Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy cnaım arada kaynamış herhalde geçmiş olsun...Ramazan da girdi ya vücut dengesi değişince bazen böle oluyomuş...bol sıvı tüketmek ii geliyomuş.geçen tvde anlatıyodu...

ayy ne g
zel püfüürrr püfffüüüürrrrrr

iidir canım ne vardı menüde?hemen bal sür yanığın üzerine acayip iyileştiriyo..hem yanma acısını da alıyo....

biz varız yaa gıı yetme mi:70::70::70::70:

yetersiniz canım aşkolsun ben geldiğimde kimse yoktu....

ben geldiiiiiimmmmm :54::54::54::54::54:
geçmiş olsun canım
slm canım nasılsın :54:
slm nasıl geçti iftar canım
bombaydı asllıı bombayı son dakka patlatım..ayak üstü davet etti yarım ağız görümce akşam üzeri kapıda beni görünce..aklınca kendini arabayla iftara bıraktırcak bana...ben de büyük görümceme telde biz hazırız zaten başka birinin davetlisi olarak gideceğiz dedim.şoka girdi haaa öle mi falan die kekeledii.durumu bi de eşime anlattım.böle böle die..sonra yolda giderken hala laf sokuyo uyanık aslında çekirdek aile demişti ama neyse felan die..eşim de lafı koydu biz zaten başkasının davetlisi olarak gidiyoruz falan diee.sonra gidince onlar ayakta kaldı benim ark yer tutmuş.döndüm görümceye aynene şunu dedimécanım kusura bakma ben ev sahibimin yanına gidiyorum,çıkışta görüşürz" aaayyyy içiminn yağları eridiii.iiki sizi dinleyip gitmişim...durup dururken insanlara sataşan biri dilim ama kendi kendine bana sorun çıkaran insana da tahammülüm asla yok onu keşfetim bu akşamm.biz bol bol muhabbet ettik arklarımlaa.çok da ii oldu..bi de baş köşe tutmuşlarrr.ilk servisler bize geldi heeppp.ooo beee omuzumdan büyük bi yük kalktıı inanın bu gece rahatım anlıycanız..onlar düşünsün nerde hata yaptık die..haa bu arada bi ara kayınvalidemle yanlız kaldık arabada.kadın dedi ki o yanına gittiğin arklar kimdi?ben de dedim böleken böle sema bizi istememiş,gelemeyeceğimizi duyunca da arklar çağırdı bizi..onlar ev sahibimizidii.kadın şoka girdi ben bilmiodum felan dedii..
hoşgeldin canımmm
hoşbulduk cnaım ne var ne yok?

bende napim kızlar misafirim vardı yoruldum.....
ayy ALlah kabul etsin.geçen eşimle konuşuyoduk keşke milletcek şöle bi geleneğimiz olsa bütün akrabalar ya da arklar kim varsa iftar yapılacak bi yer kapatılsa ve bi gün içinde herkes beraber iftar ryapılsa.geriye kalan maddi imkanla da somaliye ya da ihtiyaç sahibi insanlara yönlenilse....böle hem biz yoruluyoruz hem de çok vakit kaybı...

bombaydı asllıı bombayı son dakka patlatım..ayak üstü davet etti yarım ağız görümce akşam üzeri kapıda beni görünce..aklınca kendini arabayla iftara bıraktırcak bana...ben de büyük görümceme telde biz hazırız zaten başka birinin davetlisi olarak gideceğiz dedim.şoka girdi haaa öle mi falan die kekeledii.durumu bi de eşime anlattım.böle böle die..sonra yolda giderken hala laf sokuyo uyanık aslında çekirdek aile demişti ama neyse felan die..eşim de lafı koydu biz zaten başkasının davetlisi olarak gidiyoruz falan diee.sonra gidince onlar ayakta kaldı benim ark yer tutmuş.döndüm görümceye aynene şunu dedimécanım kusura bakma ben ev sahibimin yanına gidiyorum,çıkışta görüşürz" aaayyyy içiminn yağları eridiii.iiki sizi dinleyip gitmişim...durup dururken insanlara sataşan biri dilim ama kendi kendine bana sorun çıkaran insana da tahammülüm asla yok onu keşfetim bu akşamm.biz bol bol muhabbet ettik arklarımlaa.çok da ii oldu..bi de baş köşe tutmuşlarrr.ilk servisler bize geldi heeppp.ooo beee omuzumdan büyük bi yük kalktıı inanın bu gece rahatım anlıycanız..onlar düşünsün nerde hata yaptık die..haa bu arada bi ara kayınvalidemle yanlız kaldık arabada.kadın dedi ki o yanına gittiğin arklar kimdi?ben de dedim böleken böle sema bizi istememiş,gelemeyeceğimizi duyunca da arklar çağırdı bizi..onlar ev sahibimizidii.kadın şoka girdi ben bilmiodum felan dedii..

