trueman show,yes man bunlar hep hoşuma giden ve çok uç sahneleri olmayan filmler.ingilizcelerini yazdım türkçe isimlerini yazınca bazen bulamıyorsun netten...
dizi olarak da rizzoli and issles var şu an takip ettiğim,umutsuz ev kadınlaı favorim,house md,how I met your mother bunlar da şu an takip ettiğim diziler..hepsi çok komik haouse ve how I met your mother bazen sansür gerektiriyo ama diğerleri hem komik hem maceralı hem de sansürsüz izlenebilecek olanlar...ii izlemeler...

Tesekkurler canim, ingilizcesini yazdigin iyi olmus, bende ingilizce izliyorum zaten filmleri. how I met your mother tum serileri ni izledim nerdeyse,, cok begenerek ve gulerek izledim:)) digerlerinede bakicam

kizlar sahura kalktim , bir bakayim dedim:) sahuru yaptim, su icip yaticam simdi.

esim biraz rahatsiz atesi falan var, dun oruclu oldugu halde, eve geldi 9 da direk yemek yemeden yatti, bas agrisi ates falan. hala yatiyor. oruc tutma dedim, oda tutamicak zaten, bugun tek tutucam artik.

kizlar sahura kalktim , bir bakayim dedim:) sahuru yaptim, su icip yaticam simdi.

esim biraz rahatsiz atesi falan var, dun oruclu oldugu halde, eve geldi 9 da direk yemek yemeden yatti, bas agrisi ates falan. hala yatiyor. oruc tutma dedim, oda tutamicak zaten, bugun tek tutucam artik.

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bir doktora gitseydi

canım geçmişş olsunnn ateş düşürücü felan ver olmadıı sen daha iyi bilirisin ama ıslka havlu iyi geliyo baya allah acil şifalr versin ....

günaaydıın kızlaar nasılsınıızz :)) Hava ne kadar güzel dimii sabah bi kalktım ortalık dere olmuş nasıl hızlı hızlı yağıyor yağmuur uzun zamandır görmüyodum özlemişim:16::90:

tam olmasa da sohbahar havasıı en sevdiğim:90: darısı başına :))

houyyyy takımınn minnacıkııı gelmişşşş oyy ablalarıı sız görsenız gözdeyii boncuk gibii gözleri var:29::29::29::29::29::29::29::71::71::71::71:

Back
X