süpermiş canım çok sevindim :46::46::46::46::46::46::46:

evet aslıcım yaa.darısı da senin başınaa:)insan durup dururken fenalık yapmak istemiyo.ama terbiyesizliği de karşılıksız bırakınca içime dert oluyo yaaa..çok mu agresifimm acep:47::47:

yok canım agresif değilsin ama insanız bazen dayanamıyoruz uğradığımız haksızlığın karşı tarafın yanına kar kalmasını istemiyoruz

ay canım süper olmuş oh olsun onlara içimin yağları eridi walla :64::64::64:

evet aslıcım yaa.darısı da senin başınaa:)insan durup dururken fenalık yapmak istemiyo.ama terbiyesizliği de karşılıksız bırakınca içime dert oluyo yaaa..çok mu agresifimm acep:47::47:

bu mesajına yorum yapmıştım kayboldu anlamadım
tekrar yazıyım
canım agresif değilsin ama insanız bazen dayanamıyoruz bize yapılan haksızlığın karşı tarafın yanına kar kalsın istemiyoruz

yok canım agresif değilsin ama insanız bazen dayanamıyoruz uğradığımız haksızlığın karşı tarafın yanına kar kalmasını istemiyoruz

ay canım süper olmuş oh olsun onlara içimin yağları eridi walla :64::64::64:
ooh di mi hepimizin şerefine yaptımm canlarıımmmm:))sefamız olsunn.....:64::64::64::64:

aaaaaaaa son yazdıkalrım nereye gitti :53:
sorma aslıı site iice uçtuu....benim de mesajlarım 2 kere geliyo hepp...

kızlarr ben çıkıyorummm...özet geçiyim dediimmm hemencik...birazdan eşim gelicek....çay hazırlığı yapcam herif gelince hazır olsun....hem accık ballıyım erkek adam be felan dieee..kırk yılda bi laf soktuu haklı olduğu durumda.onu da takdir etmek lazım di mi:1:

bu mesajına yorum yapmıştım kayboldu anlamadım
tekrar yazıyım
canım agresif değilsin ama insanız bazen dayanamıyoruz bize yapılan haksızlığın karşı tarafın yanına kar kalsın istemiyoruz
kızz aslı o yazdığın yorum nasıl oldu anlamadım ama bi önceki sayfada:60::60::60:

Son düzenleme:
tavuk çorbası

fırında soslu tavuk
şakşuka
pilav
:):):)
a be şakşuka mı yaptın sen beya..bizden sin kızanımmm.neyse ya bu sefer ciddençıkıyorum.
bu arada bugün yediklerim sabahkileri yazmıştım ama şimdi de toptan bi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek 1 kk pynir,ara 1 baklava(dün 3 dilim yedim sanıyodum birini bırakmışım onu da bugün yedim),3 sarma,akşam iftarda da 1 kepçe çorba,1 bardak ayran,kuşbaşı et 1 porsiyon,2 yemek kaşığı pilav,1 yemek kaşığı patates püresi...inş çok dildir..hepsiden azar azar aldım ama hepsinden yedim işte...yanlız biraz rahatladı sanki göbekten etekelr bu hafat,ya çok oturmaktan bollaştı ya da verdim cidden..neyse yarın sabahı heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak...

Back
X